Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התכוונתם לזה?

בדיוק. אחד הטעימים.

אני בשוק לראות שבסניף שלכם זה עוד יותר יקר מסניף בת ים בכמעט 2 ש"ח!

Twincharger Stratified Injection

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 255
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרי שעשיתם לי כזה חשק הזמנתי גם את הישראלי וגם אמריקאי

שניהם הגיעו אתמול ומיד נפתחו וחוסלו

רשמים:

ישראלי של torero לקחתי בטעמים טבסקו וטריאקי

הטב בקו היה יותר לטעמי אבל בשניהם הבשר יחסית צמיגי וקשה ללעיסה

ואחת החבילות הגיעה עם אבקה לבנה על הבשר כנראה עובש

ואז פתחתי את האמריקאי של Jack Links בטעם Jalapeño

ומה אני אגיד לכם - גן עדן

אין דברים כאלה

לעיס טרי וטעים בטירוף

בשר הרבה יותר איכותי מהישראלי ובחתיכות יפות

עכשיו אני רק מצטער שלא הזמנתי חבילות גדולות יותר

מחירים:

6 חבילות של 30 גרם ב65 שקל = 36 שקל ל100 גרם

אמריקאי 2 חבילות של 92 גרם , 11$+10$ = 44 שקל ל100 גרם

אני רץ להזמין חבילה גדולה יותר

:wink:
פורסם

אני מחכה לחבילה מהארץ שהיה במבצע של הדיל היומי, הגיע לי אתמול פתק בתיבת הדואר, היום ניגשתי לסניף שבו אמורה להמתין החבילה, ואיך לא - זה לא שם, כי הדוור הגאון סימן לבוא מחר (בעצם היום) כאשר החבילה תהיה כאן רק ביום ראשון ב10 בבוקר.

באסה. לא אוכל לקחת איתי לשמירה ביום ראשון :(

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני מחכה לחבילה מהארץ שהיה במבצע של הדיל היומי, הגיע לי אתמול פתק בתיבת הדואר, היום ניגשתי לסניף שבו אמורה להמתין החבילה, ואיך לא - זה לא שם, כי הדוור הגאון סימן לבוא מחר (בעצם היום) כאשר החבילה תהיה כאן רק ביום ראשון ב10 בבוקר.

באסה. לא אוכל לקחת איתי לשמירה ביום ראשון :(

נותרה לי חבילה אחת של ה-JALAPENO חדשה. אני חצי מהזמן בבת ים וחצי מהזמן בת"א. כיון שאתה חייל וזה לטובת שמירה,

וגם אני הייתי פעם חייל וטחנתי שמירות - אני מזמין אותך להגיע אלי ולקחת אותה (עלה לי 8$).

אני לא מצפה למשהו בתמורה, רק אם תתעקש נקבע על איזה סכום סמלי.

איך אני??!!

פורסם
נותרה לי חבילה אחת של ה-JALAPENO חדשה. אני חצי מהזמן בבת ים וחצי מהזמן בת"א. כיון שאתה חייל וזה לטובת שמירה,

וגם אני הייתי פעם חייל וטחנתי שמירות - אני מזמין אותך להגיע אלי ולקחת אותה (עלה לי 8$).

איך אני??!!

תודה על ההצעה, אבל אני באר שבעי,

והסיכוי היחיד שלי להגיע אליך זה בסופ"שים או בחופשים שלי מהצבא (אין הרבה).

אולי בסוף השמירה תתבטל? :-D (הלוואי!)

זה לא נורא כשאני עושה שמירות בשעות הגיוניות, אבל יש שמירות בשעות דפוקות כמו 1 עד 5,

ובגלל שאני צעיר יש לי סיכוי לקבל אותן, אז זה אשכרה להיות ער 24 שעות כמעט, ואז ללכת לישון ולעלות שוב לשמור, ואחר כך לעלות על ההגה ולנסוע הביתה (יומיות), אז כדאי שיהיה משהו מעורר להתעסק איתו בדרך, שישמור על העירנות שלי ויביא אותי הביתה בשלום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אחרי שעשיתם לי כזה חשק הזמנתי גם את הישראלי וגם אמריקאי

שניהם הגיעו אתמול ומיד נפתחו וחוסלו

רשמים:

ישראלי של torero לקחתי בטעמים טבסקו וטריאקי

הטב בקו היה יותר לטעמי אבל בשניהם הבשר יחסית צמיגי וקשה ללעיסה

ואחת החבילות הגיעה עם אבקה לבנה על הבשר כנראה עובש

ואז פתחתי את האמריקאי של Jack Links בטעם Jalapeño

ומה אני אגיד לכם - גן עדן

אין דברים כאלה

לעיס טרי וטעים בטירוף

בשר הרבה יותר איכותי מהישראלי ובחתיכות יפות

עכשיו אני רק מצטער שלא הזמנתי חבילות גדולות יותר

מחירים:

6 חבילות של 30 גרם ב65 שקל = 36 שקל ל100 גרם

אמריקאי 2 חבילות של 92 גרם , 11$+10$ = 44 שקל ל100 גרם

אני רץ להזמין חבילה גדולה יותר

אפשר לינק למה שהזמנת?

פורסם

קיבלתי 2 חבילות של החלפיניו מחבר , למרות שאני זוכר את זה לטובה מארה"ב הפעם זה פשוט הרס לי את השיניים , קשה בטירוף.. אבל טעים :)

פורסם

איך אני??!!

אני אשמח לבוא לקחת.

נגמר לי המלאי.

אני לא חייל, אבל אני מסכן כמו שאר הישראלים.

אתן אף 20 שקלים בתמורת החבילה.

פורסם
אני אשמח לבוא לקחת.

נגמר לי המלאי.

אני לא חייל, אבל אני מסכן כמו שאר הישראלים.

אתן אף 20 שקלים בתמורת החבילה.

:) כולנו באותה הביצה אה?

אתה מוזמן להגיע בכיף, 20 ש"ח סגור.

פנה אלי בה"פ ונדון בלוגיסטיקה.

ליאור

פורסם

פורסם

קיבלתי את החבילה מהארץ,

זה טעים דווקא, אבל זה כמו גומי :(

אבל דווקא תעסוקה טובה נגיד בשמירה בצבא או כשצריך לשמור על ערנות.

מישהו מכיר גרסאות רכות יותר ללעיסה?

אין לי תותבות חס וחלילה או משהו בסגנון, אבל יותר נחמד לאכול משהו רך יותר. לא מצפה לרכות של פסטרמה, אבל עדיין :roll:

פורסם

נו בחייך, כל הקטע בביף ג'רקי זה מתן תעסוקה לשיניים.

עוד מעט תבקש קצפת בלי שומן או חזיר כשר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איך אני??!!

אני מחכה כבר שבוע! ( בדיוק) למארז של 450 גרם (ג׳ק לינקס אוריגינל), הסקרנות כבר אוכלת אותי מבפנים:shock: .

אני באמת באמת אשמח לעבור בבת ים או ת״א (בכל שעות היום) מחר לרכוש ממך את המארז במחיר המלא.

לבחור שהציע לרכוש לפניי , סליחה מראש אבל תעשה טובה :wink:

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

טובות עושות נערות ליווי.

אני כבר פניתי לבחור שהציע. הוא עוד לא ענה, אבל האישה כבר מחכה לחלפיניו שלה. אם אני אמנע את זה ממנה, דברים רעים יתרחשו.

• תוכן חדש...