Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 255
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חוות דעת, תמונות. מה יהיה? תעשו גוגל. יש שם תמונות לכל הגדלים וכל הטעמים.

חוות דעת למה? יש מישהו שאוהב קשה, יש מישהו שאוהב רך. יש מישהו שאוהב עבה, יש מישהו שאוהב דק.

זה בדיוק כמו אנשים שמבקשים ממני תמונות אחרי שאני חוזר מטיסה ליעד שהוא לא ישראל. התשובה היא פשוטה, אם אתם רוצים לראות את זה, תעשו גוגל, או תטוסו בעצמכם.

לקבל חוות דעת לטעם, למזון שלא אכלת, שווה ערך לבקש ממישהו שילך לשיננית בשבילך, כאשר יש לך משהו תקוע בין השיניים.

השקית שלך תהיה באותו טעם כמו שלו, זה לא שהוא קיבל פרה טובה יותר. אל תדאג.

מה הכבדות כפרעע?

אבל לצערי עם הדואר המעפן הזה כלום לא בטוח, באינטרנט רשמו שעות פתיחה בחול המועד, אני מגיע לסניף והוא בכלל סגור.

רק ביום שישי יהיה לי זמן לקחת את החבילה.

תמונות+דיווחים מיד לאחר טעימה ראשונה.

אגב, כל היום לא אכלתי כלום ובניתי על הג'רקי, עם כל הבאסה של הדואר נסעתי לטיב טעם וקניתי את הבראוזלה.

יש על זה מבצע 50 אחוז הנחה, קניתי 2 חבילות ושניהן חוסלו, טעים הדרעק הזה!

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ליאור יא מעתיקן! אילולא אני, המשמעות של המילה: "בראוזלה" מבחינתך זו "נזילה" ברוסית.

סתם, שיהיה לבריאות.

האמת שכן, בראוזלה הוא הבשר הכי קרוב שמצאתי שמזכיר את הג'רקי, ורק אחרי שטעמתי את הג'רקי נזכרתי כמה הבראוזלה

מזכיר אותו במרקם, בצבע, בקשיחות, יבש יותר מהג'רקי והטעם מעושן יותר ומזכיר קוניאק מעט.

הייתי אתמול בטיב טעם אצלנו ורציתי לקנות בראוזלה גם, אך לצערי המבצע לא היה אתמול ועדיין 18.5 ש"ח ל-100 גרם זה טירוף

מבחינתי. כבר עדיף לקנות ג'רקי. למרות שאנסה מחר שוב בטיב טעם, אם המבצע גם בטיב טעם בסניף של בת-ים - אני קונה קילו.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אילו רק היית יודע כמה סוגים של "בשר קשה" קניתי עבור הפרויקט הזה רק בשביל להשיג משהו קרוב לג'רקי היית מתפלץ (מעל 8 סוגים של נקניקים, פסטרמות ובשרים שונים).

פורסם

טוב בשעה טובה הגיע (עם שליח עד הבית !) הג'רקי ..

ההתרשמות הראשונית היא כזו ..

קודם כל זה לא טעים כמו שחשבתי שזה יהיה, בנוסף זה אפילו קצת מלוח.

בנוסף זה גם קשה מאוד ללעיסה (כמו ללעוס גומי, לא מסטיק.. אלא גומי.. כמו צינור גומי עבה)

זה כן מעסיק את הפה, ונותן תחושה של שובע דיי מהר.

הטריאקי הרבה יותר טעים מהרגיל, ובכלל עדיף לשלב בינהם ככה כל פעם טועמים טעם אחר וזה יותר נחמד..

סה"כ נראה שה2 שקיות של 400 גרם האלו יחזיקו לי לפחות שבועיים ..יש כמות מאוד גדולה בכל אחד מהם

פורסם

אילו טעמים הזמנת שניר? התיעוד שלי פה הוא מהטעם האוריג'ינל והוא מתקתק ובעל טעם מעושן ז"א יש לו אופי משלו. הזמנת את המקורי ואת הטריאקי?

פורסם
טוב בשעה טובה הגיע (עם שליח עד הבית !) הג'רקי ..

ההתרשמות הראשונית היא כזו ..

קודם כל זה לא טעים כמו שחשבתי שזה יהיה, בנוסף זה אפילו קצת מלוח.

בנוסף זה גם קשה מאוד ללעיסה (כמו ללעוס גומי, לא מסטיק.. אלא גומי.. כמו צינור גומי עבה)

זה כן מעסיק את הפה, ונותן תחושה של שובע דיי מהר.

הטריאקי הרבה יותר טעים מהרגיל, ובכלל עדיף לשלב בינהם ככה כל פעם טועמים טעם אחר וזה יותר נחמד..

סה"כ נראה שה2 שקיות של 400 גרם האלו יחזיקו לי לפחות שבועיים ..יש כמות מאוד גדולה בכל אחד מהם

אשמח אם תשתף לגביי המחיר של שני המארזים ואם זה משתלם , אז גם לינק לא יזיק.

תודה.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

נראה לי שכרגע יושבים בארצות הברית כמה מוכרים של ביף ג'רקי, ותוהים מה פתאום בשבועיים האחרונים חצי מהמכירות שלהם נשלחות לישראל....

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...