Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממש פה:

אני משתמש בו לזינוק בעליה כשצריך להוריד את הרגל מהבלם הרגיל , אני מניח שהוא מיועד לצורך זה

לא רשמת שימושים אחרים שאתה מניח שלהם הוא מיועד ולפי דבריך הקודמים הוא לא משמש לבלימת הרכב בחניה, לכן אני מניח שלפי דבריך הוא מיועד רק לזינוקים בעליה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איפה כתבתי שבלם יד משמש רק לזינוק בעליה ?

כאן

... ואני כתבתי :

"לא משתמש בבלם יד אף פעם

מיותר ברכב אוטו."

וכאן

בלם יד מיועד לבלימה באמצעות היד - למשל בזינוק בעליה כשהרגל עוזבת את בלם הרגל ועוברת לגז .

וכאן

אני משתמש בו לזינוק בעליה כשצריך להוריד את הרגל מהבלם הרגיל , אני מניח שהוא מיועד לצורך זה

וכאן

יש בלם יד שכל העולם משתמש בו לצורך זינוק בעליה.

אתה מציע ברכב אוטו לעשות קרקס עם שתי רגליים וברכב ידני לשרוף מצמד

כשאתה מחבר את הכל, ניתן להבין שלזה הוא משמש עבורך, אם לא רק, אז בעיקר.

ארז רונן

פורסם

אחרי שאספת את כל התגובות שלי ועדיין לא מצאת מקום אחד שבו אני כותב שבלם היד משמש רק למטרה אחת אתה עדיין מגיע למסקנה ההפוכה ?!?!!?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שוב, לא רשמת שימושים אחרים שאתה מניח שלהם הוא מיועד ולפי דבריך הקודמים הוא לא משמש לבלימת הרכב בחניה, לכן ניתן להניח שלפי דבריך הוא מיועד רק לזינוקים בעליה.

פורסם
שוב, לא רשמת שימושים אחרים שאתה מניח שלהם הוא מיועד ולפי דבריך הקודמים הוא לא משמש לבלימת הרכב בחניה, לכן ניתן להניח שלפי דבריך הוא מיועד רק לזינוקים בעליה.

מה זה בכלל רלוונטי

שאלתי שאלה משפטית מאוד ספציפית

קיבלתי את ניסוח התקנה הרלוונטית על כך תודה, לטעמי התקנה ניתנת לפרשנות במספר אופנים

מעבר לכך אנשים ללא ידע בסיסי וכלים משפטיים מינימליים מיעצים בנושא נהיגה נכונה ברכב בגיר רגיל

ואיך צריך להחנות אוטובוס ועוד כל מיני קשקושים וגם זה בסדר רק לא שייך לפורום משפטי ולא שייך לשאלה ששאלתי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה הובלת את הדיון לנושאים האלה כשחשפת בפנינו את חוסר ידיעתך לגבי השימוש המיועד לבלם החניה.

פורסם
אתה הובלת את הדיון לנושאים האלה כשחשפת בפנינו את חוסר ידיעתך לגבי השימוש המיועד לבלם החניה.

כשאבקש הסבר בפורום המשפטי משהו רצח תתחיל להסביר לי שאני לא יודע לרצוח , ואחד אחר ינמק למה אני לא רוצח נכון ?

כפי שכתבתי , בפורום המשפטי היבטים משפטיים.

פורסם

אמנם ציטוט ממעמוד מס' 3 בשרשור, אבל הייתי חייב.

בלם יד או בעברית אנברקס , נועד לבלום באמצעות היד בניגוד לבלם הרגיל שנועד לבלום באמצעות רגל.

אולי אם היו משנים את שמו לבלם חניה , או בלם קבע ...

:shock::shock:

בעברית אנברקס??

זה עברית ?!

בדיוק הפוך חבר:

בעברית = בלם יד.

בלעז - אפילו לא אנברקס,

בעברית אנגלית עילגית הייתי כותב אנד-ברקס, הלא זה בא כמובן מהמילה,

Hand Brake אשר בכלל לא משתמשים בה בשפה האנגלית.

המינוח המדויק הינו Parking Brake.

או שוב, בעברית, בלם יד.

כמובן שמטרתו היחידה(!) הינה כשמו כן הוא - בלם חנייה, המיועד להעמיד את הרכב בחנייה קבועה.

(עוד) כמובן, שאפשר וניתן להיעזר בו בעת זינוק בעלייה,

אם אתה בלונדינית.

אגב,

HandBrake זו בכלל תוכנת עריכת וידיאו.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון מאד אך לא מדויק, בארץ בלם היד נקרא בפי חלק מהנהגים גם "ידית פוזה" :lol:

פורסם
אמנם ציטוט ממעמוד מס' 3 בשרשור, אבל הייתי חייב.

:shock::shock:

בעברית אנברקס??

זה עברית ?!

בדיוק הפוך חבר:

בעברית = בלם יד.

בלעז - אפילו לא אנברקס,

בעברית אנגלית עילגית הייתי כותב אנד-ברקס, הלא זה בא כמובן מהמילה,

Hand Brake אשר בכלל לא משתמשים בה בשפה האנגלית.

המינוח המדויק הינו Parking Brake.

או שוב, בעברית, בלם יד

כמובן שמטרתו היחידה(!) הינה כשמו כן הוא - בלם חנייה, המיועד להעמיד את הרכב בחנייה קבועה.

