Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת הגבורה של בסיטרואן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגירה, אני שוב שואל: אם אותה הגברת היתה נתקעת בכביש 12 סמוך לגבול מצריים בלילה, זה היה בסדר לשלוח כוח צבאי?

לא, וגם לא שולחים, ממה שזכור לי בתרופתי בעזוז.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במחשבה שניה אולי אתה צודק. אבל אולי תוכל להסביר לי את פישרה של האמירה המעט סתומה הזו : "ומי שחושב שלא הוא לא אמיתי עם עצמו" ? קצת לא מובן הדבר הזה.

פורסם

בקשר לבעיתיות של השימוש בחיילי המילואים, אני פעם זרקתי M16 על המגד וחתכתי הבייתה אחרי שיומיים רצוף ביצענו מארב טווס כל הלילה מסביב ללולים של הודים באיזה פיזדיולוך בשטחים כי "מישהוא גונב להם הודים בלילה".

אני מתנתק מהמשפחה, מהעסק, מהחיים השותפים שלי ובאמת שאני עושה את זה בנפש חפצה, אבל בשביל לשמור על תרנגולי הודו?

שבעל הלול ישן בתוך הלול או שישכור חברת שמירה, מה הקשר לצה"ל בכלל?

קיבלתי אח"כ נזיפה חמורה ומשום מה לא קראו לי יותר למילואים! :lol:

ממש גיבור. גם בעבודה אתה זורק לבוס שלך את הקלסר בפנים והולך הביתה כשלא נראה לך?

שלום

החלטתי להמשיך להגיב , אבל חוסר ההבנה שלכם למה שקורה במדינה פשוט מחייב את הדבר:

כן!! אני תולה את רוב הבעיות שיש במדינת ישראל בשנת 2012 לכיבוש המתמשך ועל ההתיישבות בשטחים אשר:

1. מנעה כל סיכוי לשלום ולחיים נורמליים (בסיועם ה-״אדיב״ של החמס, יגאל עמיר ועוד רבים).

2. תקציבים מנופחים הועברו ליו״ש על חשבון פגיעה באזורים אחרים במדינה ובעזרת מדיניות ההפרטה של ביבי וחבריו נתנה מכת מוות למדינת הרווחה שהיתה. יוצאים מהכלל: חרדים ו-מתנחלים, אשר ממשיכים לממן להם מסעות של השתלטות על אדמות ולשם ביסוס מאחזים לא חוקיים. נזכיר רק שבעצם ימי הקיצוצים, ממשלת ביבי מוכנה לממן את ישוב תושבי מיגון ו-״ניסור״ בתים לא חוקיים בבית אל לשם העברתם.

3. הכיבוש הרב יצר במדינה גזענות ושנאה, לאומניות לעומת הומניות צפצוף על החוק וכמובן החלשתו.

אעצור כאן, ואוסיף:

שכנינו. הערבים לא משפרים לנו את החיים ורוצים לפגוע בנו, אך להמשיך לחיות בקרבת באיזור שאין עליו הכרה רשמית של. העולם ושל מדינת ישראל - זה אסון.

זהו, אני חוזר לנהוג בכבישים המטורפים, ומקווה שלכולם יהיה רק טוב!!

נראה לי שהשרשור זה הולך לאוף טופיק, אז אני אגיב גם בנושא:

1. המתנחלים מנעו כל סיכוי לשלום? נראה לך שאם ייפנו את כל ההתנחלויות אז מחר יהיה שלום? אתה חי בסרט. ראה מה קרה אחרי ההתנתקות, סביר להניח שזה גם מה שיקרה אחרי פינוי יו"ש, רק קרוב אליך לבית.

2. לגבי התקציבים - אתה מערבב פה דברים לא קשורים, ורק מראה כמה החשיבה שלך עקומה. דבר ראשון, מדינת רווחה (שזה מה שאתה וכל חבריך משדרות רוטשילד רוצים) זה ממש לא דבר טוב, אלא דווקא להיפך. דבר שני, המתנחלים תורמים לא פחות ממך, ואני לא אתפלא אם יותר. רובם אנשים שעובדים ומרוויחים את הכסף שלהם בכבוד, וחלק גדול מהם גם עושה מילואים (ויעידו על כך כל מיני הסקרים שמציבים אותם בראש מבחינת אחוז המילואימניקים הפעילים).

