Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת הגבורה של בסיטרואן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם כולכם מגיבים פה כאילו אין משטרה כחולה בשטחים.

יש וזה תפקידה!

בכל מקרה, מי שמעוניין להמשיך בדיון אם נכון או לא, מוצדק או לא, שיהיה לו לבריאות.

הבא שכותב הודעה פוליטית על שטחים, בא רק נגיד שהכוונות כבר מאופסות, הסוללה בציין לייזר טעונה, מחסנית עם נוטבים בהכנס ורק מחכים לקורבן הבא.

יש מישטרה כחולה בשטחים שתאורתית יש לה סמכויות נרחבות, אבל בפועל, כמעט כל מיקרה שמעורבים בו פלסטינים- מתאונה עד התראות חדירה- המשטרה לא מתערבת ומחכה לצבא שיטפל בעיניינים. היא עסוקה במיקרים בתוך הישובים, ובעיקר- נתינת דוחות על מהירות מופרזת על הכבישים הראשיים, לצדדיים יותר הם לא נכנסים, עיין בשורה הראשונה.(מחלקת תנועה בעיקר, אבל תתפלא- לא רק).

המישטרה שם גם נוהגת לזלזל בתפקידה גם כלפי יהודים כשאין לה כוח ולכן הצבא אחראי להכל- מתאונות עד לדוחות נהיגה במיקרים קיצוניים. (חבר שלי נעצר ע"י ג'יפ צבאי שמאחורה נסע בו שוטר). ולכן זה כן דפקידך כמילואימניק לטפל בבעיות שנראות לך כלא אחריותך. בצדק או לא בצדק זה עניין אחר, אבל זה לא יתכן שלא יהיה גורם שילטוני באזור שהוא חלק גדול מאוד מהארץ.

אגב, אחלה כבישים יש שם. מומלץ בחום לקחת סיבוב מוקדם בבוקר, נסיעה בכבישים האלה+ מוזיקה+ חלון פתוח זה אחת מחוויות הנהיגה המדהימות ביותר, יש שם כבישים שלא תמצא בשום מקום בארץ.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב, אחלה כבישים יש שם. מומלץ בחום לקחת סיבוב מוקדם בבוקר, נסיעה בכבישים האלה+ מוזיקה+ חלון פתוח זה אחת מחוויות הנהיגה המדהימות ביותר, יש שם כבישים שלא תמצא בשום מקום בארץ.

ובזה אני מסכים אתך לחלוטין.

כביש 60 שמוליך מצומת תפוח לכיוון ירושלים דרך ואדי חרמיה ועופרה הוא כביש נהיגה מדהים, וכנ"ל גם ציר אלון וכביש טובאס-מחולה.

בכבשים האלו אני מעולם נתקלתי באכיפה כלשהיא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ובזה אני מסכים אתך לחלוטין.

כביש 60 שמוליך מצומת תפוח לכיוון ירושלים דרך ואדי חרמיה ועופרה הוא כביש נהיגה מדהים, וכנ"ל גם ציר אלון וכביש טובאס-מחולה.

בכבשים האלו אני מעולם נתקלתי באכיפה כלשהיא.

בכביש 60 בצומת לעליה למיגרון (לא מכיוון התחנת דלק) דוגרת משטרה לדעתי 20 שעות בשבוע לפחות.

פורסם

אכן הפעם היחידה בה נעקצתי על ידי דבורה הייתה בכביש 505 בין צומת תפוח לאריאל.

לא נסעתי מהר במיוחד רק שלא רציתי להיעקף על ידי רכב פלסטיני.

• תוכן חדש...