Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מיצובישי לנסר לבנה שנת 92, שמורה יחסית מבפנים ומבחוץ.

אבל בחלק מהאיזורים בדשבורד, יש סדקים קטנים וגדולים יחסית.

כאלה שרואים ומפריעים בעין, ומן הסתם גודלים לאט לאט.

אני רוצה לתקן את זה, בצורה שזה ייראה חדש, לא כאילו עשו טלאים והדביקו לי משהו.

עושים גם לפעמים החלפת דשבורד לגמרי? הוא במצב ממש טוב וזה חבל לי להחליף את הכל.

אפילו שזה אוטו ישן אני רוצה להשקיע בו, נראה לי שלתקן כמה פיצוצים לא ממש גדולים זה לא רציני.

תודה על התגובה

פורסם

צריך לקחת בחשבון שכל הדבקה שהיא עלולה להיראות בעין רגילה. אולי מישתלם לך לחפש דשבורד מפירוק. הם לא אמורים להיות יקרים.

פורסם

אין כזה דבר לתקן דשבורד ושזה לא ייראה מתוקן?

אני לא אוהב כל כך להחליף דברים כאלה גדולים באוטו.

מה המחיר של החלפה כזאת בערך?

פורסם

יכול להיות שעבודה על הדשבורד המפוצץ עם הדבקה בחום תיראה יחסית נורמאלי אך עדיין לא יכול להגיד לך עד כמה זה ישביע רצון.

פורסם

אפילו שהאוטו ותיק אני לקחתי אותו בכמה פעמים האחרונות שטיפלתי בו, ואפילו החלפתי לו מנוע, במוסך הילוך שישי בראשון לציון.

מוסך גדול ומרכזי של היבואן כמובן. הם עושים עבודות כאלה לדעתכם?

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מוזמן לפנות להתייעצות עם שאול או נתנאל מסוכנות קאר פיקס אשר מתמחים בעבודות מהסוג הזה.

ד"א, ממליץ לך לעשות חיפוש עליהם ביוטיוב כדי לראות אותם בפעולה.

פורסם

לצערנו האקלים בארצות חמות הורס "דשבורד " . יש בדכ שלוש אפשרויות:

ָ * תיקון חובבני- זול ומכוער

* מן מגן פלסטיק מיבוא שמורכב על הדשבורד- לרכבים שאני התעניינתי המחיר היה סביב 400שח.והפתרון ניסבל.

ָָ* שיפוץ בסדנא מתמחה- איכותי ויקר. ברכבים זולים עשוי לעלות כפול מערך הרכב!!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

ברצוני שוב לחדש שירשור.

בחלק מהאיזורים בדשבורד יש סדקים קטנים וגדולים יחסית.

האם קיים חומר למילוי סדקים בדשבורד ואיפה רוכשים ?

לא מעוניין בהחלפה של דשבורד - זאת המלצה לא רצינית..

פורסם

מהו סוג הרכב וגילו ?

אני יותר ממאמין שיש בעלי מקצוע שיכולים להתמודד עם תיקון - מן הסתם תצטרך לפרקו ולהביא אותו אליהם וגם העלות לא תהייה כ"כ זולה.

בדקת אפשרות לכסות אותו אולי ?

alfa 156 2.5.

פורסם
מהו סוג הרכב וגילו ?

אני יותר ממאמין שיש בעלי מקצוע שיכולים להתמודד עם תיקון - מן הסתם תצטרך לפרקו ולהביא אותו אליהם וגם העלות לא תהייה כ"כ זולה.

בדקת אפשרות לכסות אותו אולי ?

גילו -ישן מאוד..

אין מצב לפרק דשבורד.ברכב שלי לא נותן לגעת לאף אחת..הכל עושה לבד.יש כמה סדקים ..מחפש חומר מילוי כמו מסטיק או משהו אחר למילוי ואז צבע.כיסוי לא יהיה יפה,רכשתי ציפוי להדבקה בסוף לא בא לי ,כי ציפוי סיני -הרבה עבודה ולפי דעתי לא יחזיק מעמד הרבה זמן בשמש שלנו

פורסם

יש לי בעיה דומה של סדקים בדשבורד...

אולי אפשר לנסות סיליקון RTV או משהו כמו SUGRU ודומיו (https://sugru.com)

אבל יהיה קשה מאוד להתאים את הצבע בדיוק (אצלי זה משהו בין שחור לאפור כהה) וקשה לי להאמין שאפשר לעשות את זה חלק, שלא יראו את התיקון.

רעיון נוסף זה דבק שמיובש ע"י אור אולטרה סגול, הוא שקוף אז זה די פותר את בעית הצבע ומתייבש תוך כמה שניות, כך שיהיה די קל לעבוד איתו ולחבר את הסדקים. אבל שוב, לא חושב שזה יראה 100% כמו חדש.

משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/5-Seconds-UV-Light-Repair-Pen-Liquid-Plastic-Glue-Metal-Wood-Glass-As-Seen-On-TV-/151990341132?hash=item2363548e0c:g:P~8AAOSwUdlWe89S

אולי תעלה כמה תמונות כדי שנבין על איזה סדקים אתה מדבר בדיוק.

• תוכן חדש...