ולמה אתה לא מזכיר את מסעות ההשתלטות של הערבים על קרקעות בדרום, במרכז ובצפון, או שזה נוגד את האג'נדה אז אתה לא מדבר על זה?

3. נכון, הכיבוש גם אחראי לכך שהערבים שונאים אותנו, שהנבחרת לא העפילה למונדיאל ושלא לקחנו שום מדליה באולימפיאדה.

אנשים כמוך מעלים בי תחושת בחילה, באמת. השנאה העיוורת שלך לאוכלוסיה שכל ה"פשע" שלה זה שהיא התיישבה בשטחים במחלוקת (כן, זה לא שטח כבוש, זה שטח במחלוקת).

פורסם

ובחזרה לנושא - גם לי בתקופת השירות הצבאי יצא לטייל הרבה ברחבי הארץ, והחוסר מודעות (שלא לומר חוסר שכל) של חלק מהנהגים פשוט חוצה כל גבול. החל מדודות שלא יודעות איפה המצבר נמצא ולאן מחברים את הכבלים (זה עוד איכשהו נסלח) ועד איזה נגד שמנסה להחליף גלגל כשהרכב ללא בלם יד מורם ועל ניוטרל :shock: ואחרי זה בוכה לי שהג'יק נשבר לו תוך כדי ניסיון ההחלפה.

אולי כדאי שילמדו גם דברים קצת יותר רציניים בזמן לימודי הנהיגה, למרות שלא בטוח שגם זה יעזור.

פורסם
יש הבדל קל בין מקום הנמצא במסגרת של קונצנזוס, גם מקומי גם בינלאומי, לבין כזה שאינו. ואפילו על האמירה המעט פומפוזית על ההתנחלויות כ"מוצב קדמי בבסיס שנקרא מדינת ישראל" יש מחלוקת. וגם אני כותב כי צורם.

קונצנזוס? אין שום קונצנזוס. מבחינתם אתה צריך להסתלק מכל המדינה הזאת. על זכות השיבה שמעת? על ערבים ששומרים עדיין על המפתח לבתים שלהם בתל אביב ויפו שמהם גורשו ב48. כן, כן, גורשו. כל יפי הנפש שמלינים על מתנחלים גרים בערי המרכז על חורבות של כפרים ערביים. ומה שמצחיק פה ש95% מההתנחלויות הם אדמות מדינה.

לא, וגם לא שולחים, ממה שזכור לי בתרופתי בעזוז.

לפני שנה זה היה איזור שקט, היום כביש 12 הוא אחד המקומות המסוכנים במדינה והיום ישלחו גם ישלחו.

שלום

החלטתי להמשיך להגיב , אבל חוסר ההבנה שלכם למה שקורה במדינה פשוט מחייב את הדבר:

כן!! אני תולה את רוב הבעיות שיש במדינת ישראל בשנת 2012 לכיבוש המתמשך ועל ההתיישבות בשטחים אשר:

1. מנעה כל סיכוי לשלום ולחיים נורמליים (בסיועם ה-״אדיב״ של החמס, יגאל עמיר ועוד רבים).

2. תקציבים מנופחים הועברו ליו״ש על חשבון פגיעה באזורים אחרים במדינה ובעזרת מדיניות ההפרטה של ביבי וחבריו נתנה מכת מוות למדינת הרווחה שהיתה. יוצאים מהכלל: חרדים ו-מתנחלים, אשר ממשיכים לממן להם מסעות של השתלטות על אדמות ולשם ביסוס מאחזים לא חוקיים. נזכיר רק שבעצם ימי הקיצוצים, ממשלת ביבי מוכנה לממן את ישוב תושבי מיגון ו-״ניסור״ בתים לא חוקיים בבית אל לשם העברתם.

