Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

E30 עם מסרק של E36, מחובר לגלגל הגה M technik II בקוטר 37 ס"מ. המסרק המקורי של הE30 (למעט M3) דורש יותר מדי עבודת סיבוב ידיים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לכל סדרת ה 205 היה הגה מעט ארוך מידי - 3.8 סיבובים מנעילה לנעילה, בכדי לשמור על איזון בין משקל ההגה למהירותו.

נסה לאתר אלפא סוד שהמיתלים והפרונט שלה מכוונים "לפי הספר", היה לה היגוי נפלא.

הייתי, לפני שנים, סמוך בו זמנית על הגה של סוד ועל זה של וולקן 1.9. את ההיגוי של הוולקן אהבתי יותר, למרות שזה של הסוד היה חד ומדויק יותר, אולי ענין של משקל נכון יותר לטעמי בצרפתיה. בכל מקרה ובסייג מתבקש של זיכרון מעט עמום, נראה לי שאין כאלו דברים היום, פשוט אין.

פורסם

ברשותי 106 ראלי דור שני.

אשמח להשתתף..

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

לא משנה, לשרשור יש חיים משלו.

למרות ההעדפה להגאים צרפתים, המכונית עם ההגה החי ביותר שיצא לי להניח יד עליה, היתה 318 E36.

יתכן כי ל 318IS יש הגה עם עוד קצת יותר פידבק, אבל גם כך ההגה של הדגם המשפחתי היה מושלם.

עוד לא חוויתי שלמות כזו במכונית שאינה הארד קור וגם אז הוא התעלה על כמה וכמה מכוניות יעודיות בהרבה.

חיבור טלפתי לכביש, כל המידע ממנו זורם ללא פילטרים לידיים האוחזות בהגה.

פורסם

אני רק מחזק:

E36 קופה.

קאימן (קשה להשיג, אבל יותר טוב מזה, אני לא מכיר).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
E30 עם מסרק של E36, מחובר לגלגל הגה M technik II בקוטר 37 ס"מ. המסרק המקורי של הE30 (למעט M3) דורש יותר מדי עבודת סיבוב ידיים.

צודק לגמרי. לנו היתה בזמנו 318M THECHNIK יבוא אישי מודל 93.ללא ספק הרכב עם ההגה הטוב ביותר שנהגתי עליו עד היום.יצא לי לנהוג גם על E46 330.ההגה לא מתקרב לE36.

חבר,אתה חופר

• תוכן חדש...