Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מסתבר שאצל סלו רייד הכל מותר. העיקר שהשוטר ביצע את תפקידו :roflmao:

אגב זה גועל נפש, זה קרה עם אשתי. שוטר עצר את המונית בה היא נסעה . וטען שהיא לא חגורה. והיא הייתה. בדיוק באה לצאת מהמונית ולהתקדם כבר ברגל. וכשדבר איתה אמר לה שניתן לפתור את זה בפגישה בערב.

רק מלחשוב על זה שהוא העמיד את אשתי בסיטואציה הזאת אני נכנס לקריז.

זה לא רק אתה . תאמין או לא זו בחירתך. אבל צא מנקודת הנחה שמה שסיפרתי זה מה שקרה. בגלל שזה הזוי ובגלל שזה מצב מביך בכלל שמישהו צריך להעיר לו על כך. לכן העליתי את זה. ולכן השוותי את זה למנהל בנק עם יד בביצים שמתנהל מולך כאילו הכל כשורה.

אגב סלו רייד, אני בטוח שהרבה עסקים ישמחו לשרת אנשים כמוך, שאין להם שום תלונות על הופעת העובדים,צורת התנהלות, שירות וכו' כל עוד העבודה בשורה התחתונה מתבצעת. אתה נכס רק שתדע. :king:

אמרתי שזה מותר? אמרתי שלי אישית המקרה הספציפי שקרה לך לא יפריע.

אתה משווה בין מנהל בנק שמגרבץ מול לקוח ושוטר שמנצל את מעמדו בלהתחיל עם אישתך לשוטר שבסך הכל יצא לבדוק לך רשיונות עם סיגריה ופחית. שלושתם גרועים באותה מידה בשבילך? קצת פרופורציות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מאותת ברמזור ימינה, איך שאני פונה מזנקת עלי שוטרת.

מה עשית? היא שואלת.

אני, :?:

למה דיברת בטלפון?

איזה טלפון? אני שואל, שני הטלפונים בתיק.

אז מה זה היא שואלת, ומצביעה לעבר הנווטן.

זה gps אני משיב.

טוב,טוב, אז תעמוד בצד.

אחרי שייבשו אותי כחמש דקות, ניגש אליי ממתנדב , הציק לי קצת לגבי הרישיונות ושלח אולי לדרכי

פורסם

לפני 7 שנים, בהיותי תלמיד כיתה יב' נהג חדש שבזה הרגע נגמר לו המלווה - ממש בזה הרגע.

היה לנו שיעור חופשי וכמובן שהחלטנו לצאת לסיבוב קצר באוטו של חבר.

יצאנו מבית הספר ישר לתוך האוטו של אימא שלו, קרייזלר 300 שחורה מדהימה.

הוא זרק אליי את המפתח ונכנסתי לרכב.

הוא הקיש את הקוד ואני הנעתי את הרכב בהתרגשות מוכן לצאת לדרך.

עוד לפני שהספקתי להכניס את הרכב לרוורס רכב מזדה נעמד מאחורינו וחסם לנו את הדרך.

בתמימות פתחתי את החלון ואמרתי לו שיתקדם טיפה כי אני לא יכול לצאת.

כמובן שמהרכב יצאו 3 גורילות וצעקו משטרה.

הלב שלי נפל לתחתונים התחלתי לחשב שוב אם באמת היום מותר לי לנהוג או שזה מחר, ומה יקרה עכשיו, כלא ? בית סוהר ? ואיך הם בכלל ידעו שאין לי רשיון.

ניגשו אלינו תפסו אותנו והוציאו אותנו מהאוטו.

בגלל שאני הייתי הנהג ניגש אליי השימפנזה הראשי ושאל אותי של מי האוטו. ישר הצבעתי על חבר שלי ואמרתי "שלו !"(כן איזה שטינקר אני )

השוטר שואל אותי למה אני נוהג, אמרתי לו שהיום נגמר לי המלווה ורצינו לצאת לסיבוב. הוא ניגש לחבר שלי ושאל אותו של מי האוטו.. הוא אמר שהאוטו של אימא שלו.

הצגתי לו רשיון, רשיון רכב, ביטוח ואפילו הצענו להתקשר לאימא שלו.

