Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני גר בקריות ואתם מוזמנים בכיף :-D

אל תדבר סתם, אני עולה על האופנוע וחצי שעה 40 דקות אני אצלך. :-D

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 255
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים, היום הגיע!!!

הביף ג'רקי הראשון שהזמנתי הגיע, וישירות לתיבת הדואר שלי!!

ההתרגשות היתה גדולה מאוד, הוא הגיע עטוף בשקית אפורה ועמידה.

תוך דקותיים התנפלתי על השקית כמו קניבל ופתחתי את הג'רקי. להלן הממצאים:

1. החבילה הינה של 4.05 OZ משמע, 115 גרם. הטעם: oroginal ,הכמות קטנה מאודדד (ראו בתמונה שצרפתי) ונכון לעכשיו חסלתי את כל הג'רקי

ובכיף הייתי יכול לחסל עוד 115 גרם.

2. הריח של הבקר מזמין, חזק מאוד ומגרה כמו שצריך להיות.

3. יש חתיכות רכות שממש מתפרקות בקלות בפה אך יש גם חתיכות גסות וקשות מאוד שלוקח זמן לחסלם.

4. הטעם הוא טעם חזק של בקר, מתקתק ומאוד מאוד טעים! הדירוג שלי הוא 8 מתוך 10 (הורדתי נקודה עקב החתיכות המעט קשות שנתקעות בין השיניים ונקודה על הכמות המאוד צנועה).

5. חובה לשטוף ידיים טוב טוב עם סבון לאחר השימוש, הריח של הבקר חזק מאוד ונדבק לידיים. הוא משאיר ריח ממש מסריח.

6. שימו לב שבאריזה מאחורה כתוב לאחסן במקרר לאחר פתיחה ראשונה ויש לסיים לאחר 3 ימים. אז כמובן שאם אתם קונים אריזה של חצי קילו, אף אחד לא מצפה מכם לסיימה לאחר כמה ימים, אך הקפידו לאכסנה במקרר או באיזור קריר (עמוק באיזה ארון).

7. האריזה נסגרת הרמטית גם לאחר הפתיחה הראשונית, דבר מצוין המאפשר לסגור ולפתוח מתי שרק רוצים וגם לשמר על הטריות

של הבשר.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

שרשור של 10 עמודים ואין תמונות? הייתי מחוייב. אז בבקשה, בתיאבון (אני כבר סיימתי אותם 5 דקות אחרי שפתחתי ואני בדרך להזמין את האריזה של ה-400 ומשהו גרם).

זה כל מה שהיה בחבילה + עוד 3 חתיכות בגודל בינוני שאכלתי. את החתול שאין לי זה לא היה מספק!!! ולחשוב שעוד 4 אריזות בדרך אלי של 3.25 OZ, כלומר 90 גרם שאפילו קטנות יותר מהכמות שהזמנתי. נו טוב, לפחות הן בטעם שונה.

20121002_110201.jpg

20121002_110039.jpg

Twincharger Stratified Injection

פורסם

קודם כל אני חייב להגיד שיש לי שמיכה כזאת רק בצבעים אחרים.

דבר שני, תודה על ההשקעה, עשית לי עוד יותר תאבון ואני כבר יכול להרגיש את הטעם בפה וזה מחרפן אותי.

דבר שלישי... זהו בעצם.

פורסם

קודם כל , כל הכבוד על הפירוט הנרחב.

ממוצר שייצא לי להיתקל בו מעט מאוד פעמים ולעולם לא ייחסתי לו חשיבות ,הוא הפך למוצר שאני ממש רוצה כבר לטעום אותו, ניראה לי שזה בזכותך.(נקווה שיעמוד בציפיות)

הכמות ששמת על המחברת ,זה הכמות שיש בדיוק בשקית? ניראה מעט מאוד.

מה אמור להיות התוקף של השקיות האלה ,והאם התוקף של המוצר שקנית היה גבולי? ,או שנשאר לו עוד הרבה חיי מדף.

בכל אופן ,אשמח אם תפנה אותי ללינקים מומלצים , יותר לכיוון של מארזים משתלמים של חצי קילו/קילו שמחולקים לשקיות של 100 גרם בערך. הבנתי מכמה אנשים שכתבו פה שהחלפיניו הוא הטעם הכי מומלץ ,כך שאם אני יזמין זה יהיה בעיקר הטעם הזה וה sweet&hot שנשמע מעניין.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

אתה יכול להזמין מהמוכר שאני הזמנתי ממנו מארז של חצי קילו בשקית אחת, לא יודע כמה זה משנה לך שזה מחולק לכמה שקיות.

תסתכל לאורך השרשור, יש המון לינקים למוכרים מומלצים.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

האמת קיבלתי אתמול 4 פתקיות אדומות, עוד 40 דקות נפתח הדואר, אני אקפוץ לאסוף את מה שהזמנתי, אני מקווה שהג'רקי

הוא בין החבילות שהגיעו.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

חוות דעת, תמונות. מה יהיה? תעשו גוגל. יש שם תמונות לכל הגדלים וכל הטעמים.

חוות דעת למה? יש מישהו שאוהב קשה, יש מישהו שאוהב רך. יש מישהו שאוהב עבה, יש מישהו שאוהב דק.

זה בדיוק כמו אנשים שמבקשים ממני תמונות אחרי שאני חוזר מטיסה ליעד שהוא לא ישראל. התשובה היא פשוטה, אם אתם רוצים לראות את זה, תעשו גוגל, או תטוסו בעצמכם.

לקבל חוות דעת לטעם, למזון שלא אכלת, שווה ערך לבקש ממישהו שילך לשיננית בשבילך, כאשר יש לך משהו תקוע בין השיניים.

השקית שלך תהיה באותו טעם כמו שלו, זה לא שהוא קיבל פרה טובה יותר. אל תדאג.

• תוכן חדש...