Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז יש בעיה:

הזמנתי את החלפיניו במה שנקרא jumbo bag. זה גם היה יקר (30 דולר כולל משלוח), גם לקח יותר משבועיים להגיע וגם נגמר תוך יומיים. הבעיה היא שזה גם היה ממש טעים.....

יש אלטרנטיבה למשלוח גדול, מהיר וזול יותר????

• תגובות 255
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הזמנתי כמות גדולה מאוד של Big John's Beef Jerky ואני יכול ל"שחרר" כמה שקיות.

בטוח לא אסיים הכל עד הנסיעה הקרובה לארה"ב כך שאני יכול להצטייד בקרוב שוב.

הנה ביקורת על המוצר :

http://www.bestbeefjerky.org/2009/01/big-johns-beef-jerky-original.html

עשוי בעבודת יש בארה"ב, מגיע באריזות וואקום עם זיפ-לוק לשמירה על הטריות.

לוקח את ג'ק לינקס בהליכה ...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הזמנתי ב-eBay, לא הכי זול, יצא לי 18$ לחבילה של 3x115 גרם, הזמנתי שתי חבילות כאלו. המשלוח לארץ עלה לי 14$ נוספים.

שלחתי לארץ דרך ushops.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני באסטוניה ויש פה בסופרים ג׳רקי מייצור מקומי, כתוב שהבשר מאורגוואי. עולה כיורו וחצי ל 50 גרם בשקית והרגע פרקתי 2, אחת טעם מעושן והשניה חלפניו.

מעולה! לעיס בדיוק במידה הנכונה, טעם של בשר טעים. ולמה אני מספר לכם את זה? כי יש להם משלוחים בדואר, שווה בדיקה

http://www.buybeefjerkyonline.com/catalog/shipping.php?osCsid=258586f90f7a6743dadf07f774d510c1

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש מצב שאני בארצות הברית בקיץ,

אז חוץ מהרבה ציוד צילום שאני רוצה לקנות,

כנראה שאני ארצה לנסות ביף ג'רקי מקורי ואמיתי :)

(ולא את זה שמיוצר בארץ שהוא לא משהו, זרקתי חצי מהשקיות כי הן היו פגות תוקף וזה לא היה טעים ממש)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה הסיכוי שיש את זה, רק בגרסא כשרה? אם יש המלצות זה בכלל מעולה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מה הסיכוי שהשרשור הזה עדיין חי ובועט?

:lol:

Your'e all infected with JERKY fever!

נ.ב - מאז קדחת הג'רקי, קניתי כבר משלושה מוכרים שונים ברחבי EBAY והמוכר הבא, מכין את הג'רקי הטוב ביותר

שטעמתי אי פעם. השילוח מעט יקר אך שוווה כל שקל.

בבקשה: http://www.ebay.com/itm/Get-4oz-of-the-BEST-BEEF-JERKY-you-will-ever-try-/110635706411?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item19c266e82b

Twincharger Stratified Injection

פורסם

THE ONE

מעל 80 שקלים ל100 גרם :o אפילו הנקניקים היקרים לא עולים ככה בטיב טעם\קשת טעמים

אני מתפתה להזמין

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
מה הסיכוי שיש את זה, רק בגרסא כשרה? אם יש המלצות זה בכלל מעולה

הייתה גרסה כשרה באיזה אתר קופונים, תבדוק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...