Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. רכשתי סיויק 2009 עם 45k. אחרי שבוע נדלקה לי מנורת השמן (לחץ נמוך) יש לציין שזה קורה רק בהתנעה חוזרת לאחר נסיעה של 10 דקות בערך. עכשו, גם כשהיא נדלקת בהנעה החוזרת אפשרי לכבות אותה בהעלאת הטורים ל3k והיא לא חוזרת להדלק גם בנסיעה של שעות. הגעתי למוסך כי האוטו עדיין באחריות בדקו לחץ שמן ואכן בהנעה חוזרת (כשהאוטו חם) לחץ השמן נמוך כשמעלים טורים ל3k היא נכבית ולא נדלקת שוב עד להנעה הבאה. לאחר התייעצות של המוסך עם מהנדסי הונדה הוחלט להחליף משאבה. קשה להסתובב עם הרגשה שאחרי שבוע השארת רכב שרכשת ב100k₪ במוסך. השאלה אם בכל הבדיקות שנעשו ברכב לא קוצרו חיי המנוע? והאם יש למישהוא חוות דעת כללית להרגיע, או להפך.

תודה מראש.

פורסם

זה קרה לחבר לעבודה שלי עם סיויק 2006(ב2009)

החליפו לו משאבה במוסך מורשה יבואן

העלות היתה אמורה להיות בערך 5K אך החברה השתתפה ובסוף הוא שילם בסביבות 2K.

לפני שמבצעים טיפול מהסוג הזה רצוי להחליף לשמן סינטטי בהתאם להוראות היצרן פילטר שמן מקורי ובמידה וזה לא עוזר ,להחליף יוניט ולבדוק את ניקיון הפילטר הפנימי והאם יש בוצה במנוע.

פורסם

ידידי היקר, צר לי להכניס אותך "לסרטים" אבל ברגע שמנורת לחץ שמן נדלקת עקב לחץ שמן נמוך = הרעבת שמן, הנזק הוא בלתי הפיך . ברגע שנדלקה לך המנורה (וזה לא בחצי שנייה של ההנעה) בפעם הראשונה היה עליך לכבות במיידי את המנוע ולהזמין גרר עד למוסך.

פורסם

יכול מאוד להיות שלא נגרם נזק למנוע,במידה ומדובר רק ביוניט לחץ שמן.

יכול מאוד להיות שכן נגרם.

אגב,יש לי חבר שהייתה לו בעיה עם היוניט והיה דואג לבדוק מפלס שמן מנוע על בסיס קבוע.

יום אחד באמת משאבת השמן שבקה חיים :roll:.

פורסם
ידידי היקר, צר לי להכניס אותך "לסרטים" אבל ברגע שמנורת לחץ שמן נדלקת עקב לחץ שמן נמוך = הרעבת שמן, הנזק הוא בלתי הפיך . ברגע שנדלקה לך המנורה (וזה לא בחצי שנייה של ההנעה) בפעם הראשונה היה עליך לכבות במיידי את המנוע ולהזמין גרר עד למוסך.

לשמנים איכותיים יש תכונת "הידבקות" למתכת.

אם הוא לא נסע דהיינו אימץ את מיכלולי המנוע תחת נורה דלוקה באופן מתמשך של מעל שניות בודדות אין שום נזק WHATSOEVER.

לשמן 5W40 למשל לוקח 28 שניות להגיע לכל המיכלולים(בעיקר לקאמשפט) הרבה לאחר כיבוי הנורה לכן ידוע ש90 אחוז מבלאי המנוע הוא בהתנעה קרה.

ועדיין מנועים מטופלים היטב בזמן ובשמנים איכותיים מגיעים למאות אלפי ק"מ ועדיין מתפקדים היטב.

אני ממליץ לכל אחד שרוצה לשמור בצורה מיטיבית על המנוע להוסיף בכל החלפת שמן חצי פחית עד פחית(5 אחוז מכמות השמן הכוללת במנוע) של התוסף הזה

פורסם
המנוע לא מראה סימני מצוקה כשהמנורה לא דלוקה. השאלה אם עכשו אין נזק מהתקלה יהיה בעתיד? יש אפשרות לבדוק את זה אחרי התיקון? תודה רבה לכל העונים!

לפי התאור שלך לא קרה שום נזק.

• תוכן חדש...