Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

.לידיעה אסור היה לייצר קאמרו עם מנוע 350 גג t-top וגיר רגיל 350 יוצרו רק בגירסת אוטומט וללא t-top

למה?

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
.לידיעה אסור היה לייצר קאמרו עם מנוע 350 גג t-top וגיר רגיל 350 יוצרו רק בגירסת אוטומט וללא t-top

למה?

יצרו כאלה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קצת לחדד , יוצרו קאמרו עם גגות T ומנועי 350

תדפדפ אחורה ותראה שהעלתי דף של iroc 350 עם גג t אופציה cc1

הסיבה שלא היה גיר ידני משודך ל350 היא שהגיר הידני של Borg Warner שהיה זמין ליצרנים לאותה תקופה היה בעל יכולת עמידה במומנט של 300lb-ft שזה כ 40 פחות ממה שמייצר המנוע 350 L98

בפועל היו כמה מכוניות שיוצרו עם הגיר הזה וה 350 אך הן ספורות ולא נמכרו לציבור , אבל הרכבים של slp ציודו בגיר zf ידני 6 הילוכים עם מנוע 350.

בעולם המעשי גיר t5 מחזיק הרבה יוצר ממה שהיצרן לקח מרווח ביטחון .

פורסם
קצת לחדד , יוצרו קאמרו עם גגות T ומנועי 350

תדפדפ אחורה ותראה שהעלתי דף של iroc 350 עם גג t אופציה cc1

הסיבה שלא היה גיר ידני משודך ל350 היא שהגיר הידני של Borg Warner שהיה זמין ליצרנים לאותה תקופה היה בעל יכולת עמידה במומנט של 300lb-ft שזה כ 40 פחות ממה שמייצר המנוע 350 L98

בפועל היו כמה מכוניות שיוצרו עם הגיר הזה וה 350 אך הן ספורות ולא נמכרו לציבור , אבל הרכבים של slp ציודו בגיר zf ידני 6 הילוכים עם מנוע 350.

בעולם המעשי גיר t5 מחזיק הרבה יוצר ממה שהיצרן לקח מרווח ביטחון .

מכבד את הידע שלך אבל בדף ששלחת מצויין מנוע 5.0 וגיר רגיל ובחלק התחתון של הדף מנוע 5.7 וגיר אוטומט,הסיבה שלא שידכו בין ה350 לגיר רגיל -.הגוף של הרכב לא עומד בעומס ,אצלי עם גיר אוטומטי יש כבר סדקים בקורות של הגג.אצלי גם הפחיתו את יחס ההעברה בסרן האחורי והוסיפו חיזוקים לשילדה ,והוסיפו זרועות מהסרן האחורי לגשר של הגיר

פורסם
מכבד את הידע שלך אבל בדף ששלחת מצויין מנוע 5.0 וגיר רגיל ובחלק התחתון של הדף מנוע 5.7 וגיר אוטומט,הסיבה שלא שידכו בין ה350 לגיר רגיל -.הגוף של הרכב לא עומד בעומס ,אצלי עם גיר אוטומטי יש כבר סדקים בקורות של הגג.אצלי גם הפחיתו את יחס ההעברה בסרן האחורי והוסיפו חיזוקים לשילדה ,והוסיפו זרועות מהסרן האחורי לגשר של הגיר

אין לי מושג למה מתפורר או נסדק לך האוטו מסתובבות כאן כמה 3 gen עם מעל 300 סוסים והכל בסדר גמור איתם

שלא נדבר על מכוניות בארהב

ההפחתת יחס ההברה דווקא יוצרת יותר עומס על ה driveline , הסיבה שהורידו את יחס ההעברה היא כדאי לסרסר את תוספת המומנט של ה350 ולגרום לרכב לצאת יותר טוב מהמקום

הזרוע מהסרן לגשר גיר חייבת להיות בכל מתלה 3 link , בדף ששלחתי שים לב לאיזה אופציות הבעלים של הרכב בחר

B2L

Cc1

פורסם

היום יצאתי עם הרכב לנסיעת מבחן, התחושה היא שבכל תחילת נסיעה המנוע כמעט ולא מגיב ללחיצה על דוושת הגז ובכלל לא סוחב ולמעשה בקושי זז עד שפתאום משתחרר והרכב מתחיל להאיץ יפה ואפילו מרגישים את העברת ההילוכים החלקה, מה הכיוון במצב כזה, עדיין בעיית מצערת תקולה?

פורסם

בנוסף למה שכבר ציינתי בהודעה הקודמת יש לציין שתופעת הזיוף המדוברת עדיין ישנה בכל עצירה מוחלטת/עמידה ברמזור וברגע שאני מתחיל בנסיעה ופותח מצערת הרכב בהתחלה לא מגיב לגז ולאחר שנייה/שתיים כאילו "משתחרר" ומתחיל לצבור תאוצה ואף מחליף הילוכים יפה.

יש לציין גם שתופעת החוסר תגובה/סחיבה בתחילת נסיעה מורגשת בעיקר כאשר המנוע קר ופחות ופחות כאשר הרכב מתחמם.

פורסם

תראה אני לא מבין באמריקאיות ואין לי מושג מה הולך שם ובטח שלא קראתי את ה-12 עמודים של ההודעה הזאת, אבל בדקת את הנושא של מערכת ההצתה? קויל? כיוון מפלג/רוטור? חוטי הצתה?

פורסם

אם הוא משתנק בהתחלה זה לרוב בעיית דלק

תחבר WB ותראה מה הערכים שם

בכנות הכי זול לך ללכת לבעל מקצוע .

לא נראה שיש לך מספיק ידע עדיין לפתור תקלות כאלו, ורכישה של WB זה בערך 1300 שקל

וגם אז צריך לדעת מה לעשות עם הנתונים שקוראים ממנו.

בנוסף אני חוזר וממליץ לך לעשו הסבה לקרבורטור \TPI

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
בנוסף למה שכבר ציינתי בהודעה הקודמת יש לציין שתופעת הזיוף המדוברת עדיין ישנה בכל עצירה מוחלטת/עמידה ברמזור וברגע שאני מתחיל בנסיעה ופותח מצערת הרכב בהתחלה לא מגיב לגז ולאחר שנייה/שתיים כאילו "משתחרר" ומתחיל לצבור תאוצה ואף מחליף הילוכים יפה.

יש לציין גם שתופעת החוסר תגובה/סחיבה בתחילת נסיעה מורגשת בעיקר כאשר המנוע קר ופחות ופחות כאשר הרכב מתחמם.

צור קשר בפרטי יש לי tbi לניסיון בשבילך -אם המיצערת יונקת אוויר איך אתה רוצה שהמנוע יגיב טוב

פורסם
בנוסף אני חוזר וממליץ לך לעשו הסבה לקרבורטור

X2

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

סעפת קרבורטור של אדל ודיסטרבוטור hei

יעבדו הרבה יותר מה tbi

הרבה יותר קל לעשות trouble shooting

ומין הסתם הרכב נסע הרבה יותר חזק וטוב

פורסם
צור קשר בפרטי יש לי tbi לניסיון בשבילך -אם המיצערת יונקת אוויר איך אתה רוצה שהמנוע יגיב טוב

עופר, צהריים טובים

יש לך הודעה בפרטי.

פורסם
עופר, צהריים טובים

יש לך הודעה בפרטי.

טוב אני התיאשתי

יש אנשים מזוכיסטים שאוהבים ללמוד בדרך הקשה

כל מה שיש לי לאחל לך זה רק בהצלחה .

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תוכן חדש...