3. הכיבוש הרב יצר במדינה גזענות ושנאה, לאומניות לעומת הומניות צפצוף על החוק וכמובן החלשתו.

אעצור כאן, ואוסיף:

שכנינו. הערבים לא משפרים לנו את החיים ורוצים לפגוע בנו, אך להמשיך לחיות בקרבת באיזור שאין עליו הכרה רשמית של. העולם ושל מדינת ישראל - זה אסון.

זהו, אני חוזר לנהוג בכבישים המטורפים, ומקווה שלכולם יהיה רק טוב!!

אני לא מבין איך אפשר להיות עיוורים כל כך. אתם לא מבינים שגם אם תחזירו את כל הארץ זה לא יעזור. רצו שנצא מלבנון, יצאנו , זה עזר במשהו? תמו טענותיהם? מיד מצאו משהו חדש וחטפו חיילים ופרצה מלחמה. את עזה החזירו, אלפי אנשים גורשו מבתיהם, מעבודתם, מקהילתם, מאות משפחות נהרסו ועל מה? על אלפי רקטות וקסמים שנורים אל הדרום יום יום. מישהו חשב פעם שגבול מצריים יבער? שלא נוכל ליסוע לאילת בכביש 12? אני הייתי במילואים באילת לפני כחצי שנה והיה אסור לעלות על כביש 12 עם האמר ו4 לוחמים בתוכו, אתם קולטים לאן הגענו? הם לא רואים אותנו ממטר ובעוד אנו מתיפיפים לנו וחושבים על מה העולם יגיד על בניית 4 קארוונים על אדמות מדינה ב"שטחים" בעוד בסוריה טובחים באלפי אנשים יום יום והעולם הצבוע שותק. אז נמשיך להתחשב בכולם, בערבים, בעולם ורק בנו ביהודים שסוף סוף מצאו להם איזו פינה קטנה אחרי שנים של רדיפות ופוגרומים אנחנו בעצמנו יורים לנו ברגל. אז די למילים היפות, כולנו כאן על חורבות כפרים ערביים ירושלים, תל אביב, פתח תקוה , לוד , רמלה הגולן, כולנו מתנחלים!!

פורסם
ממש גיבור. גם בעבודה אתה זורק לבוס שלך את הקלסר בפנים והולך הביתה כשלא נראה לך?

.

אני עצמאי אבל כן, בהחלט!

בתקופה שהייתי שכיר, אם הבוס שלי היה דורש ממני לבוא בשבת בצהריים לעשות לו ספונג'ה בבית הוא היה מקבל בדיוק אותה תגובה כמו המג"ד.

תפסיקו כבר לעשות מזה דיון פוליטי, הדיון הוא אחר לחלוטין ולא קשור בכלום לאם זה בשטחים ואם הנהגת היא מתנחלת או לא, או שהלולי הודים הם בשטחים או לא!

הדיון נסוב סביב הזילות שבגיוס ושימוש במילואימניקים.

מזל שהיום כבר אין כסף אז כבר אין את התופעה.

הפיצוץ הגדול ביותר בנושא היה לפני כ15 שנים סביב 30 אנשי מילואים שגויסו לדו יומי בליל הסדר בכדי לשתוף כלים לאחר הסדר של בסיס צריפין.

או שאולי גם זה סבבה מבחינתכם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
קונצנזוס? אין שום קונצנזוס. מבחינתם אתה צריך להסתלק מכל המדינה הזאת. על זכות השיבה שמעת? על ערבים ששומרים עדיין על המפתח לבתים שלהם בתל אביב ויפו שמהם גורשו ב48. כן, כן, גורשו. כל יפי הנפש שמלינים על מתנחלים גרים בערי המרכז על חורבות של כפרים ערביים. ומה שמצחיק פה ש95% מההתנחלויות הם אדמות מדינה.

לפני שנה זה היה איזור שקט, היום כביש 12 הוא אחד המקומות המסוכנים במדינה והיום ישלחו גם ישלחו.

