Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב !

הרכב המדובר הינו 106 ראלי דור ראשון (זה שמופיע פה בסמלון) .

כשקניתי את הראלי היו לי חלונות חשמל . כתוצאה מקצר העפתי הכל ושמתי מנואלות. עכשיו אני רוצה לבנות צמה חדשה (עם פיוז , בידוד כמו שצריך )

ברשותי הדברים הבאים -שני קונקטורים עם 5 פינים כל אחד , מנועים בדלתות עם חוטים של פלוס ומינוס.

למישהו יש מושג איך לחבר בין הקונקטור לבין המנוע ? חיפוש בגוגל ופה באתר לא העלה לצערי שום תשובה רלוונטית.

אודה מאוד למי שיעזור,

שיהיה ערב מצויין !

אסף.

פורסם

או שלא הסברת נכון או שלא הבנתי אותך, יש לך קונקטור 5 חוטים- מאיפה הוא הגיע?

זה המקורי של הרכב?

יש לך מנוע עם חיבור פלוס ומינוס( למה לנסות לחבר ב2 יציאות קונקטור 5 חוטים?) חבר פלוס ומינוס למנוע, במקום שנוח לך תרכיב את המתג וזהו.

קובי

פורסם

זה מה שהיה מורכב . 2 חוטים נגעו אחד בשני וגרמו לקצר. מעצבים הוצאתי הכל והסבתי את החלונות לידניים .

לא הספקתי לבדוק איזה חוט מגיע לאן.

אז מה שיש לי עכשיו:

- שני מתגים שלא מחוברים לכלום.

- שני מנועים בדלתות שמכל אחד יוצא פלוס ומינוס.

אני צריך לדעת מה לחבר לאיפה.

• תוכן חדש...