Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבי יוקרה, איך הם נתפסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותי חינכו בבית - שאם אין כסף - לא קונים , אנשים לא עובדים אבל יש להם סמסונג גלקסי 3 , כבר חצי שנה הם מובטלים אבל יוצאים כל יום שני וחמישי לקפה ארומה או שטות אחרת ועושים צ'ק אין בפייסבוק כדי שיחשבו שהם במצב מעולה .. עצוב ,

אבל כן, בעיני בכל אופן, לנהוג ברכב גרמני (ג'טה חדשה, אוקטביה חדשה [כן כן יודע שהם צ'כים] ושאר ירקות.. ) זה שווה ערך לכל היוקרה שאצטרך.

כל השאר - לצערי זה אכן "שופוני" , מה שמאוד אהוב כאן בארץ , חצי מהג'יפים על הכביש שייכים לבנק לעוד 2-3 שנים, אבל הבעלים "גבר גבר" כי יש לו ג'יפ פאג'רו קצר וחדש ונוצץ.

אין לך מושג כמה זה נכון. יש לי חבר שמחליף ג'יפים(ישנים יחסית ולכן כבר לא יקרים) בתדירות גבוהה יחסית , כמחצית מהם , או אף יותר היו משועבדים בשלב כזה או אחר (הוא נתקל בזה בעיקר במעמד העברת בעלות).

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבלי לפגוע בנכונות האמירה של superT, אל תשכח שלא מעט אנשים קונים רכב עם הלוואה של בנק - גם רכבים פשוטים - ככה שלמצוא רכב שהיה משועבד זה לא ממש 'מפיל מהכיסא'.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

השירשורים העלה פשוט מגעילים אותי בכל פעם מחדש.

כל אחד חושב שהגישה שלו היא הטובה ביותר.

יש אנשים שונים בעולם, לכל אחד יש את הצרכים שלו, את הסטנדרטים שלו, את תחומי העניין שלו ואת היכולות הכלכליות שלו

אתם מעלים פה איזה רעיון וכולם רצים לנתח את האשיוית שמאחורי ההגה, במקרה זה.

קראתי פעם מאמר מאוד מעניין.

שמה שגורם לאדם להיות מאושר זה שהוא נמצע בחברה שהוא נחשב בה מעל הרמה.

לדוגמא אם אדם מרוויח 10 אלף ש"ח בחודש, הוא היה יותר מאושר בחברה שבה מרווחים בממוצע 6 אלף ש"ח, מאשר בחברה שמרווחים בה 15 אלף ש"ח.

כמובן שלדוגמא אין קשר למשכורת זה רק מדמה את רמת החיים.

ולמי שאין משמיץ כל אחד שיש לו, (משועבד לבנק או לא זה לא משנה כרגע)

Super_Tיכול להיות שאת מישהו אחר חינכו שבכסף של האוטו הגרמני אפשר לעשות עוד משהו שמאחד את המשפחה ושמפחינתו משפחה מאוחדת זאת היוקרה שלו.

אני יודע דבר אחד

שמי שמכיר אותך יודע מה יש לך, ולא משנה במה אתה נוסע ואיפה אתה גר.

ומי שלא מכיר אותך, מה זה משנה מה הוא חושב עלייך (גם כהה האור מתחלף לירוק ואף אחד לא יודע מי זה מי)

תהיו עסוקים בדברים שעושים לכם טוב מאשר בדברים שעושים לאחרים רע.

שהיה שבת שלום לכולם

פלג_

פורסם

חלק פה מדברים על הסקטור הפרטי-אישי ומפספסים את כוונת פותח השרשור.

דעתי האישית שג׳טה חדשה או כל רכב גרמני ״עממי״ אחר יעשה את העבודה, ז״א זה יהיה רכב שנראה טוב אך עדיין סולידי.

ממש ממזמן היה לי ויכוח עם בני המשפחה מה זה רכב סולידי, האם ראב4 יותר סולידי מאקס3? בארץ ישנם חברות שאוטומטית משדרות יוקרה ויש כאלו שלא.

