Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני 10 שנים ,טנדר סיטרואן,5 וחצי בבוקר ואני חוטף פנצ'ר בדיוק מתחת למחלף כפר שמריהו :evil:

אין מצב שאני עוצר שם להחליף גלגל...

שם ראשון ונוסע לאט לאט.

מגיעה ניידת ועוצרת לידי:roll: :מה קרה? אני: פנצ'ר. שוטר :אז תעצור ותחליף . אני :אין סיכוי שאני מנסה להתאבד כאן ,אני ממשיך ויוצא מתחת לגשר ,עוצר בצד ומחליף ואני אשמח אם תהיה מאחורי עם צ'קלקות...

שוטר: לא חבל על הגלגל? אני: החיים יותר יקרים.

כמובן שליווה אותי מחוץ למחלף.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
:אין סיכוי שאני מנסה להתאבד כאן ,אני ממשיך ויוצא מתחת לגשר ,עוצר בצד ומחליף ואני אשמח אם תהיה מאחורי עם צ'קלקות...

שוטר: לא חבל על הגלגל? אני: החיים יותר יקרים.

כמובן שליווה אותי מחוץ למחלף.

כל הכבוד!:mm_yeah:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ובנימה אופטימית זאת נסיים את שידורינו...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
הציטוט הזה תקף גם לשוטרים של משמר הגבול נכון?

ל'

כן. אני בתור אחד ששירת במג"ב יודע את זה יותר טוב מכולם, תמיד הייתי מקפיד שהחיילים שלי

התנהגו בצורה שראויה ליהודים, השרשתי בהם את ההדר שז'בוטינסקי ציווה, אך גם את האכזריות

ואי התפשרות לגבי אויבי ישראל מבית ומחוץ,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

מי הם אויבי ישראל מבית?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מי הם אויבי ישראל מבית?

כמות לא מבוטלת מערביי ישראל, פעילי שמאל רדיקלי למיניהם, פלגים מסויימים במגזר החרדי.

זו כמובן - דעתי האישית, מבחינתך אויבי ישראל מבית יכולים להיחשב פעילי ימין, יהודים חילונים, הזברות בספארי וכן הלאה.

פורסם
מי הם אויבי ישראל מבית?

מה שהוא אמר:

כמות לא מבוטלת מערביי ישראל, פעילי שמאל רדיקלי למיניהם, פלגים מסויימים במגזר החרדי.

זו כמובן - דעתי האישית, מבחינתך אויבי ישראל מבית יכולים להיחשב פעילי ימין, יהודים חילונים, הזברות בספארי וכן הלאה.

הערבים מבפנים והאספסוף היהודי/אירופאי שעוזר להם בהפגנות, זריקת אבני, והנפת דגל של יישות עויינת,

הבנתי שאתה ידידי מהקצה השמאלי של המפה הפוליטית, - וזה בסדר גמור! אנחנו עדיין חיים בדמוקרטיה,

פורסם

אי אפשר להגיד קצה, אפשר להגיד שמאללה מהמרכז.

אז עכשיו שאלה, אילו מעשים כנגד המדינה גרמו לך להכליל את ערביי ישראל, שמלאנים רדיקלים וחרדים מסוימים כ"אויבים מבפנים".

ישר נוצאי מהכלל קומץ הזוי של נתורי כרתא (שהרדיקלים שבהם כלל לא חיים בארץ) אבל חוץ מהם, מה עשה לך ערביי ישראל והשמאל על פלגיו שפתאום אתה מחליט שמדובר באויבים מבפנים.

פורסם

הוא לא הכליל.

הוא כתב "כמות לא מבוטלת". אתה באמת צריך שנתחיל לשפוך דוגמאות, או שהשנאה למתנחלים עיוורה אותך ?

פורסם

ולמה אתה חושב שכל מי שנימצא מילימטר שמאלה מהימין שונא מתנחלים?

אני לא עיוור ולא טיפש, הפלסטינים לא הולכים לוותר על הדרישה למדינה וישראל לא תבצע רצח עם, מכאן שיש 2 אופציות או 2 מדינות או מדינה אחת משוטפת. מאחר ובמצב השני היהודים יהיו מיעוט במדינה, אף אחד בעל טיפת שכל לא יהיה מעוניין בכך, מכאן שכל שקל שמושקע בהתנחלויות הרי שהוא שקל מבוזבז שהיה יכול ללכת למקום שבו הוא יהיה שימושי. השקעה במפעל ההתנחלויות היום שקולה לשיפוץ דירה בבניין שנדון להריסה.

