Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(כמה שאלות בנוגע ל)חידוש רשיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה אחרי 4 שנים של נהג חדש (בגלל עבירות תנועה)הגיע אלי הטופס לחידוש רשיון.

--בטופס שהם שלחו לי יש רשיון זמני? או שאני צריך לשלם ואז לקבל את הכרטיס?

--שאלה נוספת בגלל עבירות תנועה שהיו לי בעבר החידוש לרשיון נשלח אחרי 4 שנים ולא שנתיים (עברתי תיאוריה +קורס מחדש+שנתיים נוספות נהג חדש).

ברגע שישלחו לי את הכרטיס החדש יהיה רשום שיש לי 4 שנים רשיון יענו מ2008 או שהם לא מחשבים את השנתיים הראשונות (כי התחלתי "מאפס" עשיתי תיאוריה מחדש ושנתיים הייתי נהג חדש) ?

--מאז העבירה האחרונה שלי עברו שנתיים ובנוסף עברתי קורס נהיגה מונעת (לא ריענון!)כתנאי לחידוש רשיון של שנתיים נוספים של נהג חדש,הנק' נמחקו? אם שוטר חס וחלילה עוצר אותי מה רשום לו במסוף המשטרתי?

--כתנאי לחידוש רשיון הייתי צריך לעבור תיאוריה וקורס נהיגה מונעת ,עשיתי אותם ממזמן וקבלתי רשיון של נהג חדש לשנתיים נוספים,השאלה שלי אני יצטרך לעבור גם ריענון?

תודה לעונים.

• תוכן חדש...