או בקיצור, מצא את הרכב שישדר איכות אך לא יוקרה יתר על המידה, כזה שיגיד על העסק שלך אני מצליח אבל אני לא קופץ מעל הפופיק.

ג׳טה, אוקטביה ואפילו קאמרי או אוונסיס יעשו את העבודה נאמנה לפי דעתי.

פורסם

פלג ידידי, אני חושב שבסך הכל אמרנו את אותו הדבר, לא חייבים להמציא "יש מאין" על מנת "לארגן לעצמך" רכב יוקרה או יוקרתי.

מי שמכיר אותי יודע מה אני שווה בהחלט, אבל (וזה אבל גדול) פותח השרשור התכוונן לאנשים הנוסעים ברכבי יוקרה ומה חושבים עליהם אותם אזרחים שאינם מכירים אותם - מה זה משדר להם .

אגב, אין לי כוונה לומר שכולם חייבים את מלא הסכום לפני שהם קונים רכב , מצד שני - מי שקונה רכב חדש כיום ב100% מימון הוא לא שפוי בעיני וזו דעתי ודעתי בלבד.

ושיהיה ברור - אני בהחלט אחייך למראה אדם שנוהג בR8 או בM5 , זה אומר שהוא יצא מהשגרה ולא הלך על הנורמל , מצד שני אני כנראה גם ארגיש סוג של קינאה , כזה אני , אחד החיסרונות שלי הוא שקשה לי עם זה שאין לי מספיק כסף לאהבות שלי...

אבל אני לא בוכה על מר גורלי (כפי שנרמז פה) אלא מנתב את הרגשות הללו למקום בו אני חושב כיצד לנהל טוב יותר את חיי ואת ההוצאות וההכנסות שלי כך שבשלב מסויים אשדרג את הרכב או אגשים כל דבר אחר שבו אני חפץ - בלי למכור את העתיד שלי לבנק כזה או אחר או חברה כזו או אחרת.

אני לא אדם קנאי , אבל אני עדיין אנושי.:wink:

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
אני מניח שמעבר לרמת אביב / הרצליה לא חסרים מקומות בהם יש כל מיני דברים כאלה. אני גר בשכונה ממוצעת בירושלים (א-לה תלפיות / גילה) ואם תגיע עם משהו יותר איזוטרי מבמו 316(!), תזדקק לטיפול רפואי כדי לתפור את החורים בגב מצריבות העיניים של אנשים

רק שאצלנו (חדרה), זה פחות בגלל צרות עין, ויותר בגלל שברכב יוקרה רוב הסיכויים יישב חבר משפחת פשע בדרגה בכירה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מבין את הרצון לענות ולהביע את דעה. אבל כדאי ומומלץ ״ללמוד את החומר״ ולהבין על מה מדובר. ולא להיות כמו אלה השומעים חלקי סיפורים מאנשים ומסיקים מסקנות

אחרת זה סתם מקבץ של אותיות והנושא מוסט. בבקשה לפני שמגיבים עיינו בתגובותיי הראשונות שכבר עונות כאן כקונטרה למספר תגובות לא ענייניות.

לעומת זאת יש דיאלוג מעניין עם אנשים שמבינים מה היו כוונות השירשור אפילו כאלה שדעותיהם הם נגד.

חייב לציין שממש נהנתי לקרוא אותן. (:

פורסם
הרושם האישי שלי לגבי בעלים של רכבי יוקרה (מתכוון לכאלו שעלותם 350/400K וצפונה)

- לרוב הנוהגים בהם מדובר בהוצאה מוגזמת וללא כיסוי כלכלי מתאים.

- מדובר בקורבנות של אגוטריפ, צורך בהפגנת מעמד משודרג/מזוייף וכד'.

- יותר מדי פעמים אני מוצא עצמי מסתכל על הפרצוף של הנוהגים ברכב כזה והאינטואיציה שלי אומרת לי שזה "צ'ק ללא כיסוי".

- בטוח שלפעמים אני טועה.

