Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עופר, אתה רכשת פעם את הבוכנות גז המתאימות לקמארו פה בארץ?

יכול להיות שניתן למצוא את הבוכנות הספציפיות האלה אצל רדקו שנמצאים ברחוב ריבל בת"א ומוכרים בוכנות אייכותיות תוצרת גרמניה, מכיר?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אין בעיה מבחינת מישלוח אווירי(מותר להטיס חלקים כאלה ?) לגביי הבוכנות גז במידה ואני ארכוש אותם מאיביי?

כל הזמנת חלק שעלותו כולל המישלוח עולה על 50 דולר מחייבת תשלום מכס או אישורים מיוחדים?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

עופר, אשמח מאוד אם תוכל לתת לי בבקשה כיוון למקום/חברה ספציפית בארץ שאכן ידוע לך בוודאות שאצלה אוכל למצוא את הבוכנות גז שמתאימות בדיוק(לא חייבות להיות מקוריות) לקמארו דור 3(אני מעדיף לרכוש אותם בארץ) ואופציה אחרונה היא איביי.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

דיברתי כרגע עם bosss (פותח השירשור) ולדבריו מכיוון שהרכב כרגע ללא טסט אז הוא מניע אותו בלבד פעם בשבוע ללא נסיעה/תזוזה למעט בחנייה עצמה ולאחר כ20-30 דקות לערך הוא מכבה אותו ומנתק מיד את כבל המינוס מהמצבר(כדיי שלא התרוקן) עד להתנעה הבאה, ולדעתי הבעיה אצלו היא בכל זאת מנוע צעדים שאינו מתפקד/לא מצליח "ללמוד" מכיוון שהוא כל פעם מנתק את המינוס מהמצבר ואז למעשה המנוע צעדים מתאפס ושוב חוזרים לנקודת ההתחלה של זיוף מנוע/טורים לא יציבים בסרק בלבד, יכול להיות מצב כזה?

ובנוסף הבנתי שכדיי שהמנוע צעדים "ילמד" את מצב המצערת בסרק ובנסיעה צריכים לעשות כמה "נסיעות מבחן" בפועל, יש אמת בדבר?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

קובי,ניסינו לראות ביחד אם המנוע צעדים זז/מתפקד בעת פתיחת הסוויץ אך לא היתה שום תזוזה אחורה/קדימה, אמרנו טוב אולי הוא תקול ופה הבעיה, הוא עלה הביתה והביא מנוע צעדים חדש לגמרי מהקופסא וניסינו באותה הדרך לבדוק גם אותו אך גם הוא לא הגיב/זז בכלל בעת פתיחת הסוויץ, איפה טעינו? אמורים בכלל לראות תזוזה כלשהי של הקפיץ בעת פתיחת סוויץ?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

שלום לכם-צריך לבדוק אם מגיע מתח לתקע של מנוע הצעדים -לי יש מנוע צעדים שהוא דמה ולאחר החיבור נדלקות מנורות ואז אתה יודע אים הוא מקבל + ו - המתח צריך להיות 5 וולט

פורסם

נזכרתי שניתקלתי בתקלה דומה בעבר דווקא במנוע tpi .

לפי מייטב זכרוני אמורים להיות 3 יוניט חום , אחד ללוח שעונים והשני למחשב. ועוד אחד למאווררים .

יכול להיות שהיוניט חום שלך שנמצא ליד הבית טרמוסטט מזייף. תבדוק את התקינות שלו עם רב מודד .

צריך להיות לי איפשהו את הערכים הרלוונטיים אם אתה לא מוצא

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי 2 יוניטים יש בקאמרו עם tpi ,את המאווררים מפעיל המחשב אבל אם המנוע צעדים לא פועל נכון ולא מעלה את הסלד שהמנוע קר יתכן זיוף במנוע כי יש העשרה בכמות הדלק ואין מה שיעלה את הסלד

פורסם

נכון בצד על הראש מנוע בtpi

אני התכוונתי ל tbi שיש יוניט ליד הבית טרמוסטט

המחשב קורא את הטמפ של הנוזל קירור ולפי זה הוא יודע שהמנוע קר , הו א מעשיר את התערובת בהתאם ואתה iac

אני חושב שזה שווה בדיקה .

Coolant sensor approximate resistance specifications:

177 ohms @ 212 deg. F. or 100 deg. C.

241 ohms @ 194 deg. F. or 90 deg. C.

332 ohms @ 176 deg. F. or 80 deg. C.

467 ohms @ 158 deg. F. or 70 deg. C.

667 ohms @ 140 deg. F. or 60 deg. C.

973 ohms @ 122 deg. F. or 50 deg. C.

1188 ohms @ 113 deg. F. or45 deg. C.

1459 ohms @ 104 deg. F. or 40 deg. C.

1802 ohms @ 95 deg. F. or 35 deg. C.

2238 ohms @ 86 deg. F. or 30 deg. C.

2796 ohms @ 77 deg. F. or 25 deg. C.

3520 ohms @ 68 deg. F. or 20 deg. C.

4450 ohms @ 59 deg. F. or 15 deg. C.

5670 ohms @ 50 deg. F. or 10 deg. C.

7280 ohms @ 41 deg. F. or 5 deg. C.

9420 ohms @ 32 deg. F. or 0 deg. C.

12300 ohms @ 23 deg. F. or -5 deg. C.

16180 ohms @ 14 deg. F. or -10 deg. C.

21450 ohms @ 5 deg. F. or -15 deg. C.

28680 ohms @ -4 deg. F. or -20 deg. C.

52700 ohms @ -22 deg. F. or -30 deg. C.

100700 ohms @ -40 deg. F. or - 40 deg. C.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...