בשלב הזה לא עניין אותם כבר הרשיון הם פשוט התחילו להפוך את האוטו , תוך כדי שהם שואלים אותנו אם אנחנו מעשנים .. אמרנו שלא.. ואז הם שאלו למה יש סיגריות , אמרנו שאימא שלו מעשנת.

תענוג פתאום הם מצאו את מבוקשם, אחד צועק לשני בהתלהבות .. מצאתי ! ומרים כדור לבן קטן. השוטר ישר ניגש לחבר שלי ושואל אותו "מה זה ?!" הוא לוקח את העטיפה הכסופה הופך אותה ומקריא ברעד "אקמול".

אחרי איזה 10 דקות הם התייאשו ופשוט שלחו אותנו לדרכנו... קל להגיד שבאותו היום לא התקרבתי לרכבים :)

ורק יום אחרי לקחתי את האוטו של אבא שלי לסיבוב קצר

אם לא חפרתי לכם מספיק נזכרתי בעוד התקלות שלי עם משטרה ..

חזרתי הבייתה יום אחד רכוב על אופנוע שהיה לי בזמנו GS500E אופנוע מתפרק שעשיתי איתו תאונה כמה חודשים לפני.

ברחוב שלי בערך 3 בתים מהבית שלי ניידת מסמנת לי לעצור, שוטרת כוסית בת איזה 18 ועוד איזה שוטר גורילה חוסמים בגופם את הכביש ומסמנים לי לעצור..

אז עצרתי :)

ניגשת אליי השוטרת בלי שלום בלי כלום ושואלת לאן זה ?!

הצבעתי על הבית שלי והיא אמרה טוב, תראה לי רשיון רכב ורשיון נהיגה, טוב נו.. הוצאתי והבאתי לה..

אחרי איזה 5 דקות היא חוזרת מהניידת ואומרת לי למה זה ככה ? (מצביעה על הפיירינג של האופנוע שהיה שרוט בצורה מזוויעה )

עניתי לה שעברתי תאונה לפני חודשיים .. היא הסתכלה עליי במבט מזלזל ואמרה לי למה אתה נוסע ככה ולא מתקן את זה?

אמרתי לה שזה סה"כ שריטות בצבע, הניידת שלה דפוקה מכל הכיוון למה היא לא מסדרת אותה ?

פתאום משום מקום בא השוטר גורילה הזה ושואל אותי אם אני חוצפן, אמרתי לו שאני ממש לא חוצפן, השוטרת שאלה אותי שאלה אישית לגבי האופנוע שלי ואני שואל אותה שאלה אישית לגבי הניידת שלה.

בשלב הזה כבר כל השכנים שלי עמדו מסביבם עם מצלמות , טוב נו צפון תל אביב עומדים בשקט מהצד ומצלמים.

השוטר החזיר לי את הרשיונות ואמר לי סע..

ירדתי מהאופנוע הכנסתי אותו לחנייה , סגרתי את השער והתיישבתי בגינה כשהוא קלט שאני גר בבית ממול הוא ארז את עצמו ונסע משם

2005-2006 Pontiac Grand Prix

2006-2009 Renault 19, 94

2009-2011 Mitsubishi Lancer 2001

2012 Audi A4 2003 Cabriolet

פורסם
אמרתי שזה מותר? אמרתי שלי אישית המקרה הספציפי שקרה לך לא יפריע.

אתה משווה בין מנהל בנק שמגרבץ מול לקוח ושוטר שמנצל את מעמדו בלהתחיל עם אישתך לשוטר שבסך הכל יצא לבדוק לך רשיונות עם סיגריה ופחית. שלושתם גרועים באותה מידה בשבילך? קצת פרופורציות.

נהלים הם נהלים יש לכבד אותם ולשם כך הם קיימים. בלי נהלים מסתמכים על פרופורציות,

ומסתבר שפרופורציות זה עניין אינדבידואל

ובגלל שזה אינדבודאל יש נהלים. מה שנקרא מוסכמות שאין עליהם עוררין.

