Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הללויה! אייפון חמש הוצג!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מתקשה להבין, כל טלפון עם מסך מגע היום חייב את חייו לאיפון

היו טלפונים עם מסך מגע לפניו (מישהו זוכר את ה i mate ?) ואף אחד כמעט לא נגע בהם, בא איפון ושינה את חיוות השימוש בצורה שרוב המשתמשים התמכרו אליו וכל היצרנים רצו לייצר מכשיר דומה

אז להגיד עליו לא מוצלח כשהוא זה שפרץ את הדרך - נשמע לי מוזר

יש הבדל גדול בין "פורץ דרך" ל"מוצלח", כשמדובר לאורך תקופה. גם "פורד" היו יצרני המכוניות הראשונות בעולם, אבל זה לא הופך את "פורד" למכונית-על שאין לה מתחרים.

אפל הרעידו לחלוטין את השוק עם חוויית המשתמש שהם העניקו, שבאמת לא היו לה מתחרים באותה תקופה. אבל הזמן עובר, המתחרים מתחזקים, וגבולות הטכנולוגיה מגיעים למיצוי.

היום, גם מכשירי הביניים בשוק האנדרואיד מציעים חוויית משתמש שלא נופלת ברובה מזו של האייפון, וברמת הפרימיום ההבדלים הם כבר בנקודות ספורות לכאן או לכאן. מגוון המכשירים שמגיעים עם מערכת ההפעלה של גוגל הוא עצום, ויש בו פתרון כמעט לכל אחד.

לשלם 4000 ש"ח על אייפון כשזה מכשיר חדשני ואין לך אלטרנטיבה, זה משהו אחד. לשלם סכום כזה היום, כשיש כל כך הרבה אלטרנטיבות זולות יותר וטובות לא פחות- זו כבר סתם טיפשות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האנשים שקונים גלקסי במקום אייפון הם אותם אנשים שקונים יונדאי ולוסטר.

רוצים להיות בלי ולהרגיש עם וחושבים שכולם רוצים להיות כמוהם.

העניין שכל האחרים חושבים שהם פתאטים.

ממש לא.

יכלתי לקנות אייפון, אם תיתן לי יותר מ3 סיבות לרכוש אייפון 4S על פני הS3 שלי אני מוכן לרכוש אחד עוד היום בלילה.

נ.ב

לשם גילוי נאות הS3 זה המכשיר הראשון שלי, קניתי אותו מכסך שעבדתי בשבילו [ובשביל ילד בן 15 אני מקבל משכורת של אריתראי]

ככה שבדקתי את כל הנושא ישר והפוך והגעתי למסקנה שהגאלקסי S3 עדיף בשבילי מכל בחינה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם
קוד פתוח אומר שכל אחד יכול לפתח את מערכת ההפעלה לכיוונים שהוא רוצה, כך נוצר מצב שיש עשרות רומים שונים שבכל אחד מהם שונה במקצת מהשני.

למשל אני בחרתי להשתמש בCM10, ומישהו אחר יכול להחליט שהוא משתמש ברום של סמסונג או של המפעילות הסלולאריות.

ועזוב את זה, קוד פתוח אומר שאני לא חייב להשתמש במה שסמסונג / גוגל מכתיבים (בשונה מאפל שם לדוגמה חייב להשתמש ב-Itunes בשביל לסנכרן את הפלאפון עם המחשב).

רוצה עוד דוגמה? כי לא חסרות לי דוגמאות.

הפלאפון שלך מגיע עם BOOTLOADER פתוח?

היית צריך לעשות ROOT?

אתה חושב שהרומים של סמסונג הם קוד פתוח?

בקיצר , הדבר שקוד פתוח אומר במקרה הזה בערך זה שאתה יכול להשתמש בקוד מקור של גוגל לאנדרואיד (ויש יגידו ששל סאן בחלקו בכלל , או אפילו של אחרים ... אבל נעזוב את הדיון הזה שגם היה בבתי משפט) כדי לעשות מערכת הפעלה - גם למקרר אם בא לך.

זה לא ממש קשור לחופשיות המכשיר.

ומי שהעיר לי על השטות שכתבתי על המצלמה הקדמית - צודק ב100%! :) תודה על התיקון

לגבי דיוני המחיר - הוא מוצר שממותג בפרימיום , באיכות יצור , איכות מסך וכו - ומתומחר ככזה.

ממש כמו העובדה שהS3 - לא ממש עולה מחיר שונה ממנו , וכנ"ל הHTC

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
הפלאפון שלך מגיע עם BOOTLOADER פתוח?

בסמסונגים (SGS1-3) עוד לא נתקלתי בשטות שכזו (פתיחת BOOTLOADER).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ראית את הרשימה של "השיפורים" של אייפון5? 1000 שיפורים רשום שם, 999 מהם עושות אפליקציות גם באנדרואיד

אז מה החידוש?

אין שום חידוש...

