Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבי יוקרה, איך הם נתפסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממש לא מסכים אתך, הצלם שלי בחתונה הגיע עם פיג'ו 205 חבוטה וללא מזגן. זה הופך אותו לבעל מקצוע לא מצליח?

בפרוש. אני מכווה שהציוד היה הולם לפחות ולא מצלמת כיס 4 מגהפיקסל עם פלאש מובנה, שזה אנלוגיה ל205 חבוטה בהשלכה לצילום.

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מוזמן לבוא לראות את העבודות שלו (אני אתן לך רמז, הוא אחד מהצלמים היותר מצליחים תעשיה הזו).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני לא קראתי את כל השרשור אבל אני רק רוצה לומר לכם שאני מכיר ממש טוב בנאדם שנוסע על דייהו רייסר מאמצע שנות ה90, קנה אותה לא מזמן אחרי אופל קדט אולי ב3000 שח.

לבנאדם 6 נכסים רק בירושלים ווילה שהייתה משאירה לחלק מכם את הפה כל כך פעור שזה היה כואב.

הוא רוצה שיחשבו שהוא עני, אני גם מכיר מישהו אחר שפשוט לא רוצה להשקיע במכוניות וכל 3 שנים מחליף לקטנה הכי חדשה הכי זולה, מצד שני הבנאדם טס רק במחלקה ראשונה.

מנגד לגמרי כשאני רואה בימר אני לא בטוח שהבנאדם מצליח, בימר בארץ מתחבר אצלי לעולם התחתון 8)

ילדים צעירים שנוהגים על רכבים מעל 100 אלף שקל נתפסים ככה:

1. או שהם ממש אדיוטים ולקחו הלוואות מטורפות

2. או שהם ממש אדיוטים ובמקום לחסוך לבית או משהו יעיל אחר שפכו הכל בשם הפוזה

3. ילדים של הורים בעלי ממון שבמקום לחנך את הילדים הופכים אותם לילדי שמנת

שלושת האופציות על הפנים.

בקיצור, רכבי יוקרה אמנם עושים רושם וVISE VERSA- אבל לפעמים הרושם מטעה.

פורסם

יגאל,

חבל, סתם קטלת עכשיו רבע מהפורום בצורה מאוד לא עניינית.

(רמז: כמה בעלי ולוסטר, שירוקו, GTI וכו' יש פה שלא עברו את גיל 25?)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

התכוונתי ליותר צעירים. חיילים/לפני צבא למיניהם, יש לא מעט כאלו - בשם הפוזה כמו שאמרתי :-P

מצד שני בגיל כזה מי חושב על לחסוך כסף.. רק עשור אח"כ כשאתה מתחתן ורוצה לקנות בית אתה מבין באיזה טמטום שפכת עשרות או מאות אלפי שקלים על שטויות.. אבל אני מניח שזה פשוט ככה. או שזה רק אני :twisted:

פורסם

אתה שוכח את אופצייה 4, ילדים שדווקא כן קיבלו חינוך טוב, וההורים שלהם מפנקים אותם כי הם יכולים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ממש לא מסכים אתך, הצלם שלי בחתונה הגיע עם פיג'ו 205 חבוטה וללא מזגן. זה הופך אותו לבעל מקצוע לא מצליח?

דווקא כן - אם התפקיד שלו זה כל הזמן לרוץ בין לקוח ללקוח, אז רכב הוא כלי עבודה לכל דבר, וצריך להיות במצב תקין ומטופל. ורכב ישן וחבוט גם יתקלקל הרבה, וישבית את בעל מקצוע.

הרי לא היית רוצה שהוא יגיע אליך עם מצלמת וידאו VHS חובבנית חבוטה ומתפרקת מודל 1992?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אתה שוכח את אופצייה 4, ילדים שדווקא כן קיבלו חינוך טוב, וההורים שלהם מפנקים אותם כי הם יכולים.

ואופציה 5, של ילדים שכבר עושים מלא כסף, והרכב הוא חלק קטן מההון שלהם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ואופציה 6, ילדים שהם חיילים במשפחות פשע

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עצוב לי ואני מתבייש שאף אחד לא העלה אופציה מס 7:

צעירים שנושמים רכבים וקורעים את התחת בשביל להחזיק ולטפח אחד משלהם כחלק מהתחביב.

Honda civic EJ6

פורסם

נכנס מצויין תחת אופציות 1 ו-2

פורסם

ילדים צעירים שנוהגים על רכבים מעל 100 אלף שקל נתפסים ככה:

1. או שהם ממש אדיוטים ולקחו הלוואות מטורפות

2. או שהם ממש אדיוטים ובמקום לחסוך לבית או משהו יעיל אחר שפכו הכל בשם הפוזה

שכחת את הנפוץ ביותר: הילד נוהג בליסומטית של אבא\אמא. גם היא שווה 120 אש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מי שמעוניין לדבר על ילדים מתלהבים ורכביהם מוזמן לפתוח נושא חדש המדבר על זה כי כאן זה לא המקום.

אתם מסיטים את הנושא ומתעלמים מכוונת השירשור.

פורסם
מי שמעוניין לדבר על ילדים מתלהבים ורכביהם מוזמן לפתוח נושא חדש המדבר על זה כי כאן זה לא המקום.

אתם מסיטים את הנושא ומתעלמים מכוונת השירשור.

ממש לא הסטה של הנושא.

התגובה שלך מוכיחה שאתה לא מבין שהעולם אינו שחור לבן.

אתה עלול לרכוש רכב יקר במטרה להרשים את לקוחותיך ובאופן לא מכוון להתפס כאחד שתואם את הקטגוריות שהחברים פירטו פה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מאמין שהלקוחות שלו יחשבו שהוא מגיע עם האוטו של אבא לפגישות. הרי הוא כתב שזה לא מעניין אותו לעשות סיבובי פוזה בשכונה, הוא צריך את תדמית המצליחן הצעיר למטרה ספציפית.

כמו שכבר אמרתי, לדעתי יש השפעה על הלקוחות כשבאים לפגישות ברכב מנהלים, אבל לא צריך להגזים. בעיניי איזה פסאט או A4 בנות שנתיים שלוש למשל יתנו רושם של אדם רציני שלא מתעסק בשטויות. מכוניות סולידיות פחות כמו BMW או מרצדס לבחור צעיר יחסית זה כבר אפקט של "הנה אני, תסתכלו עלי!!"

כמובן שזה רק הדעה שלי בנוגע לתדמית של המכוניות האלה בעיניי אחרים.

אישית אני לא מאמין בסטיגמות של עבריינים בBMW וערסים באקורד שחורה, נכי צה"ל בוולוו ומעלימי מס במרצדס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...