Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי בעבר(ברכב דומה לשלך) בעיה מאוד דומה(אחריי שהרכב עמד מספר שנים ללא התנעה ותזוזה) למה שאתה מתאר שהתבררה לבסוף בקפיץ של המצערת/TBI אשר היה נתקע לפעמים ולא עושה את כל הדרך/מהלך שלו בכל לחיצה על דוושת הגז וכך למעשה הטורים היו יציבים ותקינים ופעם מאוד נמוכים ולכן הזיוף בעבודת המנוע במיוחד בסרק היה ממש מורגש, נסה לשמן אותו קלות ותוך כדיי ללחוץ ולהרפות מדוושת הגז מספר פעמים אם יהיה לך מזל הוא ישתחרר מעט ויחזור לתפקוד מלא ויעיל ובמידה ולא תצטרך כנראה למצוא/לרכוש בית מצערת חדש או מפירוקים או להזמין מחו"ל (איביי), אל תשכח לעדכן (אני סקרן לדעת) אם אכן זה היה מקור הבעיה/הזיוף או לא.

אין כמו קמארו עצבנית

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבחור "עופר קמארו" הציע לך עזרה ועושה רושם שהוא מבין עניין ומיקצוען בתחום, לך על זה אני בטוח שהוא אכן מכיר טוב את הרכב הזה ספציפי ויפתור לך את הבעיה.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

"עופר קמארו" יש לך במקרה חלקים ספייר לקמארו דור 3 או גישה/קשרים לייבא/לרכוש חלפים מארה"ב?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

המנוע הוא 305 כמו שיש לפותח האשכול, אבל הכוונה היא יותר לחלקיי פלסטיקה של פנים הרכב או פנסים ראשיים(אחד H4 נשבר)או בוכנות גז לתא המטען ותא המנוע(שלי כבר עייפים ולא הצלחתי למצוא בארץ), קאפות לגלגלים(נגנבו לי בחנייה ליד הבית).

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

הרכב כרגע לא למכירה, העברתי אותו לאחי הקטן (27) ורק עכשיו הוא מתחיל באמת להנות ממנו לאחר שעמד זמן מה בשל תקלות שונות עד שהצלחתי (בעזרת אנשים טובים המבינים קצת בתחום)להחזיר אותו למצב נסיעה סביר.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

פירקתי בוכנת גז אחת של מכסה מנוע ובוכנה אחת של תא המטען ונתתי דוגמא לחנות חלפים שאני עובד איתה(אוטו מודיעין) והם במשך יומיים שלמים חיפשו בכל מיניי מקומות ולבסוף החזירו לי את הדוגמא ואמרו שלא הצליחו למצוא כאלה בשום מקום שהם מכירים.

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...