Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פעם, בשנת 2002 בערך, נסעתי בכביש בין עירוני, הגעתי לרמזור אדום, הייתי במהירות של 80 קמ"ש (נדיר), פשוט חלמתי וכך חלפתי על פני הרמזור.

בעודי חולף, אני קולט ניידת מצד שמאל שלי, שמחכה לפנות שמאלה.........

הבנתי שזה ענין של זמן עד שהיא תעצור אותי, אז נסעתי לאט, ואחרי כמה שניות שמעתי סירנה, וברמקול: "תעצור בצד".

אז עצרתי בצד, ומיד רצתי לשוטר (לפני שיבוא ויראה את כולם בלי חגורות, הווילונות תמיד נותנים זמן מסויים עד שהשוטר מגיע). נכנס אליו לאוטו ומתחיל להסביר, תשמע, ראית בעצמך שלא נסעתי מהר, פשוט חלמתי, בחיים שלי לא עברתי באדום, תסתכל בעצמך ותראה שאני נהג זהיר (בטח...), אתה מ.....? בטח אתה מכיר את השוטר ההוא, הוא חבר שלי, גם ההוא חבר שלי, אני מכיר את כולם, בלה בלה בלה.... והבן אדם קשוח, כותב וכותב ולא מסתכל עלי!!!!

פתאום הוא שואל "אני רואה שאתה נהג חדש, איפה השלט"?

אני עונה "אה.. כנראה נפל שם בין הווילונות".

הוא: "נפל, אה? טוב, לך תביא לי אותו"....

אני הולך ועושה את עצמי מחפש, בכל הזמן שהייתי נהג חדש (שנתיים + שנתיים נוספות בגלל איזה דו"ח מטומטם של מהירות) לא שמתי שלט נהג חדש, זה עיצבן אותי... חוזר אליו: "לא מצאתי, כנראה נפל מהאוטו".

הוא: "אז אתה גם שקרן, בנוסף לזה שאתה נהג חדש ועובר באדום". וממשיך לכתוב ולכתוב...

הבנתי שכלתה אלי הרעה, אבל פתאום הוא מגיש לי את הדו"ח - 70 ש"ח על שלט נהג חדש שאין לי.... חחח! לא יאומן...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
תשמעו משהו הזוי

בטירת הכרמל לפני איזה 10 שנים היה מתנדב במשמר האזרחי שהיה פשוט משוגע על דוחות

גם אצלנו היה עד לאחרונה איזה שוטר זבל, מהסוג הכי זבל שיש. כל היום מסתובב ומחפש איפה אפשר לדפוק עוד דו"ח.. פעם נתן דו"ח לאבא שלו, לאח שלו...... הבן אדם הסתובב מתחת לבנין בשעה 1:00 בלילה, ודפק דוחות לכל מי שחנה על הכביש, בתואנה כלשהי שהם מפריעים למעבר..... הולך למקומות נידחים כמו מושבים, שכולם עושים מה בא להם, מופיע כמו איזה שד ומתחיל להפציץ בדוחו"ת כל מי שלא חגור....

יום אחד הוא נעלם מהנוף, וכולם התפלאו, אך נשמו לרווחה. כל כלב בא יומו (מרוב הקללות הוא היה צריך למות מזמן..) בסוף התברר שהוא פיברק דו"ח לשוטר אחר, ואז הוא עף מהמשטרה. הוא לא שם לב שמדובר בשוטר....

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
הגעתי לרמזור אדום, הייתי במהירות של 80 קמ"ש (נדיר), פשוט חלמתי וכך חלפתי על פני הרמזור. ....אז עצרתי בצד, ומיד רצתי לשוטר (לפני שיבוא ויראה את כולם בלי חגורות......אני הולך ועושה את עצמי מחפש, בכל הזמן שהייתי נהג חדש (שנתיים + שנתיים נוספות בגלל איזה דו"ח מטומטם של מהירות) לא שמתי שלט נהג חדש...

אלוהים אדירים, באיזה רכב אתה נוהג, שנדע להזהר מעבריין סדרתי שכמוך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נסעתי ברכב לפני חודש כולי מבסוט מהחיים, זה היה ב3 בלילה ברחובות שלא עובר בהם אפילו ג'וק. היה רמזור לפנייה ימינה אדום, לא עברה שום מכונית ואפילו לא רוח אדם אני שורף את האדום מרגיש על גג העולם עוד 3 דק' בבית. נוסע על 60 בערך בעיר בכביש ישר באורך קילומטר וחצי מבסוט ממש שניה אני בבית. משום מקום קופץ המניאק!

