Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אומנות הפיתוי\פיקאפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

datemustaine87

שמע, אני לא פוסל את מה שאתה אומר. נכון, ניגשתי בחוץ פעם אחת (במצב שבאמת רציתי לגשת ולא הייתי שיכור ומחשבה של "מה אני לא אגש!"), ויצא סבבה. לא דייט אבל בילינו והיה נחמד.

אז יכול להיות שבאמת בחוץ זה הרבה יותר קל, אבל שוב לא ניסיתי כי אני מפחד.

Mjko

לא זוכר מי כתב פה, באחד העמודים האחרונים, שלגברים יותר קל, כי המראה לא באמת משחק תפקיד אצל נשים, כמו שהוא משחק תפקיד אצל הגברים.

נכון אני לא ברד פיט, אבל אני גם לא מכוער. סך הכל נראה ממוצע, לדעתי.

מכון כושר אף פעם לא מזיק.

אבל לדעתי זה לא שחור ולבן. יש מספיק גברים שלדעתי מכוערים שיוצאים עם דוגמניות וההיפך. זה בכלל לא קשור.

• תגובות 261
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנשים מיוחדים, בין אם למטרות זוגיות, ידידות נפש או סתם השראה, יש בכל מקום. אבל בשביל לזהות אותם צריך להיות ב"מצב קליטה" ועם ראש פתוח, ולא נראה לי שרבים מהכותבים המדוכאים פה מבינים מה זה אומר. לכן גם משם לא תבוא כנראה הישועה.

אולי זה, אבל גם לגלות שאתה לא לבד עם המצוקות שלך מוריד מהתעוקה הזו, שרק לך לא מצליח. אנחנו לא יודעים ולא מודעים לכך שלרב מסביבנו אין חיים שהם כל הזמן דבש. אנחנו מודעים רק לאסונות ולקשיים גדולים (ההוא נהרג, לזה יש התמודדות עם סרטן), אבל כמעט כולם נאבקים כל היום עם כל מיני צרות, בזוגיות, עם הילדים, בעבודה וכו'.

רק שלא מדברים על זה.

אנחנו חיים בתרבות של פרסומוני פייסבוק, שכל הזמן באים להציג כמה פאן לנו כל הזמן.

אז מה, זוג החברים הדביקים שלי מהאינטרנט לא רבים כשאנחנו יוצאים יחד לסופ"ש?!

רבים.

אתה רואה את זה בסלפיס שלהם?!

לא.

באותה מידה יכול מאן דהוא לחשוב שהוא היחיד שמתקשה ליצור קשר עם המין השני.

הוא לא.

ברגע שאתה מבין שאתה לא איזה פריק-שואו בודד אלא עוד אחד שגם לו קשה, התעוקה יורדת, האופטימיות חוזרת וגם התעוזה משתפרת. גם לאחרים קשה. גם לבנות המין השני קשה. צריך להיות קצת יותר סלחני לאחרים ולעצמך, והכל מתחיל לזרום יותר טוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ.

לאחר תקופה שלא הייתי פעיל ב OKC, חזרתי לשם ועדיין קיימת אותה התופעה.

ל 99% מהבחורות הפרופיל ריק. ריק לגמרי! יש בחורות ממש יצירתיות ששמות ":)" בתיאור על עצמן, ויש את כאלה שממש משקיעות וכותבות ציטוט נדוש כמו "חיה את החיים כי חיים רק פעם אחת". ויש את אלה שלא מחפשות סטוצים וכמובן מציינות את זה בפרופיל.

האם אני מטומטם שמלאתי את הפרופיל שלי? מילאתי אבל ממש! השקעתי זמן ומחשב בשביל לכתוב אותו. האם באמת לאף אחת לא אכפת וגם ככה כולן שופטות לפי מראה?

אני יודע שאין פה באתר יותר מידי בחורות, ומתוך אלה שיש כנראה אף אחת לא פעילה ב OKC. אז שאלה לגברים פה, במיוחד אלה שהצליחו לצאת לדייטים:

הפרופיל שלכם מלא? הפרופיל של זאתי שיצאתם איתה לדייט מלא? האם הוא מלא בתוכן נורמטיבי או משפטי קרש סטייל "חיים רק פעם אחת"?

פורסם

אם אתה רוצה למצוא מישהי שממלאת את הפרופיל אז תמלא גם אתה..

אם היא לא ממלאת אז היא חסרת סבלנות / לא מעניין אותה / לא יודעת להתבטא בכלל, והיא לא הקהל יעד שלך. פשוט תעבור אל הבאה. תתייחס לזה כאילו כל אלו שלא כתבו כלום הן ממדינה אחרת ולא רלוונטיות.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

liorwohl

זה בדיוק הקטע. כשאני רואה בחורה שמצאת חן בעיני (אני גבר ואני שופט קודם כל לפי מראה), אבל בפרופיל שלה כתוב "חיה ותן לחיות" זה פשוט מוריד לי ממנה ישר והיא נתפסת בעיני כבחורה שטחית \ שלא יודעת להיתבטא \ לא ברור מה היא בכלל עושה באתר הכרויות וכו.

