Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה 2001- המשך והתייעצות

מיכל79
שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז אחרי שכתבתי פה לפני כמה ימים על מס' תקלות שיש לי ברכב (אופל קורסה 2001, מנוע 1400, אוט', 113K ק"מ) יש לי עוד מס' שאלות..

אני אחרי החלפת משולשים+ניקוי רדיאטור+החלפת טרמוסטט (לא יודעת אם רלוונטי). החלטתי להמשיך ולחקור את יתר הבעיות.

הדחוף ביותר כרגע- צריכת דלק מוגזמת (1:7 בעיר, קפיצה של כמעט 40% מהצריכה לפני כחודש וחצי), מנורה שנדלקת (ציור של רכב עם מפתח שחוצה אותו), הרכב "לא סוחב" בעיקר אחרי עצירות ברמזורים וריח חזק של דלק בהנעה בלבד..

הרכב עבר בדיקת מחשב ב 2 מקומות שונים (שמתמחים בגירים) והמסקנה- אין בעיה בגיר.(תחושת הקלה עצומה)

בשתי המקומות אמרו שיש בעיה במשאבת דלק.

באחד מהם אמרו שיתכן שיש גם בעיה בחיישן החמצן (כדי לאשר צריכה לעבור בדיקה שעולה 250 ש"ח).

השאלה(לות) שלי-

-מה הלאה? כדאי לטפל רק בבעיה של משאבת הדלק ולראות אם זה פותר את הבעיה ואז להחליט אם להמשיך הלאה?

לעשות את הבדיקה ולדעת שכיסיתי כבר את 2 התקלות ?

-לפני שאני מכניסה את הרכב לבדיקה ולקבלת הצעת מחיר, כמה צריך לעלות דבר כזה ? (משאבה+חיישן+עבודה) +-?

-יש המלצות על מוסך לרכב אופל (לא UMI) בחולון? מקום אמין ומקצועי.. אשמח להפניות..

תודה

מיכל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום מיכל, על מנת שהגולשים יראו את כל התמונה ויוכלו לעקוב אחרי התקלות והתיקונים שבוצעו, אנא עשי העתק / הדבק של ההודעה הזאת מכאן לשירשור הקודם שפתחת (תמצאי אותו על ידי לחיצה על שם משתמש ואז "מצא עוד הודעות שלי" ), ונמשיך לענות שם.

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...