Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבי יוקרה, איך הם נתפסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מאמין שחברה יוקרתית גרמנית בסדר גודל כזה תחסוך על חלקי הרכבים,הרכבה ואיכותם באופן כללי. אם לזה התכוונת.

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

(שורה של קללות ברוסית) אני עכשיו עומד להיכנס לאיזו הרצאה. בחנייה אני רואה במוו חדישה, וישר שואל את עצמי, מעניין אם זה שייך למעביר ההרצאה, ומעניין כמה הוא מרוויח.

אז יש משהו בסטיגמות הללו, אני מניח...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי זה מכללה. לך לחניה של אוניברסיטה ותראה מגרש רכבי אספנות :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא כולנו לומדים בבינתחומי...:lol:

*בינטחוני

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מכללה ולא נעליים קלות... הרצאה בנושא שיווק וכדומה בבית מלון, כולה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא מאמין שחברה יוקרתית גרמנית בסדר גודל כזה תחסוך על חלקי הרכבים,הרכבה ואיכותם באופן כללי. אם לזה התכוונת.

בדיוק לזה התכוונתי. כסף כולם אוהבים, ולייצר מכוניות אמינות מסתבר שלא משתלם היום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון. אמנם זה מרגיש איכותי, אבל לא בהכרח שזה באמת איכותי מבחינת עמידות החומרים וההרכבה.

דוגמה טובה לזה היא הכפתורים המתקלפים. כשהרכב חדש זה נעים למגע ומרגיש איכותי ומיוחד אבל הבעלים השני של הרכב כבר לא יזכה להנות מ"איכות החומרים".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חברים לאחר המון זמן שהשירשור עומד הגיע הזמן לעדכן שהרכב שלי עומד להמכר בשבוע הקרוב.

ובמסגרת כל מה שנאמר כאן על נושא רכבי יוקרה ומה שהם משדרים אני מתחיל לחשוב ברצינות לרכוש אחד כזה והזמן דוחק כי המכירה קרבה ולא אוכל להרשות לעצמי להשאר בלי רכב יותר מידי, לכן החלטה חייבת להתקבל ואשמח לשמוע אתכם.

אם אתם זוכרים את פתיחת הנושא שלי אמרתי שאני מרגיש קצת לא שייך למעמד היוקרתי לכן בתחילה חשבתי לפנות לכיוונים שוב ״עממיים״ וללכת לכיוונים של מאזדה 6 09 ו אלפא 159 08.

אבל אז נזכרתי בשירשור הזה ושוב זה הציף אותי והתחלתי לפזול לכיוונים אחרים..

התקציב לא גבוה עד 80k ₪

ובמסגרת התקציב עומדים רכבים בשנתונים מאוד נמוכים ובידיים וק״מ די גבוהים.

דוגמאות לפזילה שלי:

X5 שנת 2001-3

וטורג 2004-5

מדובר על קמ גבוהים בסגנון ה 200k אולי יש פחות וידיים החל מ 3 ועד ל 7 ממודעותשיצא לי להתקל.

אני לא מבין בנישה הזאת של הרכבים האם זה בסדר לרכבים כאלה? כדאי להתעסק איתם?

מה עליי לדעת עודמעבר לרכישה?

יש רכבים אחרים שאתם ממליצים שעומדים בקטגוריה המדוברת ובתקציב?? המון תודה זה חשוב לי..!!

פורסם

אני חושב שהאופציה של האלפא תתן את הפתרון הטוב ביותר.

גם אוטו מפנק, גם נראה מיליון דולר, גם "אופה" ומשנתון גבוהה.

כל עוד אין לך "כיסים עמוקים" (לא אכפת לך מתקלות מזדמנות שיכולות להסתיים במספרים שקרובים לסכום של 5 ספרות) אני ממליץ לך להתרחק מרכבי יוקרה בני עשור.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אכן צריך לקחת הכל בחשבון גם טיפולים בלאי ואחזקה.

ומה עם בימר שנתון 08-07 ?

פורסם
בדיוק לזה התכוונתי. כסף כולם אוהבים, ולייצר מכוניות אמינות מסתבר שלא משתלם היום.

יש עדיין רכבים מאוד מאוד אמינים שמייצרים אותם - מחזיקים בתנאים קשים מיליון קילומטר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...