Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לבדוק הכל לפי מה שאתה מספר טיפלתם בהכל אני צריך לראות לישמוע ולבדוק-אין איזה מרסס מטפטף-כיוון הצתה צריך ליבדוק בקיצור צריך לראות

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עופר, אני אשאל את זה אחרת ע"מ לנסות להתמקד במקור הבעיה ואת מה שלא שייך לתופעה המדוברת לשלול על הסף, איזה חיישן/חלק כאשר הוא תקול/מזייף גורם לזיוף מנוע משמעותי בסרק אבל רק כשהמנוע קר לחלוטין?

פורסם

זיוף מנוע משמעותי -אחד או יותר מהצילנדרים לא פועל שהמנוע קר שוב עדיין אנחנו מיתעסקים בניחושים צריך ליבדוק בצורה יותר יסודית

פורסם

עופר, ומה הסיבה לכך שצילינדר אינו עובד/מתפקד במנוע קר ולאחר שמתחמם ומגיע לטמפרטורת עבודה כן עובד? הגיוני,יש מצב כזה?

כל הסיפור החל לאחר שלקחתי את הרכב מאותו מוסכניק חאפר "שטיפל" ברכב, אגב בסוף לקחתי אותו ממנו בגרר מאחר והוא ניסה לשחק במפלג לאחר "שהחליף" את הפלאגים והחוטיי הצתה והרכב סירב להניע ,מה שלבסוף התברר שהוא הפך לגמריי את כל החוטים ואף שיחק קלות בזווית המפלג ולכן למעשה הכיוון העיקרי שלי הוא משהו שקשור לכיוון הצתה.

פורסם

בוא נעשה סדר מהתחלה ניבדוק דבר דבר נתחיל בסדר הצתה ותיזמון הצתה ניבדוק שכל הצילנדרים מגיבים שאין יניקת אויר תבין לפי מה שאתה מספר נגעו בהכל הרימו סעפת יניקה טיפלו במזרקים והיסתבכו עם המפלג יש סיבה טובה שהמנוע לא עובד טוב ומזייף

פורסם

עופר, יש לך את היכולת והכלים לבצע את הבדיקות הבסיסיות אצלי בחנייה או שצריך לקחת את הרכב למוסך שלך? להזכירך הרכב כרגע ללא טסט בתוקף.

פורסם
עופר, יש לך במקרה רשיון סחר או שלט "במבחן" ע"מ שתוכל להתנייד עם הרכב ממקום למקום במידת הצורך גם ללא טסט בתוקף?[/quote

תוציא אישור נסיעה זמני או גרר

אבל אם האוטו נוסע תסיים קודם טסט יהיה לך הרבה יותר קל

לא ממש מעניין אותם אם האוטו שלך מזייף שם בטסט

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

דודי, כמובן שהרכב נוסע אבל גם בשביל להגיע רק עד המכון טסטים אני צריך להוציא אישור תנועה זמני (או לסמוך על המזל)ולכן שאלתי אוליי לעופר יש רשיון סחר ואז למעשה הוא יוכל להתנייד עם הרכב שלי גם "לצורך תיקונים בלבד" וגם למכון הטסטים הקרוב לאחר מכן עם ביטוח חובה בתוקף/משולם בלבד.

• תוכן חדש...