Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדאו החדשה נחשפת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פורד מונדאו החדשה נחשפה בינואר השנה, אבל ייצורה התעכב בגלל ״בעיות איכות״. מה שנחשף אמש היה השימוש במנוע ה 1 ליטר אקו בוסט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

meh.

הרבה יותר מעניינת הפיאסטה החדשה שתשתמש באותו מנוע בדיוק :twisted:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שמעתי שגם הגיעה לארץ יחידה של יונדאי i40 עם מנוע 1600 וגיר ידני, הגיע הזמן שאיזה ייבואן ירים את הכפפה וימכור משפחתית גדולה ידנית במחיר זול.

מונדיאו עם מנוע 1 ליטר וגיר ידני יכולה להיות עסקה לא רעה במחיר הנכון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אותי יותר עניינה הפיאסטה החדשה. ממש מרשימה ויפה. מקווה מאוד שיתמחרו אותה באותו המחיר כמו הפיאסטה הנוכחית, אבל אני בספק מאוד מאוד גדול שזה אכן מה שיהיה

פורסם

עיצוב מדהים, דומה לאסטון מרטין. לדעתי רכב המנהלים הכי יפה כיום בהיצע. מעניין אם היא נשארה ספורטיבית בהתנהגות שלה כמו הדור הקודם.

חבל שלא מביאים אותה לארץ עם מנוע האקובוסט 3.5 ליטר V6 בעל 350 כ"ס. :twisted:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

העיצוב החיצוני נראה יותר כמו מתיחת פנים.

אבל השינוי באמת רענן.

לאחרונה פורד באמת הכניסו שינויים רציניים בעיצוב ובאיכות של הרכבים שלהם. שאפו!

Polo 2012

פורסם

בקשר לפיאסטה החדשה,

"מחברת דלק מוטורס, יבואנית פורד לישראל, נמסר ל-ynet כי שילובו של המנוע הקטן והחדשני בשוק הרכב המקומי נשקל ברצינות, אך ספק אם יגיע עקב מחירו הגבוה. למרות זאת, בדלק מוטורס מציינים כי הפיאסטה המחודשת תגיע לישראל עם מנוע ותיבת הילוכים חדשים בגרסה האוטומטית:

אז אם הבנתי נכון, אין פה שום כוונה להביא את הפיאסטה הידנית עם המנוע החדש, אלא אותו מנוע כמו בדגם הנוכחי?

פורסם

פתאום היה לי דה ז'ה וו של קורטינה 1.3 ואח"כ סיירה 1.3...

איפה חן?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
בקשר לפיאסטה החדשה,

"מחברת דלק מוטורס, יבואנית פורד לישראל, נמסר ל-ynet כי שילובו של המנוע הקטן והחדשני בשוק הרכב המקומי נשקל ברצינות, אך ספק אם יגיע עקב מחירו הגבוה. למרות זאת, בדלק מוטורס מציינים כי הפיאסטה המחודשת תגיע לישראל עם מנוע ותיבת הילוכים חדשים בגרסה האוטומטית:

אז אם הבנתי נכון, אין פה שום כוונה להביא את הפיאסטה הידנית עם המנוע החדש, אלא אותו מנוע כמו בדגם הנוכחי?

עקרונית, הפוקוס 1.0 בגרסת 100 כ"ס ידנית, נמכרת בבריטניה בתוספת מחיר של כ-1200 שקל בלבד לעומת דגם ה-1.6 ליטר (105 כ"ס ידני), כמובן באותה רמת הגימור.

השאלה היא בכמה יכפילו את אותו הפרש כאן בישראל, אבל להגיד "עקב מחירו הגבוה" זה מאוד ישראלי טיפוסי.

פורסם

רק במדינת החלטורה יכולים לעבוד על הצרכן.

מנוע ה- 1.0 ליטר יותר ירוק מה- 1.6 ואמור לקבל הטבת מיסוי מהמדינה, כך שבגדול ההפרש אמור להתקזז, אבל החזירות של היבואן, מכינה אותנו למחיר גבוה. להזכירכם, מנוע ה- 203 כ"ס של המנודאו עולה בדיוק כמו זה של ה- 2.3 שהיה לפניו.

פתאום היה לי דה ז'ה וו של קורטינה 1.3 ואח"כ סיירה 1.3...

לפני 25 שנה המיסוי היה לפי נפח מנוע, לכן מנועי ה- 1.3 "שנהנו" ממס נמוך יותר, היו המנועים הנפוצים.

פורסם

מנוע 1 ליטר לרכב כמו המונדאו? אני קצת סקפטי. אפילו עם טורבו, הרכב הזה קצת יותר כבד מהפיאסטה.

נחמד לראות שהם שומרים את הגריל א-לה אסטון מרטין. עכשיו רק צריך לקנות סמל, וזה טוב כמעט כמו הדבר האמיתי :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...