Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הללויה! אייפון חמש הוצג!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
52325046040051067127510.jpg

ובישראל? פי 3? או אולי פי 4? ניחיה וניראה... :roll:

זה מתייחס למחיר בקנייה דרך חברת סלולרי שם,

כנראה כמו כל אייפון

יעלה 650 $ והקודם ירד ל550$

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין ספק שהתועלת הכי גדולה של אייפון5 היא ירידת המחיר של אייפון4s...

לא שזה ישנה משהו בארץ, אבל נו.

לכל המלעיזים (או שמא נכנה אותם "הקנאים שחיים וסובלים") -

בשלב הנוכחי של התחרות בין חברות הפלאפונים פשוט אי אפשר לקפוץ 2 דורות קדימה,

זה תמיד יהיה שיפור פה, שיפור שם, עם הובלה מתחלפת בכל תחום.

למה ציפיתם? לנוק-אאוט? אין כזה דבר היום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ואומרים שאוהדי אפל פאנטים :)

סה"כ - שיפור משמעותי במסך, שיפור משמעותי במצלמה , מעבד מרובע ליבה (עם שבב גרפי עוד יותר חזק - שהוא גם ככה הכי חזק בשוק) , WIFI N 5 גיגהרץ ודור רביעי LTE - לא שיפרו כלום?

מבחינת נתונים הוא מעל הQUADCOREים המובילים של אנדרואיד כרגע ... (שלא לדבר על האופטימיזציה של המערכת הפעלה לדגם אחד של מכשיר).

לבריאות.

ליביו

שיפור משמעותי במסך? ל-4S הייתה כבר רזולוציה מטורפת, איפה יש עוד לשפר את זה? בטוח לא לרמה שאפשר לשים לב בכלל.

שיפור משמעותי במצלמה? קצת בספק.

ולרוב האנשים לא מעניין בכלל אם יש לו 2, 4 או 200 ליבות(זה תופס גם לגבי הגלקסי 3), רק מעוניינים בפלאפון שיגיב מהר. אני מהמר שזה יהיה בדיוק כמו בהשוואות בין האייפון 4 ל-4S: עובד ב-2 עשיריות מהר יותר, ומסך בחצי אינץ' גדול יותר. אבל שוב, זה לא יפריע לכול הפאנבויז לשדרג ולשפוך עוד כסף עבור האייפון החדש.

פורסם

מי שמשדרג מ4s ל5 הוא טמבל בדיוק כמו מי שמשדרג מs2 לs3. (או שיש לו יותר מדי כסף)

אז בגלל זה סמסונג לא היו צריכים להוציא את הs3?

אין שום קשר בין דבר אחד לשני. אם אפל לא יוציאו מכשירים חדשים שמבחינת חומרה יעמדו מול המתחרים, הם יעלמו מהמפה.

ולהגיד שאין שיפור? מבחינת חומרה יש פה שיפורים מאוד גדולים, מה שמציב את האייפון החדש בחזית מבחינת חומרה. מבחינת מע' ההפעלה, עוד לא ראינו את ios6 אז למה אתם מצפים?

פורסם

Liviur

לפי הנתונים המצלמה היא אותה אחת שיש ב4S לא? אומנם יש פיצ'ר חדש ISIGHT אבל זה יהיה בIOS6 שיצא גם ל4S.

davemustaine87

המסך של 4S זהה לזה של 4 :) מסך משנת 2010 הגיע הזמן לשדרג לא?

מעבר לזה לדעתי האישית החידוש העיקרי זה גודל המסך, 4" ובו זמנית גודל פיזי כמעת זהה (גדול יותר ב8ממ).

אומנם יש לי תחושה רעה בקשר לרזולוציה, מעניין באיזה שיטה אפל מתכננת להתאים את האפליקציות הישנות למסך החדש.

בקצרה הלכתי לחפשר 4S ביד שתיים.

אודי A4

דימה.

פורסם

האנשים שקונים גלקסי במקום אייפון הם אותם אנשים שקונים יונדאי ולוסטר.

רוצים להיות בלי ולהרגיש עם וחושבים שכולם רוצים להיות כמוהם.

העניין שכל האחרים חושבים שהם פתאטים.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

המצלמה זהה (אבל "דקה יותר" - ממש מעניין את המשתמש).

המסך ארוך יותר אבל באותו רוחב. אפליקציות שלא יותאמו יוצגו עם פסים שחורים בצדדים. שלום 2005.

יש חיבור חדש. עכשיו אפל יוכלו לגבות עוד כסף על שלל מתאמים כדי שאפשר יהיה לחבר את האייפון לכל מוצרי "תואמי אייפון" שכבר נרכשו ועובדים בחיבור הישן. היה כל כך קשה לעבור לUSB סטנדרטי כמו כל חברה אחרת?

גולת הכותרת - סירי תוכל להמליץ על סרטים. חידוש מדהים. ללא ספק היה שווה לחכות.