מצד שני, אני נמצא בשפל של עולם הדייטים, כי אני רשום לאתר הכרויות, אז אולי אני צריך להוריד סטנדרטים. אולי זה פשוט לא נהוג לכתוב על עצמך וצריך לדבר ולהכיר את הבן אדם.

ולכן שאלה שלי.

פורסם

אם לא תכתוב כלום אז הפרחות האלה יגידו לך אחרי התכתבות קצרה שאתה חופר, או שסתם יעלמו, ומצד שני הנורמליות שכותבות ומפרטות יגידו "הנה עוד אחד שלא כתב כלום". תהיה מי שאתה אם אתה רוצה למצוא מישהי שמתאימה לך.

לי זה עבד והנקודה של לכתוב ולפרט היתה פרמטר עיקרי מאוד בהצלחה הזאת ובחוסר הצלחה של כל השאר, שאלתי אותה :)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ל 99% מהבחורות הפרופיל ריק. ריק לגמרי!

תופעה מאד נפוצה במדינות עם אופי פרגמטי כמו ישראל ורוסיה - אנשים (בעיקר נשים) שרואים את אתרי ההיכרויות כמנגנון בינארי וחושבים שלפתוח פרופיל זה כמו לעשות צ'ק אין. מעיד לאו דווקא על עצלנות אלא בעיקר על בורות עמוקה לגבי איך כל העסק עובד, איך פועל האלגוריתם, ועד כמה מילוי הפרופיל ומענה על שאלות תורם להשגת המטרה.

במבט יותר רחב אפשר לומר שזה מעיד על חוסר יסודיות ואי נכונות להיכנס לעובי הקורה. גישה של 'אין לי זמן לזה'. כמו מנהל בכיר שכותב בשגיאות כתיב מבישות כי הוא הקציב לעניין רק שעה בסוף כל יום ועכשיו צריך לענות ל-200 מיילים נכנסים. גם זו אגב תופעה אמיתית לגמרי ונפוצה למדי במגזר העסקי.

הפתרון הוא כאמור לדפדף הלאה. תתנחם בכך שאחוזי ההתאמה שאתה רואה לפרופילים כאלה ב-OKC מבוססים על מעט מאד מידע ולכן לא משקפים את המציאות. (כלומר לא איבדת כלום)

פורסם

אז שאלה לגברים פה, במיוחד אלה שהצליחו לצאת לדייטים:

הפרופיל שלכם מלא? הפרופיל של זאתי שיצאתם איתה לדייט מלא? האם הוא מלא בתוכן נורמטיבי או משפטי קרש סטייל "חיים רק פעם אחת"?

הפרופיל של שנינו היה מלא בתוכן נורמטיבי. היום היא אישתי.

פורסם

א. ואדים - אתה צודק מאוד לגבי כל מה שכתבת.

ב. אני נשוי, אבל בתקופה שהייתי רווק זה הלך ככה:

אה - יש אתר הכרויות בחינם. בוא נראה אם יש שם בחורות מעניינות.

טוב אז נרשמים לאתר. ומתחילים לחפש בחורות ע"פ המראה החיצוני שלהן.

למי יש סבלנות למלא את כל הפרטים בפרופיל. אם יהיה משהו מעניין אז נמלא כבר יותר מאוחר.

וכמובן שיותר מאוחר גם לא ממלאים את הפרטים כי זה לא באמת מעניין וכו'.

ככה יוצא שיש הרבה פרופילים ריקים מתוכן.

פורסם

אני חושב שבעידן הטינדר השקעה בפרופיל מפורט באתר היכרויות היא כמעט זן נכחד. ה-attention span של אנשים ירד משמעותית בשנים האחרונות ולכן train צודק מאוד בדבריו.

דווקא לא הייתי פוסל מישהי שלא כתבה כלום. זה עדיף על פני אלו שמצטטות את מרילין מונרו (או לחילופין "חיה ותן לחיות"). מה שכן - הייתי דואג יותר עד כמה הפרופילים האלו אמיתיים ולא מזויפים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

Derish ו BarryG

תודה רבה!

train

מעניין, כן תודה.

sronis

סבבה, נגיד ואני לא פוסל. אבל מה עם הצד השני? הרי רוב הסיכויים שבכל מקרה לא יהיה לה כוח לקרוא את המגילה שכתבתי. מצד שני אני לא אחד שמצטט את שלמה ארצי. בחורות פחות שופטות לפי מראה, ולכן להשאיר פרופיל ריק מבחינתי זה לא אופציה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכי גרוע זה הבחורות עם התמונות ה"אומנותיות" האלה שרואים עין וחצי וכל השאר חשוך. יש לה 5 תמונות ובכל זאת אי אפשר להבין איך היא נראית. אם כבר שמים תמונה, אז לצלם נורמלי לפחות את הפנים. זה לא הגיוני הסיפור הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה נקרא תמונת שקר.

זה כמו בנות ששמות בפייסבוק תמונה רק של הפנים. ועוד אחת רק של פני, וכל התמונות שלה רק של פנים. פה חשדתי מה שנקרא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...