Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 אפשרויות

סוזוקי בלאנו שנת 2001 אוטו' או שברולט אופטרה 2004

את השברולט אני יכול לקנות ב 15 -16 בערך הבנתי שזה מחיר סבבה

השאלה מה יותר חסכוני אמין וטוב מבין השניים .

מישהו יכול להמליץ?

או על רכב טוב במחיר הזה תודה :lol:

פורסם

האם משפחתומטית 1600 זה חובה - או שגם פיאט פונטו יכול להתאים?

בגדול אם משפחתומטית זה חובה, והשברולט טופלה/מטופלת לפי הספר - הייתי הולך עליה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מבלי להכנס לשאר השיקולים אני יכול רק להעיר שלאמי יש אופטרה והמושבים שם פשוט בלתי ניתנים לישיבה... חסכונית אני לא חושב שהיא. אבל בגדול אין ספק שלפחות מבחינה עיצובית האופטרה מרגישה רמה מעל... בלנו אמורה להיות רכב אמין (וחסכוני) אם טופל כיאות ולא נעשה בו שימוש במי קירור לא מתאימים, אחרת למיטב הבנתי סיכוי לסדקים במנוע.

פורסם

2 באלנו היו (1 נשארה) במשפחה, יד ראשונה מהחברה שנת 98 ובלי תקלה אחת רצינית.

הבאלנו השנייה גם הראתה אמינות רוב הזמן, עוד באלנו של דוד שלי והוא לא מפסיק לדבר על כמה היא הייתה טובה (קיבל מאזדה 3 מהחברה).

אז על פי ניסיון וקרובי משפחה, הבאלנו מעולה, האופטרה לפי תגובות חברי הפורום באשכולות השונים לא מעידים עליה לטובה. אם כי לי אין ניסיון.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

הבנתי ..אני סטודנט אני מחפש רכב חסכוני גם ..עכשיו חשבתי על פיאט פונטו והתמקדתי ב ELX עם ה 80 כ"ס שעדיפה בהרבה על הדגמים האחרים ..אבל בכל דבר יש חסרונות ויתרונות לדוגמה בדגם ELX אם הולכת הרצועת טיימינג אז המנוע הולך איתה.

בדגם SX זה לא משפיעה השאלה אם אני ירגיש הבדל גדול מבין השניים כי את ה ELX קשה למצוא במיוחד את הגיר הידני.

ואני מחפש אוטו שגם נראה יחסית טוב לא בא לי עם פח צפרדע עם מנוע :lol:

יש הצעות ?

פורסם

התחלת עם רכבים משפחתיים /משפחתיים קומפקטיים וירדת למכוניות סופר מיני.

מה הצרכים שלך ? (רכב קטן/גדול ,אמינות/צריכת דלק/מקום למספר אנשים)ומה התקציב ? תעשה סדר בדברים כדי שנוכל לעזור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בהרבה מאוד דגמים קריעת רצועת טיימינג עושה שמות במנוע - זו לא סיבה לא לרכוש דגם מסויים פשוט צריך לוודא שרצועת הטיימינג הוחלפה בזמן, ואם יש ספק אז אין ספק (כלומר אם יש ספק אם הוחלפה הרצועה או לא, יש להחליף)

דגמי ה-ELX הן האוטומטי והן הרגיל חסכוניים למדי והרבה יותר מתאימים לסטודנט מאופטרה / באלנו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני יודע שזה עדיף הבעיה קשה למצוא את הדגם elx יש לך הצעה לדגם אחר של פונטו דרגה אחת למטה .. כי זה לא רק דלק אני צריך שיסחוב לי כי יש עוד צרכים חוץ מהלימודים.

או דגם אחר של אוטו שיענה לי על הצרכים ?

פורסם

אני יכול לתת רק חוות דעת על האופטרה אז :

1האוטו לא ממש חסכוני בערך 1:9/1:8

2האוטו מרגיש כבד

3לא היה בעיות מיוחדות עם האוטו חוץ מטיפול תקופתי (היה לאבא שלי את האוטו ב3 השנים הראשונות לחייו)

Horsepower sells cars, torque wins races

פורסם
אני יודע שזה עדיף הבעיה קשה למצוא את הדגם elx יש לך הצעה לדגם אחר של פונטו דרגה אחת למטה .. כי זה לא רק דלק אני צריך שיסחוב לי כי יש עוד צרכים חוץ מהלימודים.

או דגם אחר של אוטו שיענה לי על הצרכים ?

לא ברורה לי הצהרך שקשה להשיג ELX. כרגע קיימות בלוח יד 2 87 מכוניות שעונות להגדרה Dynamic / ELX

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הבאלנו אמינה הרבה יותר משמעותית מהאופטרה, לגבי צריכת דלק אין לי נתונים, אם יש לך באלנו שמורה ומטופלת זה רכב של 0 תקלות.

פורסם

בדקתי באזור הצפון כנראה זה צמצם לי את האפשרויות

אם אתה יכול להציע לי דגם נוסף מלבד הבלאנו והפונטו .?

ותודה בכל זאת

פורסם

הקפצה.

מישהו שמע על דגם של פיאט פונטו ספייס 65S שנת 2001 (65 כס")?

כי דיברתי עם בן אדם שמוכר והוא אמר שהוא החליף מנוע חדש מיבואן משולשים ברקסים וכ'ו , מה אני צריך לוודא לפני שאני קונה אותו ?

• תוכן חדש...