Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו בחייך, כל הקטע בביף ג'רקי זה מתן תעסוקה לשיניים.

עוד מעט תבקש קצפת בלי שומן או חזיר כשר.

חזיר כשר? :shock:

מתן תעסוקה לשיניים זה סבבה, וזה טעים, אבל זה קצת קשה.

אבא שלי התלהב מזה, הכלבה שלי התחילה אתמול להתחרפן, כל היום היא הסתובבה לי בחדר מתוך תקווה שאולי אני אתן לה חתיכה או ייפול לי. :-P

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 255
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ביף ג'רקי קשה מדי זו בעיה נפוצה.

אני מעדיף את החברה Big John's - אני מוצא שהג'רקי שלהם איכותי יותר מג'ק לינקס. לא הכי טובים שאפשר למצוא, אבל מצד שני במחיר יחסית עממי. התמורה הכי טובה בעיניי לכסף.

http://www.bestbeefjerky.org/2009/01/big-johns-beef-jerky-original.html

במשלוח הבא אזמין כמה ספיירים למי שמעוניין.

פורסם

קניתי אתמול ביף ג'רקי של ג'ק לינקס (25 גרם ב2 יורו).

היה ממש נחמד ודי טעים. מה שהפריע לי זה שאישתי אמרה שאני מסריח מזה גם רבע שעה אחרי שאכלתי ושטפתי ידיים והעובדה שיש בזה מונוסודיום גלוטומט.

אולי אני אבדוק אחד שמיצרים באירלנד הוא יותר זול ואולי לא מכיל כימיקלים מיותרים.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

^^^

באיזה שעה זה היה ? גם אני קניתי אתמול ביף ג'רקי של ג'ק לינקס (25 גרם ב- 1.85 יורו :) )

נחמד, אבל לא הפיל אותי מהרגליים. כנראה שצריך לנסות טעמים אחרים.

יש המלצות למותגים נוספים ?

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
ב 3 אחרי הצהריים :)

הקדמת אותי בשעה וחצי :lol:

אני חושב שהמכירות של ג'ק לינקס ברחבי העולם עלו בשיעור ניכר עקב השרשור הזה. פותח השרשור צריך לבקש מהם אחוזים מהמכירות :)

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
טובות עושות נערות ליווי.

אני כבר פניתי לבחור שהציע. הוא עוד לא ענה, אבל האישה כבר מחכה לחלפיניו שלה. אם אני אמנע את זה ממנה, דברים רעים יתרחשו.

אני מבין , אבל תסביר לה שזה עושה ריח מסריח גם אחרי רבע שעה:wink:

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

בפעם היחידה שטעמתי ביף ג'רקי די הזדעזעתי. ציפיתי למשהו סטייל קבנוס וזה היה מתקתק וטיפה חסר טעים. האמת לא זוכר את הטעם, אבל זה היה של jack links (אלו עם הפרסומות של ה-sasquatch).

השרשור עשה לי חשק לנסות שוב, אני אחפש את החלפניו שנשמע מעניין.

פורסם

טוב, אספתי את החבילה היום מהדואר , שקית של 16 אוז בטעם אוריגינל.

מלא ציפייה פתחתי את השקית הגדולה ו... לא ,לא משהו ,הטעם דיי מוזר ,לא משהו דוחה, אבל גם לא משהו לספר עליו לחברה.

ניתן צ'אנס לחלפניו .

בכל אופן ,יש לי שאלה לבעליי הניסיון שבנינו:

כמה זמן השקית יכולה להשאר פתוחה ,אבל לא להיות במקרר? וכמה זמן היא יכולה להחזיק במקרר?

תודה מראש.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

מאיפה קימבנתם את האלו ב2 אירו?

אפשר לינק? האם הם שולחים לארץ?

נשמע טוב דווקא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
בסופר מרקט הקרוב לבית, באמסטרדם או באירלנד. מדובר על חבילות קטנות של 25 גרם.

לצערי הרב אני עדיין גר בישראל, ובשנתיים וחצי הקרובות כנראה שלא אוכל לעזוב את המדינה כדי לגור בבית אירופאי.

המקסימום שאוכל לעשות זה לבקר בחו"ל וגם זה בטח יהיה כרוך בפרוצדורות ואישורים מפה ועד הונלולו. תודה לצה"ל. :x

פורסם

באמת תודה לצה''ל, על הכל!

אגב, לא ממליץ על הטריאקי, אני לא אהבתי בכלל. האורגינל טעים והחלפיניו מאוד מאוד טעים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...