פורסם
תגידו תודה שלא עצרו אתכם לבדיקת רשיונות ואז ניסו לשדך לכם את הבן של השוטר אחרי חצי שעה של חפירות על הרכב (וולבו 850 T5R). למזלי במקרה שמתי כמה טבעות על הידיים באותו יום ופשוט זרקתי לשוטר שאני נשואה כדי שיעזוב אותי בשקט.

בדיוק שבוע אחרי זה - נעצרתי על ידי אותו שוטר, באותו מקום בדיוק, באותה שעה. הפעם הוא כבר לא שאל אם אני רוצה להכיר את הבן שלו.

*למי שלא הבין - אני אישה

אפשר לשאול מה עלה בגורל הוולבו הזאת?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
נהלים הם נהלים יש לכבד אותם ולשם כך הם קיימים. בלי נהלים מסתמכים על פרופורציות,

ומסתבר שפרופורציות זה עניין אינדבידואל

ובגלל שזה אינדבודאל יש נהלים. מה שנקרא מוסכמות שאין עליהם עוררין.

ואיפה בנהלים כתוב שאזרח צריך לשפוט הופעה של שוטר? שלא תבין לא נכון, השוטר הזה לא צדיק, אבל על הראש הוא צריך לקבל מהמפקדים שלו, לא מאזרח. ניזוקת מהתנהלות השוטר הזה בדרך כלשהי? הוא שפך לך את הפחית באוטו ונשף עליך מהסיגריה?!

אם כן חובה להתלונן, אבל על דברים כאלה שוליים זה סתם להיות קטנוני לדעתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בעיר שבה גרים ההורים שלי יש שוטר שבד"כ רק בימי שישי הוא עובד והוא לא מכבה לרגע את הניידת רק מסתובב

ללא מנוחה ומחפש את מי לעצור.

השעה בערך 12 בצהריים נכנסתי לתוך כיכר שבה השוטר כמעט ולא נתן לי זכות קדימה לאחר מכן הוא נסע אחרי,

היה נדמה לי ששעמתי עמוד בצד אבל לא הייתי בטוח המשכתי לנסוע פתאום הוא מתחיל לעקוף אותך ולסמן לי לעצור.

השוטר יוצא אומר לי: "מה אתה לא שומע?" אמרתי לו שלא אז הוא אומר לי למה הייתה ללא חגורה אמרתי לו שאני

עם חגורה ואני עדין חגור הוא אמר לי לא עכשיו שמת אני ראיתי אותך, אז עניתי לו שהוא לא יכול לראות באופן שבו חלפתי

עליו בכיכר, ואז הוא אומר לי אתה מוכן לבצע בדיקת אלכוהול או שאתה מסרב? אני חשבתי שלא שמעתי ואמרתי לו מה?

הוא אמר אה אתה מסרב לבדיקת אלכוהול אמרתי לו שממש לא כי עכשיו 12 בצהריים ומה ששתיתי בבוקר זה הייה קפה,

הוא אמר לי בוא לניידת ברגע שהשוטר שישב איתו ברכב ראה שהוא פותח את הערכה של הבדיקת אלכוהול

הוא הסתכל עלי ואמר לשוטר עזוב אותו.

הזוי לחלוטין אבל כנראה שהבוקר שלו התחיל בלי דוחות אז הוא ניסה בכל הכוח לסחוט משהו.

פורסם
או שיורה על מחבל שדורס חיילים :arrow:

אבל זה לא מעניין, יותר מעניין ניידות שחונות באדום לבן.

ל'

בתור לוחם משמר הגבול ראיתי לא פעם ולא פעמיים שוטרים שמסכנים את חייהם ואף מתים,

אבל את מי זה מעניין,

זה שיש טמבל במדים כחולים שמוציא שם רע לכל האירגון אליו הוא משתייך לא אומר שכל האירגון כזה,

נכון, אני מתעב את צמרת המשטרה, אך השוטרים בשטח מסכנים את עצמם יום יום,

נכון שיש שוטרים מטומטמים שבא לזרוק אותם מאחרי סורג ובריח כאחרוני העבריינים,

אך זה לא אומר שכולם כאלו, אבל משטרת תנועה ש"מחנכת" את הציבור באמצעות דוחות

ועושה עבירות תנועה בעצמה (כמו שוטר באור עקיבא שעשה פרסה במקום שאסור וכמעט

קטל חיים של בן אדם) זה כבר אומר "דרשני", כי לא יכול להיות שהם באים לחנך ולהטיף

לציבור בעודם עושים עבירות בעצמם,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

זה שיש טמבל במדים כחולים שמוציא שם רע לכל האירגון אליו הוא משתייך לא אומר שכל האירגון כזה,

נכון, אני מתעב את צמרת המשטרה, אך השוטרים בשטח מסכנים את עצמם יום יום,

,

הציטוט הזה תקף גם לשוטרים של משמר הגבול נכון?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ברסי, האמנתי לך עד הרגע שאמרת שרשמו לך דו"ח על איתות.

