Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבי יוקרה, איך הם נתפסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת או הרבה, זה לא כ"כ משנה מהבחינה שהשיקול ה"זר" הזה, של מה יחשבו עלי כתוצאה מהרכישה הזו, ולא איך הרכישה הזו תשמש אותי - נקרא שופוני. או סמל סטטוס. תקרא לזה איך שאתה רוצה. לאו דווקא ציינו את זה כדבר רע.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכל תלוי בקהל שאתה מחפש להרשים, אם זה מה שאתה מחפש.

יש כאלה שמאמינים יותר באמרה "אם מדברים עליך סימן שאתה חי", וכאלה של "מים שקטים חודרים עמוק".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין קהל מסוים שאני מנסה להרשים.

אני דיברתי על סוג של ניצול מומנט.

פורסם

אני חושב שרכב צריך להיבחר על ידי שני מדדים.

א. יכולת כספית.

ב. החיוך שהוא מעלה על הפנים כשאתה נוסע בו.

אין ולא צריכה להיות שום השפעה למה אנשים חושבים או מה אני עובד או מנהל.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אבל אין מה לעשות, זה חלק מהעניין. אתה יכול להגיד שגם כל עוד בגד שאתה לובש הוא

מכסה את הגוף ומחמם, וכך גם נעליים או סנדלים, אז אתה יכול לבוא עם מכנסיים וחולצה של שקל וחצי,

עם סנדלים תנכיות, גם אם אתה מנכ"ל וגם אם אתה נותן שירות בתחומים שונים.

אני חושב שכל עוד אתה יכול להרשות לעצמך להחזיק רכב כזה, אין כל פסול בכך, ואם אתה חושב שזה

מועיל לעסקים שלך, אז אדרבא.

רק כמו שציינתי, תזכור שקיצוניות לצד השני גם לא עושה טוב, ואם תבוא מחר עם S-CLASS חדשה,

יהיו לא מעט לקוחות שירימו גבה, ויחשבו שזה נקנה בגלל שאתה עושק אותם.

פורסם

רכב הוא כמו כרטיס ביקור. הוא יכול לשדר עליך באופן מסוים ולגרום לאנשים לגבש חוות דעת ראשונית.

ואם אתה מנהל עסק אז חוות דעת ראשונית מצד הלקוחות יכולה להשפיע לטובה או לרעה.

אם תנהג בגרוטאה חבוטה יחשבו שהעסק שלך מתמוטט, אם תנהג בב.מ.וו שחורה יחשבו שאתה מתעסק עם גורמים לא כשרים, אם תנהג ברכב יקר מדי הלקוחות יחשבו שאתה עושה עליהם קופה. לכן חשוב למצוא את הרכב בקו התפר הראוי מבחינתך שיכול לשלב רצינות, הצלחה וגם צניעות מסויימת.

פורסם

אני למשל מחזיק בכמה רכבים בין אם זה מרצדס S500 או קאדילאק CTS קופה, עכשיו הרכבים האלה הם יותר מעיין כרטיס ביקור שלי לעסקים שלי אני לא יכול להגיע במאזדה 6 למשל... בעבר היו לי רכבים כגון X5 שחורה או 545I שחורה וכמו שנאמר הלקוחות היו מרימים גבה לא שזה היה באמת משנה לי, אבל אז פשוט עברתי לרכבים יותר מאופקים בסגנון פורש קאיין או המרצדס. ככה שזה לא משנה עם איזה רכב תבוא אתה חייב שיהיה מאחורי זה משהו, אז הכל טוב ויפה יש לך רכב יוקרה אבל אתה גר בדירה שכורה מה עשית בזה?. אבל כמו שכבר ציינו זה שיש לך רכב יוקרה ונוצץ זה לא תמיד הכי בריא שיש עזוב שזה פותח עיניים של אנשים, זה גם מביא לזה שמס הכנסה בודק את ההכנסות שלך יותר פרטני לא שיש לי מה להסתיר מהם :lol:.

