Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 255
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טוב, אספתי את החבילה היום מהדואר , שקית של 16 אוז בטעם אוריגינל.

מלא ציפייה פתחתי את השקית הגדולה ו... לא ,לא משהו ,הטעם דיי מוזר ,לא משהו דוחה, אבל גם לא משהו לספר עליו לחברה.

ניתן צ'אנס לחלפניו .

בכל אופן ,יש לי שאלה לבעליי הניסיון שבנינו:

כמה זמן השקית יכולה להשאר פתוחה ,אבל לא להיות במקרר? וכמה זמן היא יכולה להחזיק במקרר?

תודה מראש.

אני לא שמתי אותם במקרר. אבל הם החזיקו לי שבועות.

החלפיניו הכי טעים (המלצה שלי). נראה כי בעקבות ההמלצה שלי, כולם קנו חלפיניו. אני צריך לדבר עם המוכר. לגבות אחוזים.

פורסם

כמה גרם בשקית, למען השם?! לא רשום בשום מקום.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חברים, הזמנתי מאיזה מוכר אחד ב-EBAY שמכין את הג'רקי לבד במכונה, יש לו איזה 4-5 טעמים שונים.

שמעו, ג'רקי שלוקח את ג'ק לינקס בסיבוב!

הזמנתי בטעם חריף-מדיום והיה טעים מאוד. רוב החתיכות באותו עובי ומרקם, לא קשה מדי, לא רך מדי, מיובש כמו שצריך ומלוח בטירוף! שאר הטעמים לא כאלה מלוחים למעט החריף-מאוד.

הוא לוקח 5$ על הג'רקי + 9$ שילוח. שווה כל דולר. מבחינת הכמות, זה נדמה לי 110 גרם אם אני לא טועה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
חברים, הזמנתי מאיזה מוכר אחד ב-EBAY שמכין את הג'רקי לבד במכונה, יש לו איזה 4-5 טעמים שונים.

הזמנתי בטעם חריף-מדיום והיה טעים מאוד. רוב החתיכות באותו עובי ומרקם, לא קשה מדי, לא רך מדי, מיובש כמו שצריך ומלוח בטירוף! שאר הטעמים לא כאלה מלוחים למעט החריף-מאוד.

הוא לוקח 5$ על הג'רקי + 9$ שילוח. שווה כל דולר. מבחינת הכמות, זה נדמה לי 110 גרם אם אני לא טועה.

לינק?

זה שאתה מסביר לנו זה לא עוזר לנו! :D

אני דורש לינק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קישור!!! :evil:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

שמרתי אתמול, אכלתי את הזה שרכשתי בארץ, עם צ'ילי, דווקא היה יותר רך ונעים לאכילה מאשר השום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
טוב, זה מעניין, בחיים לא חשבתי לקנות מאז השירשור הזה. פתאום אני פותח את וואלה ורואה שיש דיל. מעניין אם זה מהשירשור הזה 8)

http://www.wallashops.co.il/a/gdp.aspx?ai=2602829

הזמנתי.אספתי.התבאסתי. קשה כמו אבן ושקיות בגודל מיניאטורי.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
הזמנתי.אספתי.התבאסתי. קשה כמו אבן ושקיות בגודל מיניאטורי.

באיזה טעם הזמנת?

אני שמתי לב למשל שהשום יותר קשה מאשר הצ'ילי.

פורסם

הזמנתי בכל הטעמים.אולי יש לי בעיה בלשון,אבל היה לי די קשה להבחין בין טעם אחד לשני,יש הבדל אבל ממש מינורי.המלחמה בלעיסה פשוט מבאסת.אכלתי ג׳רקי אמריקאי,גם הטעם היה חזק יותר,גם השקית הייתה שק וגם לא נלחמתי עם כל פיסה.בקיצור-להזמין מעבר לים.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
הזמנתי בכל הטעמים.אולי יש לי בעיה בלשון,אבל היה לי די קשה להבחין בין טעם אחד לשני,יש הבדל אבל ממש מינורי.המלחמה בלעיסה פשוט מבאסת.אכלתי ג׳רקי אמריקאי,גם הטעם היה חזק יותר,גם השקית הייתה שק וגם לא נלחמתי עם כל פיסה.בקיצור-להזמין מעבר לים.

אכן אין הבדל גדול בין הטעמים, אתה צודק בסך הכול.

סך הכול בסדר, אני מניח שלרכוש את זה באירופה או ארה"ב יהיה טעים יותר.

שנה הבאה אני אולי בארצות הברית בקיץ, אני חושב שאני חוזר עם מזוודה מלאה בבגדים, ציוד צילום, פלאפון חדש, אולטראבוק טוב ואיזה אוסף טוב של שקיות ג'רקי :)

• תוכן חדש...