זה ידוע, בערך מאז מות Windows Mobile ושיחרור אנדרואיד 2.0 ו-IOS 4 אפל עסוקים בליישר קו עם המתחרים, ובזמן האחרון גם בלתקוע להם מקלות בגלגלים (ובו זמנית להעתיק מהם).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

השיפורים שהאייפון 5 הביא זה אותם השיפורים כמו האייפון 4 והאייפון 3.

מעבד\עיצוב\מסך\גרסה חדשה של מערכת הפעלה.

מי שחשב שהאייפון יכין לו קפה מן הסתם התאכזב, מי שקצת יותר מתעסק בעניין ידע שזה ההבדל בין כול הטלפונים.

ביניינו לכול החכמים שצועקים שאין שום דבר חדש ועדייף S3, נגלה לכן בסוד שההבדל בין S1 לS3 בדיוק מעבד\עיצוב\מסך\גרסה חדשה.

ועדיין אנשי האנדרואיד מרגישים שזה שיא הטכנולוגיה, אבל אם נסתכל על הדף אז השיפורים קטנים בדיוק כמו באייפון.

עד לפני עשור אמרו שמיקרוסופט היא השטן, אחרכך אמרו את אותו הדבר על גוגל, והיום על אפל, חברים אתם מקנאים או משהו?

אודי A4

דימה.

פורסם

אני לא מרגיש שהפלאפון שלי הוא שיא הטכנולוגיה,

לפי דעתי הוא פשוט עדיף על אייפון, כמו שהONE X שכולם מעיפים מהמשוואה עדיף בהרבה על S2 ואייפון 4S וגם 5 לדעתי.

פורסם

עדיף מאיזה בחינה? חומרה? חד משמאית לא, תוכנה? אז למה להוציא את הHTC מהמשוואה הרי שניהם רצים על אנדרואיד ועדיין אתה בורר בין האחד לשני, אף על פי שהחומרה זהה והתוכנה זהה.

אודי A4

דימה.

פורסם

להפך, אני נגד להוציא מהמשואה

אני יגיד לך מה הייתה ההתלבטות שלי

ONE X VS S3 VS לחכות לאייפון 5 VS הסוני החדש.

אלו היו האופציות

החלטי על ה3 מטעמים שHTC פחות נפוצים, וגם עוד דבר זה גודל המסך

0.4 אינצ' שהיה לי משמעותי לטובת הS3

פורסם

ToMeR וזה ממש חשוב לך ביחוד שהרוב עדיין יעברו לרום AOKP ומי שלא או שנמנע אם 5% מאלו שהתוספות מתאימות להם או אם שאר ה95% מהאוכלוסיה שבישבילם כרגע כתבתי בסינית.

אודי A4

דימה.

פורסם

זה לא משנה, כמוצר מהקופסה יש שווני. גם בין הרומים שמפתחים אנשים פרטיים יש הבדלים.

רצוי מאוד שהרום שנבנה למכשיר שלך יהיה על בסיס משהו שהיצרן הוציא כי אז הרבה יותר קל לעשות שינויים והתאמות. ופה אני נכנס לבעיה כי היצרן כבר לא מפתח כלום למכשיר שלי וכל מה שיש זה פיתוחים שסובלים מכל מיני בעיות מוזרות. זאת אולי הסיבה לפחות לקנות מכשיר עם תמיכת משתמשים גדולה ואת זה יש בענק לסמסונג.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

או, נפל לי האסימון! זה פשוט מאוד:

הקנאים, הפאן-בויז ושאר הנודניקים והקשקשנים הם בדיוק אותם אנשים שפעם העריצו את אפל!

הם פשוט עברו למחנה השני, אבל נשארו עם אותו אופי לשלשני.

בעוד כמה שנים הם יעברו לחברה אחרת, וישמרו על התנהגות זהה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אנשים פה פשוט פאתטים ברמות, למי אכפת איזה טלפון יותר טוב עבורך?

מה כאילו אתם חייבים להצדיק את עצמכם שקניתם אייפון או סמסונג או HTC או טלפון כל שהוא?

כמה אנרגיות מבוזבזות על כלום ...

• חברי המעגל הראשון
פורסם
האנשים שקונים גלקסי במקום אייפון הם אותם אנשים שקונים יונדאי ולוסטר.

רוצים להיות בלי ולהרגיש עם וחושבים שכולם רוצים להיות כמוהם.

העניין שכל האחרים חושבים שהם פתאטים.

ואם אני מוצא לך עכשיו מישהו עם גלקסי אבל נוהג בVAGית גודשת? :lol:

מדובר בטלפון סלולרי בסך הכל. אנשים הפכו את זה לקנאות דתית.

כל אחד קונה מה שיותר מתאים לו בהתאם למחיר ולדרישות מהמכשיר.

גם רכב קונים ככה.

מי שקונה מוצרים רק בשביל מה שיגידו עליו האחרים הוא אידיוט, זה הכל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...