- עד שאני לא מוצא חיזוק נוסף ליכולת הכלכלית של בעל רכב כזה, אני חושד בו שהוא מפוקפק בעיני, לא רציני או בקיצור מנסה לעבוד על הסביבה.

- פשוט מתחזה! וזה מסוכן בעיני...

יותר מדי צרות עין בהודעה אחת ידידי......

אתה בגדול יוצא מנקודת הנחה שכל אחד שיש רכב יוקרתי הוא צ׳ק ללא כיסוי וזה ממש לא נכון.

יש יותר אנשים שיש להם יכולות כלכליות לרכוש רכב ב-350k שקלים ובוחרים לא לעשות זאת מאשר כאלה שרוכשים רכבים בסכום הזה ללא יכולת להחזיק את הרכב.

בכלל, העניין הזה של עלות החזקת הרכב בולם אנשים מלהכנס להרפתקה של רכישת רכב יוקרתי פשוט כי לגייס 300k שקלים לרכישת רכב זה החלק הקל, השאלה היא איזו סטירה תקבל במהלך אחזקתו.

היו כבר כמה פעמים שחשבתי לרכוש אקזוטית מזדקנת, יש את הכסף לרכישה פלוס ספייר בצד, אתה מודע לזה שגם אם תמכור מקסימום תפסיד כמה עשרות אלפי שקלים במכירה, אבל האחזקה עשויה להיות סופר סופר יקרה.

וזה בהחלט בולם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
חלק פה מדברים על הסקטור הפרטי-אישי ומפספסים את כוונת פותח השרשור.

דעתי האישית שג׳טה חדשה או כל רכב גרמני ״עממי״ אחר יעשה את העבודה, ז״א זה יהיה רכב שנראה טוב אך עדיין סולידי.

ממש ממזמן היה לי ויכוח עם בני המשפחה מה זה רכב סולידי, האם ראב4 יותר סולידי מאקס3? בארץ ישנם חברות שאוטומטית משדרות יוקרה ויש כאלו שלא.

או בקיצור, מצא את הרכב שישדר איכות אך לא יוקרה יתר על המידה, כזה שיגיד על העסק שלך אני מצליח אבל אני לא קופץ מעל הפופיק.

ג׳טה, אוקטביה ואפילו קאמרי או אוונסיס יעשו את העבודה נאמנה לפי דעתי.

לא לכולם מספיקה ג'טה צפופה ולא בעיני כולם היא נתפסת בתור רכב סולידי כי מה לעשות - היא ממש לא רכב סולידי, אלא עוד משפחתית רגילה לחלוטין ועוד תוצרת דרום אמריקה. אנחנו חיים לא לבנון או מצרים ששם לאדה נחשבת רכב סולידי. כל אחד יבחר את הרכב בשבילו ולהכנס להגבלות מה ייקח מי - אני באתי ממקום ששם היה משטר כזה שלא החזיק והתפרק. אנשים צריכים להתעסק בארנק שלהם ולא בארנק של אחרים. כל אחד רשאי לעשות עם כספו מה שהוא רוצה, גם אם מישהו קונה מרצדס כאשר בביתו בתי נורה חשופים זה בסדר אם זה סדר חשיביות לאותו בן אדם. אין שום בעייה עם מה משדר איזה רכב, אין בעייה שמישהו יסע על רכב יוקרתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא לכולם מספיקה ג'טה צפופה ולא בעיני כולם היא נתפסת בתור רכב סולידי כי מה לעשות - היא ממש לא רכב סולידי, אלא עוד משפחתית רגילה לחלוטין ועוד תוצרת דרום אמריקה. אנחנו חיים לא לבנון או מצרים ששם לאדה נחשבת רכב סולידי. כל אחד יבחר את הרכב בשבילו ולהכנס להגבלות מה ייקח מי - אני באתי ממקום ששם היה משטר כזה שלא החזיק והתפרק. אנשים צריכים להתעסק בארנק שלהם ולא בארנק של אחרים. כל אחד רשאי לעשות עם כספו מה שהוא רוצה, גם אם מישהו קונה מרצדס כאשר בביתו בתי נורה חשופים זה בסדר אם זה סדר חשיביות לאותו בן אדם. אין שום בעייה עם מה משדר איזה רכב, אין בעייה שמישהו יסע על רכב יוקרתי.