אני לא מבין איך אפשר להיות עיוורים כל כך. אתם לא מבינים שגם אם תחזירו את כל הארץ זה לא יעזור. רצו שנצא מלבנון, יצאנו , זה עזר במשהו? תמו טענותיהם? מיד מצאו משהו חדש וחטפו חיילים ופרצה מלחמה. את עזה החזירו, אלפי אנשים גורשו מבתיהם, מעבודתם, מקהילתם, מאות משפחות נהרסו ועל מה? על אלפי רקטות וקסמים שנורים אל הדרום יום יום. מישהו חשב פעם שגבול מצריים יבער? שלא נוכל ליסוע לאילת בכביש 12? אני הייתי במילואים באילת לפני כחצי שנה והיה אסור לעלות על כביש 12 עם האמר ו4 לוחמים בתוכו, אתם קולטים לאן הגענו? הם לא רואים אותנו ממטר ובעוד אנו מתיפיפים לנו וחושבים על מה העולם יגיד על בניית 4 קארוונים על אדמות מדינה ב"שטחים" בעוד בסוריה טובחים באלפי אנשים יום יום והעולם הצבוע שותק. אז נמשיך להתחשב בכולם, בערבים, בעולם ורק בנו ביהודים שסוף סוף מצאו להם איזו פינה קטנה אחרי שנים של רדיפות ופוגרומים אנחנו בעצמנו יורים לנו ברגל. אז די למילים היפות, כולנו כאן על חורבות כפרים ערביים ירושלים, תל אביב, פתח תקוה , לוד , רמלה הגולן, כולנו מתנחלים!!

אח שלי המתוק, הראית לי את האור !

פורסם

ובדיוק בשל כך עולה אצלי השאלה, האם אני, שאיני רואה במעמקי ליבי את מה שאני לדעתך צריך לראות, מוגבל ? אידיוט ? לא מבין מה קורה פה ? או שאולי התמונה הזו לא באמת כל כך ברורה כמו שהיא ברורה לך ?

פורסם
אח שלי המתוק, הראית לי את האור !

אתה יכול להיות ציני ומזלזל כמה שאתה רוצה, מליוני אנשים שחיים בצל רקטות וטילים (שאני בטוח שאתה לא נמנה עמהם) חושבים אחרת. ולראיה שנבחרה ממשלת ימין (לפחות תאורטית) בבחירות האחרונות .

פורסם
אני עצמאי אבל כן, בהחלט!

בתקופה שהייתי שכיר, אם הבוס שלי היה דורש ממני לבוא בשבת בצהריים לעשות לו ספונג'ה בבית הוא היה מקבל בדיוק אותה תגובה כמו המג"ד.

תפסיקו כבר לעשות מזה דיון פוליטי, הדיון הוא אחר לחלוטין ולא קשור בכלום לאם זה בשטחים ואם הנהגת היא מתנחלת או לא, או שהלולי הודים הם בשטחים או לא!

הדיון נסוב סביב הזילות שבגיוס ושימוש במילואימניקים.

מזל שהיום כבר אין כסף אז כבר אין את התופעה.

הפיצוץ הגדול ביותר בנושא היה לפני כ15 שנים סביב 30 אנשי מילואים שגויסו לדו יומי בליל הסדר בכדי לשתוף כלים לאחר הסדר של בסיס צריפין.

או שאולי גם זה סבבה מבחינתכם.

אין ספק שיש זילות איומה בשימוש במילואימניקים אבל עדיין אזרח שנתקע באיזור שבשליטה צבאית בצורה שמסכנת אותו הצבא חייב לצאת במהירות האפשרים כדי לסייע.

השטחים הם לא חלק ממדינת ישראל, לא סופחו מעולם והריבון שם הוא הצבא. ככזה מחובתו לדאוג גם לסדר ולאזרחים שם.

