Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבי נהרסה הCRT בחדר(סוף סוף) והגיע הזמן לרכוש חדשה,נקדם אותו כבר לLCD,הגודל הרצוי הוא 32 אינט'ש.

אבי מוכן להשקיע עד 1200 כאשר אין צורך באיכות פנומנלית,הLCD תחובר לממיר HD של הוט אמנם אך אין צורך בFULL HD.

הדרישות די מינימליות.

יש למישהו מושג היכן ניתן לרכוש אחת בעד הסכום הרשום מעלה?

עדיף באיזור ראשל"צ.

תודה.

פורסם

+1 לעולם הקולנוע, לפני שבוע היה מבצע על SHARP ב999שח, אני לפני 3-4 חודש נפלתי על מבצע לחברי פייסבוק עלצהם ורכשתי 32" של LG ב1199.

באתר אין מבצעים, תרשלם לחברות בפייסבוק.

אודי A4

דימה.

פורסם

לחנויות הגדולות של שופרסל יש כמעט כל הזמן מבצעים - בד"כ על סמסונג ו-LG. קפוץ לדיל הקרוב לביתך ובדוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת שזה לא אטרקטיבי במיוחד, PROSONIC ב 1200 שקל? לא הייתי לוקח גם בחינם, עדיף להוסיף עוד טיפה ולקחת טלויזיה מחברה רצינית עם אחריות מקורית, זו דעתי

פורסם

גם על אבא שלי כמעט זה הצליח להערים,את המודעה ראיתי עוד ביום שישי כשאבא שלי התלהב,התמקדות קלה במודעה והתברר הבלוף.

חשבתי על שופרסל דיל,אפילו התקשרתי,הכי זול זה PILOT ב-1390ש"ח.

להרצליה אני לא אסע במיוחד.

תודה על התגובות לבנתיים,אם מישהו ראה או שמע על מבצע,אשמח לקבל עדכון.

תודה.

פורסם

יש את המבצע ברשת מגה: טלויזיה 32 LED של MAG (עאלק) במחיר של 1500 ש"ח ואם אתה מבצע קניות מעל 1600 בחודש במשך שנה אז אתה מקבל זיכוי של 150 ש"ח בערך בחודש , אז יוצא שאתה מקבל את הטלויזיה בחינם.

קח בחשבון: טלויזיה ממותג מדבקה עם שלט שלא מתאים לשלט אוניברסלי עם תקן vesa לא סטנדרטי (20X20.5):screwy::loco:

אבל בכל זאת טלויוזיה די נחמדה.

• תוכן חדש...