Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת הגבורה של בסיטרואן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכל סבבה כל הכבוד באמת.

אבל בסוף לכלכת חבר - גריטה???

רכב מיושן, חלוש, לא בטיחותי ברמות מבהילות, ללא כל ערך אספנות (מדובר בגרסה הבסיסית וזאת לא סיטרואן "אמיתית"), העלות המשוערת של התיקונים שהרכב היה זקוק להם עולה משמעותית על ערכו = גריטה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האשה הזאת חיה באזור מסוכן מבחירה אישית (אני משוכנע בכך), ואם הייתי מתבקש, גם אני הייתי בא לעזור לה.

העניין הוא, שהאשה וחבריה לדרך - "מתנחלים/מתיישבים", עושים זאת מבחירה אישית (מעטים עושים זאת מסיבות אחרות), והם יוצרים עומס עצום על כל שאר אזרחי המדינה, וזה מה שמציק לי.

הסיפור התמים על המכונית התקועה הינו דוגמא קלאסית, על שתקציב הבטחון של המדינה מבוזבז - כן, זה ביזבוז לשמו.

לא נשכח גם את הכסף שהוצא על כבישים ודרכים עוקפות על חשבון הכבישים העלובים בשאר מדינת ישראל.

שים לרגע את הדעות הפוליטיות שלך וחשוב שוב, מה ניתן היה לעשות בכספים אלו!

השרשור אינו פוליטי, ודעותי הרבה יותר מרכז ושמאלה לידיעתך, אבל רק שנעמיד דברים על דיוקם מי ששלח אותם לשם ומי ששומר עליהם היא הממשלה. ולכן עליה לעשות הכל על מנת שיקבלו כל סיוע וכל שירות שאתה מקבל, גם אם זה לא נראה לך. בפעם האחרונה שבדקתי אנו חיים בדמוקרטיה. יהיו בחירות חופשיות - תחליף את הממשלה ואלי אז לא תצטרך לממן את המתנחלים שנואי נפשך.

כרגע רוב העם בוחר במפלגה מסויימת שבראשה מנהיג מסויים שיש לו אג'נדה וסדרי עדיפויות מסויימים, וכן צה"ל צריך עקב כך לשמור על לולים, ללות הסעות של ילדי גן ובתי ספר באזורים הנ"ל, ובכלל לבצע משימות בט"ש מוזרות. סה לה וי.

אגב, צה"ל גם מוציא מסוקים שעלות שעת טיסתם אני משער, טיפ טיפה יותר גבוהה, לחלץ אזרחים לכודים מוואדיות או שטפונות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

יש חברות אבטחה בתשלום, שהמועצות האזוריות או בעלי העסקים ישכרו את שירותיהן.

למה לדעתך אני צריך לעזוב את הבית, המשפחה, העבודה והחיים שלי בכלליות למשך חודש בכדי לשמור על לולי הודים?

רק כי זה בשטחים? מה הקשר?

היית מקבל את זה באותו שיוויון נפש אם הייתי יוצא למילואים להיות שומר בקניון בשפיים?

גם שם יש מלא גניבות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא היה ולא נברא!

הצבא אחראי על רכוש התושבים?

מאיפה זה הגיע?

אם פרצו למישהוא הביתה בשטחים הוא מזמין את צהל או את משטרת ישראל?

פורסם

גם צה"ל וגם המשטרה מגיעים. הצבא מתיחס לכל פריצה כאל חדירה לישוב. משום שנתיב חדירה פלילי לבסוף הופך לנתיב חדירה פח"עי. לכן משלבים כוחות ואם יהיה ריבוי פריצות באיזור תמצא את עצמך עושה שם מארב... כמו שאם יהיה מכת גניבות באיזור מסויים בעיר מסויימת יהיה שם תגבור של כוחות משטרה.

פורסם

היום בגלל הבעיות התקציביות, כבר כמעט ולא מזמנים מילואימניקים לוחמים בשביל "סתם שמירות", או בשביל אימון או שלא מזמנים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כתיבה מגניבה ומעניינת.

בקשר לבעיתיות של השימוש בחיילי המילואים, אני פעם זרקתי M16 על המגד וחתכתי הבייתה אחרי שיומיים רצוף ביצענו מארב טווס כל הלילה מסביב ללולים של הודים באיזה פיזדיולוך בשטחים כי "מישהוא גונב להם הודים בלילה".

אני מתנתק מהמשפחה, מהעסק, מהחיים השותפים שלי ובאמת שאני עושה את זה בנפש חפצה, אבל בשביל לשמור על תרנגולי הודו?

שבעל הלול ישן בתוך הלול או שישכור חברת שמירה, מה הקשר לצה"ל בכלל?

קיבלתי אח"כ נזיפה חמורה ומשום מה לא קראו לי יותר למילואים! :lol:

יש הבדל גדול בין שני המקרים.

מי שמכיר אותי יודע שהדיעות שלי רחוקות מאוד מהימין ואפילו מהמרכז אבל אם אדם נמצא במצוקה עוצרים לעזור ולפחות לי זה לא משנה אם הוא יהודי או לא. כבר סיעתי למתנחלים וגם לפלסטינאים במסגרת שירות מילואים (וגם חטפתי סכין בכתף כשעצרתי לסייע לפצועי תאונה פלסטיניים בחוצ"ש אבל מאותו אספסוף שיצא הדוקה יצאו גם אלה שהביאו אותי עם כל הציוד והרכב שלי למחסום אורנית).