אתה לא הבנת בכלל את התגובה שלי.

המלצתי לפותח השרשור לרכוש ג׳טה, לא אמרתי שכל האלפיון העליון צריך להסתובב עם ג׳טה. אתה מדבר על המגזר הפרטי, מצידי שבנאדם ימשכן את הבית שלו בשביל לנסוע בפורש.

אבל מבחינת פותח השרשור מדובר על סקטור אחר, הסקטור העסקי, כזה שהאוטו שלו הוא בהחלט הכרטיס ביקור שלו, לכן המלצתי לקנות רכב שנראה מכובד וייצוגי אך לא יוקרתי מהשורה הראשונה.

זאת הייתה כוונתי שג׳טה/קאמרי/אוקטביה, יעשו בהחלט את העבודה.

פורסם

אכן לא הבנתי. בכל אופן, אם הוא עובד עם אוכלוסיה של אנשים עשירים בעלי רכבי יוקרה, הוא גם צריך לשדר שהוא ברמה שלהם לדעתי. אני אפילו לא ידוע באיזה תחום העסק, אבל אם זה משהו יוקרתי, מזראטי חונה קבוע על ידי החנות הייתה עושה רק טוב לדעתי.או אם הוא צריך להוביל משהו כבד, אז הגיוני שתיהיה לו פורד F350 או איזו יוקון דנדשה. :)

כאשר הלקוחות שלו יראו את הרכב שלו נוסע, הם יגידו לעצמם: "אהה, זה ההוא מחנות הזאת". העסקים האלו הם שופוני.

אני חושש שהלקוחות לא יבינו את הבעלים של החנות שמוכר משהו יוקרתי אבל נוסע על משהו שהוא לא. אני חושב שלהשכב על רכב לא שלו מה שהוא עשה זה ממש לא יפה (אישית אני שונא כאשר מישהו נשכב לי על הרכב) וזה רק מסביר עד כמה השופוני הזה חשוב לו והוא מתבייש מהרכב שלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא הרכב ולא השעון ולא העט עושים את האדם.

רכב צריך להיות פונקציונאלי - להוביל את האיש ומטענו מנקוד לנקודה באמינות, בטיחות ונוחות. זה הכל.

דוגמא קטנה שאני נתקל בה לאחרונה: אני מחפש דירה חדשה. מרבית המתווכים מסתובבים ב-SUV's גדולים ונוצצים. את העבודה הטובה ביותר עושה דווקא המתווכת שנוהגת במגאן.

אין לי התנגדות למצב שבו מישהו מפנק את עצמו ברכב יותר מפואר ומפנק, אבל כאשר האמצעים עומדים לרשותו. אבל דווקא הייתי חושש לעשות עסקים עם מי שנראה לי מנס להפגין משהו שאין לו, כמו נסיעה ברכב מפואר מדי. אותו בעל בית קפה שנוהג במרצדס יוקרתית היה מעלה בי סימני שאלה קשים לגבי יציבותו הפיננסית. והלקוחה עם ה-Q7 - האם אתה חושב שהיא תתרשם מהמרצדס? אולי, אבל אני מסופק. ואם היא תפגוש בך פעם נוספת ותראה אותך ברכב החבוט תאבד את כל האמון שאולי רחשה לך.

אדם יכול להראות מכובד גם בבגדים שקנה בשוק ב-10 ש"ח, אם הוא דואג שיהיו נקיים, מגוהצים מתאימים למידתו ולארוע, ויעברו לסטטוס של בגדי בית ברגע שיופיע הסימן הראשון לבליה.

אני מכיר מספיק אנשים מכובדים במקצועם שנוהגים בלנטיס ישנה או באלטו חדשה - ועדיין מבחינה מקצועית הייתי סומך עליהם לא פחות מאשר על הקולגות שלהם שמציגים את עצמם ב-X5. סדר העדיפות של אנשים בבחירת רכב לא מעיד כהוא זה על יכולותיהם, וכאמור, הגזמה בעניין אפילו עלולה לגרום לי אבדן אמון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יותר מדי צרות עין בהודעה אחת ידידי......