בקיצור אם אתה בכל זאת רוצה רכב יוקרה, וזה באמת גורם לך לחשוב שזה יעזור או יקדם אותך בעסקיך לך על זה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

אני לא מאמין בחראשור הזה. נקודה.

מעניין את הברווזין שלי על איזה רכב הבן אדם נוסע, אם הוא לא בן אדם.

אני לא מצפה מאף אחד להגיע ברכב יוקרה או בטרנטה- אני כן מצפה מהאדם שקבעתי איתו להגיע בשעה היעודה. מבחינתי שיבוא רכוב על שניים סינים עם צינור גדול, רק שיבוא בזמן. אני לא מנסה אפילו לחשוב איך הוא מימן לעצמו את הרכב, כי:

אולי הוא חנק את עצמו בהלוואות, אולי הוא העלים מיסים, אולי הוא דופק את הלקוחות שלו, אולי הוא יודע מה הוא עושה, אולי הוא יותר טוב בשיווק מאחרים, אולי הוא סתם מנסה לעשות רושם וכולי. אין לי איך לדעת, אז אני לא מבזבז זמן מיותר בתהיות על זה.

בעיניי האישיות, זה אדיוטי, פרימיטיבי וקטנוני. לא רק הרכב- גם הפוזה עם שעון, עם עט יוקרתי ויקר, כל דבר שהוא לא "אתה" אלא סמל סטטוס או פוזה במקורו. נכון, כשהעסק שלי יתבסס מספיק אני אקנה לעצמי 300C, אבל אך ורק כי זה רכב החלומות שלי, ללא שום קשר למה אני עושה ואיפה אני עובד. אני חולם על אחת כזו מהיום שראיתי אותה לראשונה. זה מה שקובע עבורי.

אם יהיה לזה "תופעת לוואי" כלשהיא, לא ממש משנה לי. לטוב או לרע (רק שלא אעצר כל יום בדרכים ע"י שוטרים...). מעולם לא חיפשתי את זה ואני לא אחפש את זה. אני לא הולך לקנות קאיין או מרצדס או לא יודע מה רק כי זה משדר משהו למישהו שכנראה לא מבין הרבה. איך אומרים- בן גוריון גר בצריף? אז אני רוצה את הצריף שאני אוהב, שיתאים לי. מספיק אנשים יפרשנו את זה איך שנוח להם, אני עושה את זה כי זה הכיף שלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני לא מאמין בחראשור הזה. נקודה.

מעניין את הברווזין שלי על איזה רכב הבן אדם נוסע, אם הוא לא בן אדם.

אני לא מצפה מאף אחד להגיע ברכב יוקרה או בטרנטה- אני כן מצפה מהאדם שקבעתי איתו להגיע בשעה היעודה. מבחינתי שיבוא רכוב על שניים סינים עם צינור גדול, רק שיבוא בזמן. אני לא מנסה אפילו לחשוב איך הוא מימן לעצמו את הרכב, כי:

אולי הוא חנק את עצמו בהלוואות, אולי הוא העלים מיסים, אולי הוא דופק את הלקוחות שלו, אולי הוא יודע מה הוא עושה, אולי הוא יותר טוב בשיווק מאחרים, אולי הוא סתם מנסה לעשות רושם וכולי. אין לי איך לדעת, אז אני לא מבזבז זמן מיותר בתהיות על זה.

בעיניי האישיות, זה אדיוטי, פרימיטיבי וקטנוני. לא רק הרכב- גם הפוזה עם שעון, עם עט יוקרתי ויקר, כל דבר שהוא לא "אתה" אלא סמל סטטוס או פוזה במקורו. נכון, כשהעסק שלי יתבסס מספיק אני אקנה לעצמי 300C, אבל אך ורק כי זה רכב החלומות שלי, ללא שום קשר למה אני עושה ואיפה אני עובד. אני חולם על אחת כזו מהיום שראיתי אותה לראשונה. זה מה שקובע עבורי.