לגבי מבצעי תג מחיר ופולשי קרקעות אין שום סיבה לא לשנוא, מדובר בזבל אנושי בכל קנה מידה אפשרי.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
כן. אני בתור אחד ששירת במג"ב יודע את זה יותר טוב מכולם, תמיד הייתי מקפיד שהחיילים שלי

התנהגו בצורה שראויה ליהודים, השרשתי בהם את ההדר שז'בוטינסקי ציווה, אך גם את האכזריות

ואי התפשרות לגבי אויבי ישראל מבית ומחוץ,

איך מדיון כל כך מצחיק ומשעשע , זה נהייה פוליטי ?

בכל מקרה , רוב השוטרים שנתקלתי בהם עד היום היו אנשים טובים ונחמדים שפשוט נראה שלא היה להם חשק לעבוד..

בתנאים שלהם ? יכול להיות שגם אני הייתי מתעצל.

לדעתי הבעייה העיקרית היא במתנדבים, הרי מתנדב מגיע במסר של שליחות יש לו את האמביציה והאידיאולוגיה שמה שהוא עושה מציל חיים.

לפעמים הם קצת נסחפים והאמת, אנחנו מדברים פה ומתלוננים אבל כשהם עוצרים באמת עבריין תנועה אני בטוח שהם לא מוותרים לו ועושים עבודתם נאמנה.

2005-2006 Pontiac Grand Prix

2006-2009 Renault 19, 94

2009-2011 Mitsubishi Lancer 2001

2012 Audi A4 2003 Cabriolet

פורסם
אי אפשר להגיד קצה, אפשר להגיד שמאללה מהמרכז.

אז עכשיו שאלה, אילו מעשים כנגד המדינה גרמו לך להכליל את ערביי ישראל, שמלאנים רדיקלים וחרדים מסוימים כ"אויבים מבפנים".

ישר נוצאי מהכלל קומץ הזוי של נתורי כרתא (שהרדיקלים שבהם כלל לא חיים בארץ) אבל חוץ מהם, מה עשה לך ערביי ישראל והשמאל על פלגיו שפתאום אתה מחליט שמדובר באויבים מבפנים.

תראה, השמאל הרדיקלי מניף דגלים של ישות עויינת לישראל, משתתף בהפגנות וזריקת אבנים על כוחות הבטחון,

איך אני לא אראה בו כאויב? למרות שמנגד את הבהמות משכונת מאה רשעים אני גם רואה כאויב מבפנים,

לגבי השמאל, השמאל לא מכיר באיו"ש כחלק מהמדינה, וזאת הסיבה שאני רואה ברובו אויב,

למרות כי בחיים עצמם יש לי חברים מהמתרס השמאלי של המפה הפוליטית,

אך אנחנו משתדלים שלא לדבר על נושאים פוליטיים כי אנחנו תמיד מגיעים לאי הסכמה,

כי ההסטוריה מדברת בעד עצמה,

לגבי ערביי ישראל, לפני כ4 וחצי שנים, במבצע "עופרת יצוקה" אותם הערבים זרקו אבנים על מכוניות

של יהודים, אותם ערבים התפרעו, במלחמת לבנון ב2006 אי אפשר היה להתעלם מכך שכל פעם

שנפלה פה קטיושה הייתה שמחה וצהלה בכפרים הערביים,

לגבי ערביי השטחים אני רואה בהם כאויב, ההנהגה שלהם בנויה מארגוני טרור,

בין אם זה חמאס ובין אם זה אש"פ, אש"פ מעבר היותו אירגון פוליטי שמייצג את האספסוף בשטחים

הוא אירגון טרור שממוסד על טרור, ולמי ששכח, אשף היה אחראי לטבח במעלות, הטבח במלון סבוי,

הפיגוע הרצחני בכביש החוף, ועוד עשרות פיגועים ומאות ניסיונות פיגוע,

החמאס ושאר האירגונים והמליציות לא נקיי כפיים וברי לבב, אין לי מה להגיע להדברות עם עם שמנהיגיו

הם טרוריסטים/תומכי טרור, ולגיטימי שאני אראה בהם ובמי שמסייע להם כאיוב,

פורסם

ובזה סיימנו את הדיון הזה, חזרה לנושא המקורי!

פורסם

לגבי השמאל, השמאל לא מכיר באיו"ש כחלק מהמדינה, וזאת הסיבה שאני רואה ברובו אויב,

אני מתנצל שאני חוזר לזה, אבל זה דורש הבהרה. אתה מודע לכך שפתרון 2 המדינות הוא הפיתרון שאומץ ע"י מדינת ישראל, דיינו מדינת ישראל אינה רואה את איוש כחלק ממנה בעתיד. האם המשתמע מכך שמדינת ישראל היא מדינה אוייבת לך?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...