בקיצור, קיבלנו אייפון 4.1s לכל היותר.

פורסם

יפה

ההתקדמות הטכנולוגית מרשימה.

חבל שלא שינו את העיצוב.

זה מתחיל לצאת מהאף.

אני מעריך ששינוי בעיצוב היה גם מבדל אותם מהמעתיקנים וגם עוזר להם בהתרעננות.

פורסם
האנשים שקונים גלקסי במקום אייפון הם אותם אנשים שקונים יונדאי ולוסטר.

רוצים להיות בלי ולהרגיש עם וחושבים שכולם רוצים להיות כמוהם.

העניין שכל האחרים חושבים שהם פתאטים.

איך אתה משווה בכלל פלאפונים לרכב.

כשאני קניתי את הSGS2 שלי האייפון 4S היה זול יותר, ובכל זאת בחרתי בSGS2 כי הוא טוב בהרבה מכל בחינה שראיתי.

1. חומרה טובה יותר

2. מסך גדול יותר

3. קוד פתוח, אני יכול לעשות במכשיר כרצוני בלי שמישהו מגביל אותי להשתמש בתוכנה ספציפית.

מי שאוהב שמאכילים אותו בכפית וקובעים לו מראש הכל שיקנה אייפון.

מי שלא, שיחפש חלופה כמו אנדרואיד (וכנראה בעתיד הלא רחוק עוד כמה מערכות..)

פורסם
שיפור משמעותי במסך? ל-4S הייתה כבר רזולוציה מטורפת, איפה יש עוד לשפר את זה? בטוח לא לרמה שאפשר לשים לב בכלל.

שיפור משמעותי במצלמה? קצת בספק.

ולרוב האנשים לא מעניין בכלל אם יש לו 2, 4 או 200 ליבות(זה תופס גם לגבי הגלקסי 3), רק מעוניינים בפלאפון שיגיב מהר. אני מהמר שזה יהיה בדיוק כמו בהשוואות בין האייפון 4 ל-4S: עובד ב-2 עשיריות מהר יותר, ומסך בחצי אינץ' גדול יותר. אבל שוב, זה לא יפריע לכול הפאנבויז לשדרג ולשפוך עוד כסף עבור האייפון החדש.

לגבי המסך - מעבר לרזולוציה - צבעים יותר טובים וזוויות צפייה יותר טובות יחד עם שיפור הזכוכית לשכבה דקה יותר. בהחלט יש מה לשפר.

(בכ"א המסכים האלו מבחינת צבעים וחדות עדיין משמעותית טובים יותר ממה שיש לסמסונג למשל במכשירים האלו , אלוהים שיקח אותם עם הPENTILE המזעזעים האלו בחדות צבעים , גם בגלקסי נקסוס שיש לי)

לגבי המצלמה - זה חיישן שונה לגמרי - 8 מגה פיקסל ומהיר ב40%. בנוסף המצלמה הקדמית שודרגה לרמה שהאחורית הקודמת ב4S היתה. אני קורה לזה שדרוג רציני.

לגבי ההתאמה של הרזולוציות - בהתחלה האפליקציות ימורכזו ויוצגו עם פסים שחורים בצדדים לפי מה שקראתי.

הם לא מתכוונים להיכנס לסאגה האנדרואידית בנושא.

BeBest - בא ספר לנו מה זה קוד פתוח ואיך זה נותן לך לעשות מה שבא לך באנדרואיד , והכי חשוב - מה זה קשור בלהגביל אותך בתוכנות ספציפיות? זה נחמד לזרוק מושגים לאוויר - לא נראה לי שאתה כ"כ מקשר ביניהם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

נראה לי שאין מקום טוב מזה לשאול:

למשתמש ההדיוט (אנוכי) שעובר מ-BLACKBERRY לסמרטפון, איזה מכשיר יהיה עדיף בהתחשב:

1.חייב סוללה שיכולה להחזיק פרק זמן ארוך (אני מדבר ה-מ-ו-ן).

2.פתיחת קבצי אקסל ברמה טובה.

3.שליחת וקבלת אי מיילים בצורה נוחה מכמה חשבונות.

4.מכשיר שעובד זריז.

5.איכות שיחה טובה.

6.מתחמם כמה שפחות.

7.יש לי Ipad קבוע 24 שעות צמוד אלי.

לא מעניין אותי אפליקציות ושאר שטויות, לא מעניין אותי משימות מורכבות ולמי יש מעבד עם 15 ליבות או 3 ליבות, לא מעניין אותי מי נראה טוב יותר, מי זול או יקר יותר.

מעניין אותי רק סעיפים 1-7 מכיוון שעבורי זה מכשיר עבודה נטו ואני ממש לא משתגע מהרעיון לאחד מהמכשירים האלה כי אני אוהב כפתורים בהקלדות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תשאר עם הבלאקברי שלך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...