עוצרים אותי בצד, אני רואה שני שוטרים שנראו לי ממש חיים בסרט. "הכל בסדר אדוני השוטר ?" אני שואל תוך כדי התפללות לה' שלא ראו אותי שורף את האדום לפני 2 דק' או שנסעתי 10-15 קמ"ש מעל המותר (חבר קיבל עוד שנתיים נהג חדש לאחר דו"ח על חוקי+20!). מוציא אותי מהאוטו מתחיל לשאול אותי לגבי האייפון שלי, סמים אם יש לי. אוקיי, הוא אומר לי "יש בך משהו מחשיד !" (לא קשור לעובדה ששתיתי לא מכבר ? :lol: ). מוציא אותי מהרכב הופך את האמא של הרכב, כל חור הוא פותח לי כשלבסוף הוא לא מוצא דבר. מסתכלים אחד על השני השוטרים המתוסכלים שדחו בסביבות החמש קריאות ברמקול המשטרתי, מסתכלים עליי ורואים אותי מחוייך ומבסוט מתמיד תוך חזרה תמידית על המשפט "אמרתי לכם שאין לי כלום" - בום מוציא פנקס דו"חות! אני לא מבין על מה ומה הקטע אני מעשן סיגריה ליד האוטו ורק מחכה שהסיוט יגמר ואני אשן במיטתי.

"בבקשה חבר, לא נוציא אותך בידיים ריקות". 80 שקל דו"ח על חוסר פח באוטו. יא פוליס, נקסט טיים :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
אתה שם חבל תליה בסמלון ואני חולה נפש! :lol:

אני לא רואה סתירה בין הדברים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חבר נעצר פעם במחסום לביקורת. בא השוטר, מרחרח, מסתכל עם הפנס. שואל את החבר, "יש לך משהו לא חוקי באוטו?" החבר אומר לו "כן, דיסקים צרובים". שחרר אותו לדרכו...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
רק לי זה נשמע כמו סצנה שהורידו בעריכה מהסרט "בוראט"? :lol:

הכל אמת

אם אתה מכיר מישהו מטירת הכרמל תשאל אותו על אריאלי, מתנדב המשמר אזרחי שהתאבד

אני חושב שהוא עצר חצי מתושבי טירת הכרמל

אם מראיינים את התושבים אפשר לסתום לפורום הזה את השרת עם הסיפורים

פורסם

לפני כמה זמן עצרתי לפנות בוקר ליד יקום בצד הדרך לפנות בוקר לישון קצת כי הייתי עייף, התעוררתי שניידת תנועה לידי, השוטר הנחמד שאל עם הכל תקין? עניתי לו שאני עייף ועצרתי לנוח, בירך אותי לשלום ונסע.

כעבור שעתיים שוב אותו שוטר נחמד נעצר לידי ובדיוק התעוררתי, שוב שאל לשלומי ועניתי לו שאני עייף וחייב להגיע לאיזור קיסריה כדי להספיק לעבודה, השוטר בלי להסס הציע ללוות אותי וכך נסענו שנינו עד קיסריה שמד פעם הוא מזכיר בכריזה שהוא מאחורה.

