Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני תקוע עם החלטה על מכונית משפחתי. נסיעה 20000 ק"מ לשנה. 40-60 עירוני/בינעירוני.

2 ילדים מאחורה, אולי ילד 3 בעוד 2-3 שנה.

אפשרויות

יטי ידני 1.2 2012, יאריס היברידית 2012, פריוס 2010, ספייס ורסו 2012, גאז איברידי, יאריס בנזין 2010

חשוב עלויות נמוכות בדלק, טיפולים וכו.

הרעיון זה לחסוך בדלק ולשים את החיסכון בתלשום לליסינג בלון ל30-36 חודש.

מבולבל קצת עם העיניין של הקרינה בהיברידיות בכיסא האחורי.

מה אתם חושבים? אותו אחר מומלץ?

תודה

דוד

פורסם

אל לך לחשוש מעניין הקרינה שבמכוניות ההיברדיות (לא שאני נמנה כחסיד שלהן) אך כבר שמעתי הרצאה ממקור מוסמך ואובייקטיבי אשר הלך ובדק באופן עצמאי את הפריוס שלו לעומת רכבים פופלריים הנעים על כבישנו .

תאמין או לא ,אבל ברכבים רגילים מסוימים נמצאה כמות קרינה גבוהה בהרבה מאשר בפריוס שלו!

מעבר לזה הוא הצהיר כי במהלך 3 שנים בהם הרכב ברשותו הוא גמע 170 אלף ק''מ והתקלה היחידה שנתקל בה היא נורת חנייה שרופה.

הרכב נרכש למטרת מחקר ותפקד כיום יומי והביקורות מפיו היו מאוד חיוביות.

פורסם

הלכה לכיוון מעניין מאוד, אבל אתה צריך לשים לב שהמכוניות שאתה רוכש יתאימו לצרכים שלך כיום או בעתיד. יאריס 2010 למשל, מכונית מאוד חסכונית בדלק בזכות הגיר הרובוטי שלה אבל המושב האחורי די צפוף ובטוח לא יתאים לשלושה ילדים בנסיעות ארוכות. יאריס היברידית כרגע עוד לא נמכרת בכלל וממה שאני הבנתי מאנשי הרכש שלנו מדברים על תחילת שיווק באמצע שנה הבאה (2013).

אני הייתי מציע לך לבדוק את ההונדה אינסייט. מדובר במכונית היברידית מצוינת מבית הונדה, עם מערכת היברידית הדומה לזאת של הג'אז ההיברידית אבל תא מטען גדול יותר ומושב אחורי מרווח יותר. לדעתי היא תתאים לצרכים שלכם יותר מהג'אז ההיברידית. בתקציב שלך תוכל למצוא אחת בת שנה, אפילו פחות, עם מעט מאוד קילומטרים ובמצב "כמעט חדש". אם אתה הולך לכיוון הליסינג הפרטי אז שקול גם לרכוש אחת חדשה במסלול הליסינג הפרטי, ההפרש בהחזרים החודשיים לא יהיה משמעותי.

• תוכן חדש...