Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רענן,אכן הבנת נכון, כאשר הרכב חם אין שום בעיה בנסיעה והוא סוחב ואף מגיב לדוושת הגז טוב, הזיוף חולף מהר מאוד יחסית הרבה לפניי שהמנוע מגיע לטמפרטורת עבודה והמאוורר נכנס לפעולה בפעם הראשונה, אין ברשותי סכמות של מערכת החשמל וניהול המנוע.

אם כך, אין מה "לחפש" במשאבת דלק. שם לא הבעיה.

אם זה ממש שניות ספורות בהתנעה, אולי אפשר לחשוד בווסת הלחץ דלק. אבל אני דיי סקפטי לכך.

הכיוון של מנוע צעדים מתבקש. אבל לפני כן,

צריך לראות האם קיים חיישן נוסף לטמפ' שמחובר למחשב הניהול. במידה ויש,

צריך לבדוק שהוא מוציא חיווי תקין. החיווי שלו משפיע על זמן פתיחת המזרקים (משפיע מאוד בהתנעה קרה ובסרק).

בקיצור, אתה חייב סכמה וספרות .

אגב, תבדוק באיביי, לפעמים ניתן למצוא ספרות מלאה (כמו במוסך הראשי של היבואן) במחיר של כמה עשרות דולרים

(אני לדוגמה רכשתי כך ספרות מלאה לזוג הרכבים שלי).

יום טוב

רענן

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היתה אצלי בעיה דומה ואני משער שהבעיה אצלך דומה יש על סעפת היניקה טרמו סוויץ והוא פותח מעבר אויר ליניקת אדי הדלק מהמיכל דרך מסנן פחם אין לי בעיה לקפוץ עכשיו אני באזור והקאמרו איתי צלצל

עופר תודה רבה על הנכונות לסייע אך לצערי עכשיו בצהריים זה לא זמן טוב מכיוון שבחניה שקרובה לקמארו יש סוכה של שכנים חרדים ואיני מעוניין להפריע להם בחג, אני כבר אהיה איתך בקשר מחר ונתאם יום ושעה שנוח לך.

פורסם

למיטב ידיעתי יש יותר מקמארו אחת באזור,אבל לשאלתך אז כן זו הקמארו הלבנה שעמדה בחודשים האחרונים בשכונת קרית שרת בחולון.

פורסם

אני במקומך לא הייתי נותן מיקום כזה מדויק לרכב, שהוא כרגע יכול להפוך למטרה לגנבה.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
אני במקומך לא הייתי נותן מיקום כזה מדויק לרכב, שהוא כרגע יכול להפוך למטרה לגנבה.

עזוב לא שווה לגנוב ,

מנוע TBI , המצת לא עובד , יש בעיה בטורים של המנוע , והרשימה עוד ארוכה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אם זה גורלו של הרכב אז הוא ייגנב בכל מצב לא ניתן למנוע זאת בימינו, עד עכשיו בינתיים הוא חווה רק וואנדליזם וגניבת כל חלק אפשרי נגיש.

ואגב דודי המצת כבר עובד מצוין.

פורסם
אם זה גורלו של הרכב אז הוא ייגנב בכל מצב לא ניתן למנוע זאת בימינו, עד עכשיו בינתיים הוא חווה רק וואנדליזם וגניבת כל חלק אפשרי נגיש.

ואגב דודי המצת כבר עובד מצוין.

:mm_yeah::mm_yeah:

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

הרכב יפה ומהשנתונים שאני אוהב.

טוב שאתה מציל את הרכב חבל עליו.

ותמשיך לשאול שאלות הכל כאן ברוח טובה.

אבל אם תירצה למכור תישאל אותי קודם יש לי חניה פנויה.

פורסם

עופר אין לי בעיה שתעזור לו הרכב ייסע ואז אני אקנה אותו.

אני זוכר תמונות של הרכב עומד לו בדד באמצע שום מקום ורק מחכה שיגאלו אותו מבדידותו.

אז עכשיו הוא עומד לו בחניה ליד סוכה של דתיים לא חבל.

אצלי הרכבים נוסעים תמיד גם עם זיופים גם בלי איברים חיוניים לא עומדים זנוחים.

• תוכן חדש...