אתה בגדול יוצא מנקודת הנחה שכל אחד שיש רכב יוקרתי הוא צ׳ק ללא כיסוי וזה ממש לא נכון.

יש יותר אנשים שיש להם יכולות כלכליות לרכוש רכב ב-350k שקלים ובוחרים לא לעשות זאת מאשר כאלה שרוכשים רכבים בסכום הזה ללא יכולת להחזיק את הרכב.

בכלל, העניין הזה של עלות החזקת הרכב בולם אנשים מלהכנס להרפתקה של רכישת רכב יוקרתי פשוט כי לגייס 300k שקלים לרכישת רכב זה החלק הקל, השאלה היא איזו סטירה תקבל במהלך אחזקתו.

היו כבר כמה פעמים שחשבתי לרכוש אקזוטית מזדקנת, יש את הכסף לרכישה פלוס ספייר בצד, אתה מודע לזה שגם אם תמכור מקסימום תפסיד כמה עשרות אלפי שקלים במכירה, אבל האחזקה עשויה להיות סופר סופר יקרה.

וזה בהחלט בולם.

ממש לא ברורה לי התייחסותך בדבר צרות עין.

אין מפרגן ממני למי שיודע לחיות טוב ולהנות מיכולותיו.

אבל...לצערי הרב, אני חושד שיותר מדי אנשים לא מכלכלים את מעשיהם בצורה נכונה. ובניגוד להגיוניים שמשאירים כסף בצד ומצניעים לכת, אלו מממנים רכישות של רכב מפואר גם באשראי. עלי זה עושה רושם רע. ובהחלט ההתייחסות שלי מתייחסת לתמונה הגדולה (רכב+עלות הבעלות) ולא רק למחיר הרכב עצמו.

אני מכיר כמה מקרים מסוג זה... זה נגמר רע.

ולפי השרשור אני לא היחיד שנחשף לכך.

אגב, גם מי שהעלה את השרשור שואל האם הוצאת סכום גדול על רכב עם נוכחות ישפר את המצב העסקי שלו.

אני לא יודע מה העיסוק שלו, אבל בעיני את הסכום הזה היה עדיף להשקיע באיכות השירות/מוצר והקשר עם הלקוחות או בכרית בטחון לימים קשים.

את רמת הרכב שיתאים ליכולת ייצור המזומנים האמיתית של העסק. לטעמי רכב סולידי נקי ושמור, מספיק. משהו בסגנון גולף/ג'טה/פאסאט. כמובן בהתאם ליכולת. קשה לי להאמין שמישהו יתרשם לרעה מרכבים כאלו ויטעה לחשוב שמצבו העסקי מטריד.

ואגב בהתייחסות, אתה מספר על הקטע האישי/כלכלי שלך, אך עובדה שאתה בוחר לשמור שולי בטחון, כפי שלדעתי נכון לעשות.

ידידך ;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כתבתי צרות עין כי הגישה שלך שלילית ואתה סבור שאנשים רוכשים רכב יוקרתי כדי להפגין מעמד משודרג או מזוייף וכו׳ ולי זה השתמע כסוג של צרות עין, יכול להיות שאני טועה וזה לא המקרה.

בכל אופן, לא צריך לצאת מנקודת הנחה שלילית מראש, יש באמת מספיק אנשים שרוכשים ובהחלט יכולים להחזיק רכבים יקרים.

הגישה שלי מאוד פשוטה, שכל אדם יעשה ככל העולה ברוחו, בין אם הוא יכול להחזיק את הרכב היקר שרכש ובין אם לא- זה עניינו בלבד.

אני רק יכול להסתכל מהצד ולקוות שמתישהו גם לי יהיו היכולות האלה (זה לא אומר שאני ארכוש רכב יקר כשזה יקרה, אבל בהחלט נעים לדעת שאתה יכול).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...