Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
THE ONE

מעל 80 שקלים ל100 גרם :o אפילו הנקניקים היקרים לא עולים ככה בטיב טעם\קשת טעמים

אני מתפתה להזמין

אין גבול למה שיישלמו המתחלפים. קופסאות "בטעם טונה" לכלבים עולות כפול מטונה לבני אדם והן בטח מה שמטאטאים מרצפת מפעל הטונה/הסיפון בסוף היום.

ואני מאד אוהב כלבים,אם הייתי רואה בזמן את הצילום של ח"כ חסון עם הכלב באוזן שלו (ידיעות של יום ו') הייתי שוקל להצביע עבורו.

• תגובות 255
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הייתה גרסה כשרה באיזה אתר קופונים, תבדוק.

נדמה לי שמצאתי - חברה בשם טורו - אבל אין המלצות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אני באסטוניה ויש פה בסופרים ג׳רקי מייצור מקומי, כתוב שהבשר מאורגוואי. עולה כיורו וחצי ל 50 גרם בשקית והרגע פרקתי 2, אחת טעם מעושן והשניה חלפניו.

מעולה! לעיס בדיוק במידה הנכונה, טעם של בשר טעים. ולמה אני מספר לכם את זה? כי יש להם משלוחים בדואר, שווה בדיקה

http://www.buybeefjerkyonline.com/catalog/shipping.php?osCsid=258586f90f7a6743dadf07f774d510c1

קניתי והגיע,והגיע תוך פחות שבועיים

1 x Beef Jerky Original 40g () = 2.64EUR

1 x Beef Jerky Teriyaki 40g () = 2.64EUR

1 x Beef Jerky Cajun Hot 40g () = 2.64EUR

------------------------------------------------------

Sub-Total: 7.92EUR

Orders under 1kg Air Shipping Rates (AIR mail up to 10 biz days : 0.15 kg(s)): 3.90EUR

Total: 11.82EUR

השקית זה של 50 גרם ולא 40

ובאמת טעים , לא לעיס כמו האמריקאי , אבל לא רע בכלל

אני שוקל להזמין חבילה הרבה יותר גדולה

:wink:
פורסם

אני בדרום אפריקה אכלתי בילטונג Biltong,בשר שדומה לביף ג'רקי שהוא עשוי מכל מיני חיות.

אני אישית אכלתי אנטילופה,ועוד כמה זנים שונים של GAME MEAT.

Vw Polo GTI

פורסם

אני לא יודע אם כבר פורסם, אבל הרי תגלית חדשה בשבילי:

http://il.bodybuilding.com/store/catalog/search-results.jsp?site=store&sort=bestSellers&client=wwwbodybuilding&q=Jerky&getfields=description&proxystylesheet=wwwbodybuilding&filter=0

המשלוח די יקר, אבל אם אתם לא מזמינים מהם אבקות, אתם בטוח מכירים מישהו שכן.

פורסם

אוקיי.

קיבלתי את הג'רקי. פתחתי את האריזה של ה"רגיל", והטעם קצת מאכזב. כלומר, זה לא שיש משהו רע, הבשר עצמו סבבה, אבל הטעם meh מינוס.

אני מקווה שהאחרים יהיו יותר טובים

2cz8ytf.jpg

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

נכנסתי לאתר והתחלתי לפחד שהזמנתי מהם את הביף ג'רקי.. לפי כמות השגיאות כתיב ואופן ההתנסחות האתר לא עושה רושם של חברה רצינית בלשון המעטה...

פורסם

קיצר, הכל מעאפן באותה רמה. :/

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מקפיץ שרשור מהאוב.

הזמנתי דרך אתר vitacost ביף ג'רקי תוצרת krave, בטעמים sweet chipotle ו- garlic chilli pepper. יש מינימום הזמנה על חלק מהטעמים. הזמנתי 2 צ'יפוטלה ואחד מהפלפל שום.

כרגע הצ'יפוטלה נפתח. הטעם-סבבה (לטעמי, האישה פחות אהבה). הבשר מיובש אבל לא במידה שגורמת לך להרגיש שאתה אוכל קרטון :lol:

נראה לי שזה יעוף עם בירה.

לגבי המחירים-כל אחד מהג'רקי עלה 5.79$, משקל 3.25oz (בערך 92 גר').

את הג'ק לינקס המדובר לא מצאתי בvitacost, אנסה לבדוק מקומות אחרים לרכישה.

גרקי.jpg

עריכה אחרונה על ידי matanfr

• תוכן חדש...