Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם, אתמול ניקיתי את הרכב וכמעט בכל האוטו יש לי לכלוך מעצבן שמאוד מאוד קשה להוריד אותו(כולל שמשות),זה מן נקודות שחורות.

צריך לשפשף הרבה וחזק כדי להורידם ונראה לי פעולה זו פוגעת בצבע.

לפי דעתי זה בגלל שהרכב עומד ליד הכביש מעל השמש בגלל זה אני אקנה כיסוי אבל איך לנקות את הלכלוך הזה? האם יש איזשהו חומר שיגרום לדבר הזה לרדת בלי לשפשפ יותר מדי?

אשמח גם לדעת איזה גודל של כיסוי יתאים לסיאט איביזה 2012 , ואיזו חברה מומלצת?

תודה

19665921.jpg

פורסם

חשבתי שהרכב שלי היחיד שסובל מהתופעה המגעילה הזו : :evil::evil:

זה לכלוך של לשלשת ציפורים/עורבים/מפירות של עצים מסויימים.

כדאי לנקות יסודי עם סבון מתי שרואים,אחרת צבע הרכב עלול להיפגע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

את הנזק שכבר יש אפשרות להוריד בעזרת פלסטלינה לרכב ו/או פוליש. כל דבר יותר גס מזה יפגום בצבע. אם זה לא ירד מפלסטלינה ופוליש אז הנזק כבר טמוע בצבע וצריך לשייף ולצבוע מחדש.

פורסם

תנסה בעזרת פלסטלינה לרכב, ניתן למצוא באיביי בעלות של 5$, או לקנות בארץ, אני חושב שהיא תוריד את זה, היא אמורה להוריד כל דבר שלא קשור ולא צריך להיות על הצבע של הרכב.

בהצלחה.

פורסם

וואהו... גם לי יש כבר כמה שבועות נקודות שחורות פיצפוניות כאלו, לא הרבה - רק על החלון של אחת הדלתות האחוריות.

איני סבור שיש קשר לשמשף ולא זוכר את כל המקומות המפוקפקים בהם חניתי.

היות ומדובר בזכוכית - ניסיתי מים, חומר ניקוי חלונות, אצטון, לימון (שום עוד לא...) - וכלום לא עוזר.

פלסטלינה מתאימה גם לחלונות או שיש משהו אחר שמתאים לזכוכית?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

זה בהחלט לא לשלשת ציפורים.

האם אתה מרגיש את הנקודות האלו כבולטות על הצבע או שקועות?

באילו משטחים ברכב הוא מופיע?

האם רק על חלקי הפח?

פורסם

אתה גר ליד מקום שבו שורפים דברים?

כי אני גר בחדרה, ופעם בתקופה אני מוצא נקודות שחורות דביקות על הרכב,

ואני חושד שזה פיח שרוף מהארובות של תחת הכוח בחדרה.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

כמה שכתבו פה החברים, פלסטלינה תעשה את העבודה. לא לשכוח שצריך גם לובריקנט (סבון עם מים או QUICK DETAILER).

עבדתי על רכב כזה בסופ"ש וזה עבודת נמלים עם הפלסטלינה אבל זה ירד בסוף.

לא יודע אם קיים בארץ, אבל בחו"ל יש הרבה חומרים שהם מסירי זפת (TAR), כדוגמת http://www.polishedbliss.co.uk/acatalog/autosmart-tardis.html

יש מצב שזה יעשה את העבודה יופי. אח"כ תמרח ווקס טוב כדי שלהבא יהיה יותר קל להסיר.

פורסם

מדובר בכל חלקי הפח כולל החלונות כמו שאחד החברה אמר לפניי.

מה זה הפלסטלינה הזו? חומר ניקוי?

אפשר לינק מאייבי בבקשה?

• תוכן חדש...