אם יהיה לזה "תופעת לוואי" כלשהיא, לא ממש משנה לי. לטוב או לרע (רק שלא אעצר כל יום בדרכים ע"י שוטרים...). מעולם לא חיפשתי את זה ואני לא אחפש את זה. אני לא הולך לקנות קאיין או מרצדס או לא יודע מה רק כי זה משדר משהו למישהו שכנראה לא מבין הרבה. איך אומרים- בן גוריון גר בצריף? אז אני רוצה את הצריף שאני אוהב, שיתאים לי. מספיק אנשים יפרשנו את זה איך שנוח להם, אני עושה את זה כי זה הכיף שלי.

אני מכבד את הגישה שלך, לדעתי היא קצת מנותקת מהמציאות. יש הרבה דברים שעובדים בתת-מודע של כל אחד שמגבשים רושם ראשוני מבן אדם שרק פגשנו. אם תבוא ללקוח עם רנו אקספרס חבוטה, הוא כנראה יניח שאתה חאפר.

אז היום לא אכפת לך באיזה רכב נוסע מי שנמצא מולך, מחר העסק שלך יצליח (ואני מאחל לך את זה מכל הלב) ואתה לא תבין למה צריך להשקיע ברכבי שירות יצוגיים (צביעה, שטיפה וכו') או במדים עבור הטכנאים שלך. הכל מהווה חלק בפסיפס של חוויית הלקוח וההתרשמות שלו ממך.

אני למדתי שלא משנה את מי אני פוגש ובאיזה נושא, ההופעה החיצונית זה הדבר הראשון ששמים לב אליו והוא קובע את המשך ההתייחסות אליך כבן אדם. תוצאות אפשר להשיג בכל מקרה, פשוט חלק מהעניין בעסקים זה לעצב את דעתו של הצד השני בהתאם למטרה ולשם כך כל כלי כשר, טוב ומועיל. לפעמים המטרה היא לשדר אסרטיביות והצלחה, לפעמים (בעיקר מול אנשים טכניים) תרצה להיות איתם בגובה עיניים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני בדיוק בגישת הברווז.

זה כל כך שטחי להסתכל על רכב, מה אכפת לי בכלל?

יש לי קולגה, משקיע בנדל״ן שבבעלותו כ 40 דירות מושכרות בגוש דן, נוסע על פורד מסחרית אמריקאית ענקית משיקולי מס בעיקר, so what?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם העבודה שלך דורשת להיות יצוגי וכולל גם עבודה עם רכב אז יש עניין של תדמית בעיניי לקוחות חדשים או אנשים שלא מכירים אותך. רכב זה חלק מהרושם הראשוני שהם מקבלים. תרצו או לא, לא מעט אנשים מאמינים חזק בסטיגמות האלה.

כמו שלא כדאי להפגש עם לקוח כשאתה לבוש בקרוקס כתומות, מכנסיים קצרים וחולצה של AC/DC אז גם לא מומלץ להגיע לפגישה עם איזה גרוטאה בגיל גריטה:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפני כמה שנים הבוס שלי דאז ואנוכי הגענו ללקוח חדש, לאחר סמול טוק הלקוח שאל אותנו אם ראינו את הרכב שלו, כשענינו בשלילה הוא זימן את הפקידה לחדר, נתן לה את המפתחות ושלח אותנו לחניון התת קרקעי.

רק כשחזרנו הוא הסכים לדבר עבודה.

מה אני בא לומר?

רכב יוקרתי מעבר להיותו סמל סטטוס משדר בטחון בעסקים- אני מצליח ויש לי יכולת כלכלית.