אציין שהיה זה יום שבת.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

בשנת 97 עבדתי בתור שליח ברכב והייתי משתולל ברחובות

יום אחד בערב אני נמצא בשכונת וורדיה בחיפה , נכנס לרחוב ללא מוצא במהירות , מגלה שבסוף הרחוב יש אתר בניה , מרים הנדברקס עושה צלחת עצבנית , דוהר קדימה , רק שפתאום מגיעה סיטרואן חדשה ( אני חושב שזו הייתה ZX) ואני מתנגש בה חזיתית ושובר לה את הצורה,הבחורה יוצאת מהאוטו מקללת אותי ולביינתיים מתאספים אנשים מסביב וכולם צועקים עלי , היא עולה לבית שלה מזמינה משטרה ,חוזרת ואומרת לאנשים להגיד לשוטרים שאני אשם, ואז שהיא רואה את האורות הכחולים של המשטרה מתקרבים היא נכנסת לאוטו ומתחילה לבכות ולרעוד וצועקת שהיא לא יכולה לזוז, יוצא השוטר רואה את הבחורה ואז מסתכל על האוטו שלי ורואה את הלוגו של החברה על הרכב, לוקח אותי הצידה ואומר לי " הרכב שייך לחבר שלי אתה עובד אצלו?" עניתי שכן ווהסברתי לו שאם יאשימו אותי הוא יפטר אותי , וסיפרתי לו שהבחורה באוטו עושה הצגה והיא זו שהתקשרה, השוטר מתקרב אליה מבקש את רשיונות הרכב, רושם לי את כל הפרטים שלה וגם לוקח את שלי, ואז השוטרים מתחילים לצעוק עליה למה היא נסעה באמצע הכביש ולא בנתיב שלה ואיזה תאונה היא גרמה, והשוטר אומר לי אם האוטו שלך עדיין מסוגל לנסוע עוף מכאן מהר,לא יכולתי לעוף מהר כי האוטו בקושי זז והרדיאטור התפוצץ אבל ברחתי לרחוב אחר,מה היה אחר כך ? לא אכפת יש ביטוח , ותודה לשוטר הנחמד

פורסם

אני פתאום מגלה שיש כאן מלא אנשים שאני חייב לדעת על מה הם נוהגים, בשביל שכאשר אראה אותם, אעצור בצד, אתחבא מאוחרי עץ עד שיחלפו, ואז אמשיך בנסיעתי.

אחד נוהג שיכור, אחד עובר באדומים, ואחד דופק צלחות באמצע רחוב ללא מוצא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני פתאום מגלה שיש כאן מלא אנשים שאני חייב לדעת על מה הם נוהגים, בשביל שכאשר אראה אותם, אעצור בצד, אתחבא מאוחרי עץ עד שיחלפו, ואז אמשיך בנסיעתי.

אחד נוהג שיכור, אחד עובר באדומים, ואחד דופק צלחות באמצע רחוב ללא מוצא.

100+

אני בדרך כלל לא נוהג ליילל על המשטרה אבל יש לי סיפור מעצבן מאוד.

לפני כמה שנים רכשתי טנדר, התקנתי עליו סגירה לארגז ממישהוא פרטי ובשיא הכנות, לא ידעתי שבכלל צריך לאשר את הסגירה הזו.

מספר ימים לאחר ההתקנה, ערב פסח, אני אישתי וחמותי נוסעים ברכב לליל סדר אצל הוריי.

כולנו לבושים במיטב מחלצותינו, סירים עם תבשילים פזורים בכל הרכב, האוירה נהדרת ופתאום ניידת כורזת לי מאחור, "טנדר, תעצור בצד".

ניגש אלי השוטר שככל הנראה היה מאוד ממורמר שהוא נאלץ לעבוד בסדר, מבקש רשיונות, מעיין בהם ושואל אם אני יודע למה עצר אותי.

אמרתי לו שאין לי מושג!

הלך לניידת, חזר לאחר כמה דקות.

טוב, אדוני, הרכב שלך לא כשיר לנסיעה, ביצעת בו שינוי מבנה בילתי חוקי, אני משבית לך את הרכב, זה 1000 ש"ח קנס ותמצא בבקשה סידור אחר להמשך הנסיעה.

אני: שינוי מבנה???:shock:

שוטר: כן אדוני, התקנת סגירה לארגז וזה לא חוקי ללא האישורים המתאימים!

אני: תגיד לי, אתה נורמלי? אתה לא רואה שאנחנו כל המשפחה בדרך לסדר? אתה לא רואה איך אנחנו לבושים? אתה לא רואה את הסירים? איזה הורדה עכשיו?

השוטר בשיא האדישות אמר לי "זה לא העסק שלי לרחם על עבריינים"

פה אני מודה, איבדתי שליטה, התחלתי לצעוק עליו, קיללתי אותו, דרשתי לדבר בזה הרגע עם המפקד הישיר שלו, דרשתי שיביא לשם קצין ובינתיים התקשרתי לתחנת שלו ודרשתי לדבר עם הקצין התורן.

לאחר דין ודברים קשים מאוד עם כולם, שוחררתי עם אזהרה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה תאמר לי באיזה רכב מדובר. שאני ידע להמנע מלהתקל בך בכביש.

עבריין עם ארגז מובנה ללא אישורים!

:roflmao:

פורסם

ממש עבריין, לדעתי דינך כדין רוצח סדרתי. :shock:

בגירה,

הייתי שופך עליו סיר עם מרק רותח.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...