אין כזו עבירה בחוברת נוסחי האישום שבה משתמש השוטר לרישום דוחות.

אז איך בדיוק רשמו לך דו"ח על משהו שאין לשוטר אפשרות לדעת את התקנה הרלוונטית?

תעלה את הדו"ח לפה שנחכים.

אלא אם קיבלת את הקנס לפני יותר משש-שבע שנים שאז עדיין העבירה הנ"ל הופיעה בחנ"א.

סטייה מנתיב ללא מתן אות

נהגת ברכב הנ"ל ולא אותתת לפני שסטית מנתיב נסיעתך,

בניגוד לתקנה 58(א)(2) לתקנות התעבורה.

סמל סעיף: 5412

קנס: 100 ש"ח

ניקוד: 0

איך בדיוק הגעת למסקנה כי אין בחוברת נוסחי האישום בה משתמש השוטר תקנה כזאת ?

פורסם

אני: "זה ניראה לך הגיוני להגיע לנהג ולבקש פרטים בצורה כזו? בלי כובע? פחית XL ביד אחת וסגריה ביד השניה???"

:

1. שוטר מיצג את הרשויות - ולכן הוא חייב להופיע בהופעה מתאימה. בדיוק כפי שהיית מצפה מהרופא שלך, או פקיד הבנק שלך, או המורה של ילדיך להופיע בצורה הולמת ובודאי שלא בצורה המזיקה לך.

2. סיגריה ביד? אני משתעל כאשר מישהו מעשן במרחק 10 מ' ממני , או כשמתקרב אלי מישהו שעישן לפני 3 שעות. ואני גם רגיש מאוד לריח שדבק בבגדים - אם אחד הבנים שלי חזר בשעות הלילה מפאב אני חש בבוקר את הריח שדבק בבגדים שלו (אני מדבר על חשיפה פאסיבית, הבנים שלי לא נוגעים בסיגריות). אם השוטר מסכן את עצמו - זב"שו, אבל אין שום סיבה שאני אסבול מזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי אין שום בעיה עם שוטרים אבל כמה דברים - א. על הדברים הטובים שהם עושים - זו העבודה שלהם. הם אמורים לעשות את זה.

מנגד, כשהם עושים משהו שהם לא אמורים לעשות זו כבר בעיה ואנשים מתלוננים עליה.

אבל שוב פעם, יש שוטרים שכבודם מונח במקומו והם עושים את עבודתם באופן מעולה.

הדבר הכי הזוי שקרה לי עם שוטר זה שבאתי לצאת מאיזה מקום שהדרך המובילה אליו היא עפר ולא כביש סלול, איך שאני בא לרדת לכביש רגיל לא יכלתי כי עמדה שם ניידת(שגם הייתה בדרכה לאנשהו אבל עצרו באמצע לעשות משהו ולכן חסמו את הצד הימני של הדרך) לכן פשוט עקפתי אותם מצד שמאל והמשכתי את נסיעתי. השוטר תוך כדי שעקפתי אותו, הסתכל עליי בתדהמה מוחלטת. לא התייחסתי.

פגשתי אותם ברמזור לאחר מכן. איך שהתחלף הרמזור לירוק - השוטר(שכנראה הרגיש שכבודו נרמס על ידי כשלא עמדתי מאחוריו וחיכיתי שיסיים את עיסוקיו) פשוט הדביק את הדוושה לרצפה ויצא מהרמזור עם צליל מטורף של חריקת צמיגים. אני האצתי בצורה רגועה כמו תמיד ונשפכתי מצחוק מהמראה המלבב.

• תוכן חדש...