ועדיין, יש כאלה שסתם תופסים על זה גל, סיפור מלפני שבועיים:

קולגה מהעבודה שהה פה וסיפר לי שדיבר עם איזה זוג חברים שלי שהתפלצנו עליו, הם דיברו על כל מיני דברים ושאלו אותו איזה רכב יש לו, הוא ענה שבדיוק הזמין מאזדה 5 חדשה והם בתגובה ענו לו בטון מתנשא "אה, לנו יש X (=רכב פאר)" והוא קצת נעלב מהטון המתנשא.

אני מיד צחקתי וסיפרתי לו שנכון, יש להם את הרכב המדובר, אבל במחיר של הרכב שלו הוא יכול לקנות פה 4 כאלה ושלא יתרגש כי הרכב שלהם ישן ואת זה הם לא ציינו.

כל אחד מציג את הדברים איך שבא לו ומנקודת מבטו.

בפן העסקי יש מקומות שזה מתבקש, במגזר הפרטי- כל אחד ומה שעושה לו טוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בחו"ל ראיתי ראש עיר של חצי מיליון תושבים מגיע לעבודה על אופניים, כשאמרו לי שזה הראש עיר שיורד מהאופניים הייתי קצת בהלם, ואז הסבירו לי שזה לא כרגע זר ומוזר שם.

אם אני לא טועה גם ראש העיר של פריז מגיע לעבודה ברכבת התחתית (המטרו) - קראתי על זה איפשהו.

(חלק מה-) שרים וראשי ממשלות בהולנד מגיעים למשרדיהם על אופניים.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

באחד מתפקידי הקודמים ניהלתי את הממשק של חברה ממשלתית גדולה ללקוחות עסקיים עם צרכים גדולים בציוד ובתקציב.

כחלק מהצעדים הראשונים שעשיתי דרשתי מהעובדים שהיו בקשרים פרונטליים עם הלקוחות להופיע עם עניבה (אותו פריט בד שעלותו כמה עשרות שקלים ומעלה...), תתפלאו איזה אפקט היה לסמרטוט המתנופף הזה.

עכשיו קחו את אותו אפקט ותלבישו אותו על רכב יוקרה, אני מכיר מישהי שיוצאת עם מרצדס(כי הבעלים של הרכב כל כך נמוך ומכוער שאין מצב שבחורה כזו תצא איתו).

שטוח, רדוד, מעורר בוז - אולי, אבל זו דרכו של עולם.

פורסם

בעולם העסקי שבו אתה צריך לגייס הון/משקיעים ובכללי להקנות תחושה שאתה אדם שאפשר לסמוך עליו, אפשר לעשות איתו עסקים ויודע מה הוא עושה, רכב שעולה הרבה כסף יעזור. רכב זול, ייגרע.

אם אדם בא לגייס משקיעים לאיזה עסק שהוא רוצה לפתוח והוא יגיע במרצדס לפגישות אנשים יבינו שהאדם הזה לא חדש בתחום, הצליח כבר בעבר וזה מקנה תחושת בטחון שמאזדה 6 חבוטה לא הייתה מקנה להם.

יש אנשי עסקים שבוחנים כל פרט באנשים שאיתם הם עושים עסקים. זאת אומרת אם אני רושם בעט מונט בלנט - הסיכוי שהם יסכימו יהיה גבוה יותר מאשר אם ארשום בעט פיילוט. אם על השעון שלי יש סמל של רולקס, חליפה בהזמנה וכו' אלו דברים שיכולים לקבוע אם העסקה תתקיים או לא.

אבל יש אנשים מסובבים. אני מכיר מישהו שהוא מרצה באונ'(בחו"ל) ואביו איש עסקים מצליח. כאשר האבא השתדרג מהE350 שלו לS500 ורצה לתת את הE לבן, הבן סירב והמשיך לנסוע באופניים מדי יום לאונ'.

הבוס של אבי אדם מאוד מאוד עשיר אך מתנייד במרצדס ישנה וחבוטה (משהו מאמצע שנות ה-90).

• תוכן חדש...