מבחינתי אין הבדל בין תושב ת"א שנתקע ליד גלילות לתושב כפר תפוח שנתקע ליד שכם. לשניהם אגיש סיוע באותה במידה בדיוק כמו שבשניהם אכנס אם יחרבנו על המדינה וחוקיה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין לי שום בעיה עם הגברת בין אם היא מתנחלת, צפונבונית מרוטשילד שקפצה לבקר קרובים בבת עין או שהיא אפילו ערביה פלסטינית שמתגוררת באזור ואין לדעותי הפוליטיות שום קשר לדעתי על הנושא.

אין לי גם שום בעיה שרכב צבאי שעבר באזור עצר לסייע לה בכדי שלא תישאר שם לבד בצד הדרך.

הבעיה שלי היא שלא זה מה שהיה, אלא שכח מילואימניקים הוקפץ במיוחד לטפל בעניין בזמן שמי שאמור לטפל בבעיה הזו הוא גופים פרטיים.

שתתקשר לשגריר, שתתקשר לבעלה שיבוא לאסוף אותה, מה פתאום להקפיץ כח מילואים לחלץ אותה? :shock:

פורסם

הבעיה שלי היא שלא זה מה שהיה, אלא שכח מילואימניקים הוקפץ במיוחד לטפל בעניין בזמן שמי שאמור לטפל בבעיה הזו הוא גופים פרטיים.

אתה צודק לגמרי: הצבא ביו"ש עוסק במידה רבה במשימות שיטור, וזה לא תפקידו.

אבל אתה (ואחרים כאן) לא צודקים, בכך שאתם מאשימים את המתנחלים באחריות למצב זה. הסיבה למצב היא החלטתה של המדינה להתמודד עם תופעות של תקיפות ו/או טרור, בשיטות של מיגון סביל וסיורים שוטפים. זו בפירוש לא החלטה או רצון של המתנחלים, לנקוט בגישה כזו.

בעבר (הרחוק) היתה גישה תוקפנית הרבה יותר, ולא היה צורך במיגון ו/או בכמות כזו של סיורים (שני סדרי גודל פחות).

אינני נכנס כאן לשאלה, מה יותר טוב/מתאים/עדיף/נכון/מוצדק; אבל להאשים את המתנחלים בהחלטה שלא הם החליטו, וגם אינם תומכים בה - זה נראה לי לא לענין.

דני

פורסם

אבל אתה (ואחרים כאן) לא צודקים, בכך שאתם מאשימים את המתנחלים באחריות למצב זה.

דני

אני מאשים את המתנחלים? :shock:

למה מה, המתנחל מוציא הקצאות שמ"פ , מוציא לי צו ומחליט מה אני יעשה בתעסוקה הזו?

ברור שהאשמה היא בהחלטת מדינה.

גם אם כבר החליטו שהצבא יעסוק שפעולות כאלה, שיעסיקו בזה סדירניקים, מה פתאום לגייס מילואים לפעילויות שכאלה? :shock:

פורסם

מכיוון שאנו בפורום של מכוניות, אני מאמין שכדאי לחדול, גם אם אתם לא מקבלים את דברי, אך רק דבר, שכן קשור לפורום:

הכבישים בישראל על הפנים עקב חוסר בתקציבים? לא בגלל תיעדוף שגוי. נחשו לאן עובר המון כסף.

בכבישים בישראל החוק לא שולט? אין מספיק משטרה ואכיפה? נחשו לאן עובר תקציב גדול של המשטרה?

שכחת לציין שלמתנחלים יש גם אף ארוך והם מתפרנסים מהלוואות בריבית, שלא לציין את המצות שהם אופים מ...

דני

פורסם
מכיוון שאנו בפורום של מכוניות, אני מאמין שכדאי לחדול, גם אם אתם לא מקבלים את דברי, אך רק דבר, שכן קשור לפורום:

הכבישים בישראל על הפנים עקב חוסר בתקציבים? לא בגלל תיעדוף שגוי. נחשו לאן עובר המון כסף.

בכבישים בישראל החוק לא שולט? אין מספיק משטרה ואכיפה? נחשו לאן עובר תקציב גדול של המשטרה?

וכו' וכו'.

להעמיס את כל בעיות המדינה הבטחוניות והכלכליות על המתנחלים זה זה לא לעניין ובטח שזה לא נכון. כיום המתנחלים נדחקו לתחתית הרשימה הארוכה של אירן, גבול מצריים, סוריה, משבר כלכלי ועוד.

פורסם

אני לא מאמין שהגענו למצב כזה!! בושה שיהודים חושבים ככה על יהודים אחרים!! בזמן שאתם גרים לכם בצפון תל אביב ומתלוננים על הסלקטור במועדון אנשים מוותרים על חיי נוחות ועוברים לגור ביו"ש מתוך אידאלים שהאנשים פה בכלל לא מבינים מרוב הראיה הצרה שלהם!!

מה אתם חושבים? שאם יפנו את יו"ש החיים יהיו יותר יפים??? אתם לא רואים מה הולך מסביבכם לעזאזל??? אם לא יהיו שם יהודים אז מה יהיה עם השטח הזה? יתנו אותו לערבים?? אתם רוצים עוד עזה 2 דקות מכפר סבא??? מה כל כך קשה להבין, נכון, זה לא נשמע טוב, אבל הערבים פשוט לא יכולים להסתדר לבד! אני מצטער, אבל הם פשוט חבורת מפגרים שנגררים אחרי קומץ בנדיטים סוציומטים בלי לתת יכולת ביטוי לצדדים היפים שבהם! ואני מדבר מתוך ניסיון, יש לי חברים פלסטינים שהדעות שלהם יותר ימניות משלי.

והאדון בגירה- אני מצטער לומר, אבל זה כן תפקידך לישמור על רכוש יהודי מפני גניבות גם אם זה לא בכבוד שלך כמילואימניק. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם כל אחד היה מסרב פקודה כמוך.

• תוכן חדש...