כל זמן שהממשלה מחליטה שיש לישב שם אזרחים (וזה לא משנה שאני חושב שמקומם במדינת ישראל ולא שם. אם הממשלה הנבחרת קובעת שהם רשאים לגור שם אז זה המצב וחייבים לאפשר להם לחיות כמו בני אדם) הצבא חייב להגן עליהם.

במילואים כבר יצא לי ללוות אוטובוס עם הרכב הפרטי שלי כי הסופות הממוגנות לא היו תקינות, לסייע לאזרחים במצוקה וגם להישפט על זה שאמרתי לאזרח שמצווה לזרוק על זבלים כמוהו אבנים אחרי שהחליט להיכנס בהפגהנתיות למקום שאמרו לו במפורש שאסור לישראלים להיכנס אליו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתם כולכם מגיבים פה כאילו אין משטרה כחולה בשטחים.

יש וזה תפקידה!

בכל מקרה, מי שמעוניין להמשיך בדיון אם נכון או לא, מוצדק או לא, שיהיה לו לבריאות.

הבא שכותב הודעה פוליטית על שטחים, בא רק נגיד שהכוונות כבר מאופסות, הסוללה בציין לייזר טעונה, מחסנית עם נוטבים בהכנס ורק מחכים לקורבן הבא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתם כולכם מגיבים פה כאילו אין משטרה כחולה בשטחים. יש וזה תפקידה!

זה לא מדוייק, כי הסמכות של המשטרה הכחולה לגבי ערבים ביו"ש והיכולת שלה להכנס לאיזורים ערבים הן מאד מוגבלות. הרצון - עוד יותר. בפועל, אם יהודי מתלונן שערבי עשה משהו, הצבא מטפל בזה. אם ערבי מתלונן שיהודי עשה משהו, המשטרה הכחולה מטפלת בזה. חוסר הסימטריה הזה יוצר הרבה בעיות, בין השאר בגלל שהמדינה לא מוכנה להודות בקיומו ("אנו מטפלים בכל מקרה לגופו ללא משוא פנים" וכולי וכולי).

בנוסף לזה יש לכל דבר "משמעות בטחונית" שזה בדרך כלל אומר צבא (אבל לפעמים גם שב"כ - למשל אירועי ירי).

ולכן, נוצרים מצבים קצת מוזרים. למשל שאם רכב יהודי נתקע, אז סיור צבאי יטפל בו ולא משטרה. אם יש תאונה בד"כ יגיעו גם וגם. אם חייל (נגיד אח שלי לדוגמה בכלל לא דמיונית) עוצר רכב עם סימני פריצה במחסום צבאי, ופונים למשטרה, ומתברר שהרכב אכן גנוב, אז מה שקורה זה שהמשטרה אומרת לשחרר את הגנב עם הרכב, שיסע לדרכו, כי אין להם כוח להתעסק עם זה. אמיתי לגמרי.

בסה"כ - סלט די גדול, שההגיון משחק בו תפקיד שולי למדי, לדעתי.

דני

פורסם
אם חייל (נגיד אח שלי לדוגמה בכלל לא דמיונית) עוצר רכב עם סימני פריצה במחסום צבאי, ופונים למשטרה, ומתברר שהרכב אכן גנוב, אז מה שקורה זה שהמשטרה אומרת לשחרר את הגנב עם הרכב, שיסע לדרכו, כי אין להם כוח להתעסק עם זה. אמיתי לגמרי.

אני מנסה פה לנקות את המשקפיים אבל זה לא עוזר..:shock:

:x

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

גם בני שסיים לא מכבר שירות מילואים בדרום הר חברון התרשם כי למשטרה שם אין מוטיבציה מיוחדת לטפל בעבירות פליליות של יהודים. אחד הסיורים נתקל ברכב שהיה מלא בביצים מוברחות ששהה באישור אסור לכניסת ישראלים ובו אשה מאשדוד . המשטרה לא טרחה להתייחס לקריאה של הסיור. לסיורי צה"ל יש אמנם סמכות לעכב , אך תפקידם אינו להגן על עם ישראל מסלמונלה.

• תוכן חדש...