Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

הגשת טפסי תביעה בביטוח לאומי


חולגי
שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב לכולם.

שאלתי היא כללית, אולי מישהו התנסה לאחרונה ויכול לשפוך קצת מידע.

קרוב משפחה (אדם מבודר), מעוניין להגיש בקשה (תביעה) לביטוח לאומי לבקשת סיעוד.

כל נמצאים נמצאים מאושרים וממולאים.

שאלתי היא - האם ניתן להגיש את הטפסים (חוץ ממה שרשום באתר ביטוח לאומי - בדואר), לתיבות השרות העצמי (מבלי לגשת ישירות לסניף ולבזבז זמן) ? האם מישהו התנסה בכך ?

תודה.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול לשלוף מהזיכרון 3 מקרים שהמוסד לביטוח הלאומי איבד תיק שלם של לקוחות שליף מתוך ה-3 לאותו לקוח פעמיים - כולל לפנות אלי ולהגיד שאם לא אשלח את החומר פעם נוספת הוא לא יטופל. לכן, ולמרות הזמן והעצבים שזה יעלה לך, תעשה העתק מושלם של כל מה שתגיש, כל דף ודף, ותגיש את זה ידנית בסניף המוסד תוך שאתה דואג שהם יחתימו "נתקבל" את העותק שלך.

ZC6 | JB43

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המלצתי היחידה על סמך ניסיון אישי של תאונת עבודה , תתכונן נפשית לטירטורים, והשפלות , האשמות , פקידות מטומטמות שלא הייתי נותן להן להיות שומר בגן ילדים , פקידות שחושבות שאתה עשיר ולא צריך שום כסף בנתיים\ או בכלל, וכיוצא בזה.

ממש מזעזע מה שהולך במקום הזה שנקרא ביטוח לאומי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...