(עוד) כמובן, שאפשר וניתן להיעזר בו בעת זינוק בעלייה,

אגב,

HandBrake זו בכלל תוכנת עריכת וידיאו.

גיא

אני מבין שלחלק מהאנשים קצת יותר כבדים בכל הנוגע להומור.

ואם כבר עברית אז לא ברור לי איך אתה טוען שמטרתו היחידה היא בלם חניה

אבל אפשר להשתמש גם בזינוק בעליה

אולי אפשר גם בפניות ?

אפילו פורסם בעקבות התאונה בטבריה שניתן להשתמש בו גם כדי להאט בזמן בעייה עם הבלמים הראשיים

בירידה אתה מרשה לי להשתמש בו ?

מנעול רב בריח אני יכול להתקין על ידית הבלם כדי למנוע גניבה ?

וכשאני מחליף גלגל אתה מרשה לי להרים בלם כדי שהרכב לא יחליק ?

כל אלו אינם שימושים ליגיטימיים ?

מסתבר שאם מחפשים בגוגל את שני המונחים .

https://www.google.co.il/search?num=10&hl=en&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1215&bih=822&q=hand+brake&oq=hand+brake&gs_l=img.3..0l8j0i5j0i5i10.1029.3293.0.3442.10.10.0.0.0.0.147.1413.0j10.10.0...0.0...1ac.S-Kt0ZWwEIA

https://www.google.co.il/search?num=10&hl=en&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1215&bih=822&q=hand+brake&oq=hand+brake&gs_l=img.3..0l8j0i5j0i5i10.1029.3293.0.3442.10.10.0.0.0.0.147.1413.0j10.10.0...0.0...1ac.S-Kt0ZWwEIA#hl=en&site=imghp&tbm=isch&sa=1&q=parking+brake&oq=parking+brake&gs_l=img.3..0l10.264345.266352.3.266556.9.9.0.0.0.0.336.1191.3j5j0j1.9.0...0.0...1c.lz5yB6k84wE&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=18eea0cdc83b1679&biw=1215&bih=822

איזה מונח יותר נפוץ ?

נ.ב.

היתי ממליץ לך למחוק את ההערה הסקסיסתית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בלם היד מיועד לבלימת הרכב בחניה. זה לא סותר את זה שניתן להשתמש בו לדברים אחרים.

דרך אגב, אם לא שמת לב, כשאתה מחפש "hand brake" בגוגל, הוא רושם לך למטה ב"related searches : "parking brake. מה שלא קורה כשמחפשים "parking brake".

בקיצור ולעניין, אתה ממשיך להתעלם מהמובן מאליו. בלם היד מיועד לבלימת הרכב בחניה.

שאלתי שאלה משפטית מאוד ספציפית

קיבלתי את ניסוח התקנה הרלוונטית על כך תודה, לטעמי התקנה ניתנת לפרשנות במספר אופנים

אם כל אחד היה מפרש את החוק לפי טעמו לא היה נעים לחיות פה (לא שעכשיו תענוג, אבל עוד אפשרי).

גם אני יכול להחזיק אקדח ללא רישיון ולטעון שאני משתמש בו בכלל לפצח אגוזים, ולא ככלי נשק, אז מותר לי?!

כמו שאתה רואה, אתה היחיד בדיון הזה שלא מסכים שיעודו של בלם היד הוא לבלום את הרכב בחניה.

פורסם

אם כל אחד היה מפרש את החוק לפי טעמו לא היה נעים לחיות פה (לא שעכשיו תענוג, אבל עוד אפשרי).

גם אני יכול להחזיק אקדח ללא רישיון ולטעון שאני משתמש בו בכלל לפצח אגוזים, ולא ככלי נשק, אז מותר לי?!

כמו שאתה רואה, אתה היחיד בדיון הזה שלא מסכים שיעודו של בלם היד הוא לבלום את הרכב בחניה.

אתה כל כך נאיבי

רק כדי להדגים לך כמה שהחוק אינו שחור/לבן

http://www.nevo.co.il/BookMainGallery.aspx

תראה את מבחר ספרי הפרשנות כמעט בכל תחום.

לדוגמא חוק החוזים כללי פחות מ 10 עמודים כולל תוכן עניינים , ספרים ואלפי עמודים בנושא פרשנות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זהו, שכנעת אותי. מחר אני הולך לקנות M16 בשוק השחור ולהרכיב לו ראש של מגב גומי בסתרש"ף. לדעתי זה מיועד לשטיפת רצפות, אז מה אם זה יכול לירות ולהרוג?

נראה לי מאד נאיבי להאמין שבלם חניה מיועד לבלום את הרכב בחניות, ולא לזינוקים בעלייה.

פשוט המטומטמים שחילקו שמות התבלבלו וקראו לו parking brake במקום hill hold...

פורסם
בלם היד מיועד לבלימת הרכב בחניה. זה לא סותר את זה שניתן להשתמש בו לדברים אחרים.

דרך אגב, אם לא שמת לב, כשאתה מחפש "hand brake" בגוגל, הוא רושם לך למטה ב"related searches : "parking brake. מה שלא קורה כשמחפשים "parking brake".

בקיצור ולעניין, אתה ממשיך להתעלם מהמובן מאליו. בלם היד מיועד לבלימת הרכב בחניה.

+1 וכל מילה נוספת, מיותרת.

עזוב - אין עם מי לדבר.

יש לשפה הזאת שם: היבריש.

:lol::lol: ויש היגידו ג'ביריש.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...