Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא היה מפריע לי שיגש אלי שוטר בלי כובע ועם פחית ביד, לפחות הוא עושה את העבודה שלו. נגיד והשוטר היה ניגש כך לגנב רכב, זה משנה? אם הוא היה חאפר אמיתי הוא היה נשאר בניידת.

נכון שהשוטר צריך להיות יצוגי אבל לדעתי יותר חשוב שיעשה את העבודה שלו קודם.

תמיד שאני רואה ניידות בודקות נהגים שיכורים באזורים של מועדונים (במיוחד ליד מועדונים של ערסים:lol: ) אני מרגיש יותר טוב- שלא כל המיסים שלי נשפכים על שטויות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ברסי, האמנתי לך עד הרגע שאמרת שרשמו לך דו"ח על איתות.

אין כזו עבירה בחוברת נוסחי האישום שבה משתמש השוטר לרישום דוחות.

אז איך בדיוק רשמו לך דו"ח על משהו שאין לשוטר אפשרות לדעת את התקנה הרלוונטית?

תעלה את הדו"ח לפה שנחכים.

אלא אם קיבלת את הקנס לפני יותר משש-שבע שנים שאז עדיין העבירה הנ"ל הופיעה בחנ"א.

תודה על האמון חבר. אין לי אינטרס לספר סיפור יפה:wink:

כן, זה היה מאוד מזמן.

אתמול היתי בן 31... תעשה את החישוב לפני כמה זמן זה היה.

הטעם המר נשאר וישאר.

פורסם
לא היה מפריע לי שיגש אלי שוטר בלי כובע ועם פחית ביד, לפחות הוא עושה את העבודה שלו. נגיד והשוטר היה ניגש כך לגנב רכב, זה משנה? אם הוא היה חאפר אמיתי הוא היה נשאר בניידת.

נכון שהשוטר צריך להיות יצוגי אבל לדעתי יותר חשוב שיעשה את העבודה שלו קודם.

תמיד שאני רואה ניידות בודקות נהגים שיכורים באזורים של מועדונים (במיוחד ליד מועדונים של ערסים:lol: ) אני מרגיש יותר טוב- שלא כל המיסים שלי נשפכים על שטויות.

לא היה מפריע לך גם שמנהל הבנק יעשן מולך סגריה וישתה משקאות כאלה ואחרים עם חולצה פתוחה ויד בביצים ויגיד לך , "תשמע אתה לא שילמת את המשכנתה שלך בזמן... אה סליחה, כניראה המסוף לא התעדכן". אבל בין מה שלא מפריע לך לבין התקנות החוקים והנהלים יש מרחק שמים וארץ. לצאת עם פחית XL ביד אחת וסגריה ביד השניה וללא כובע לטפל בעבריין תנועה לכאורה זו בדיחה וביזוי התפקיד. מה שלא תגיד לא תצא חכם ובטח לא צודק.

לגבי המודגש- אין קשר לדברים, לא רלוונטי לטענותיי.

פורסם

אני: "לפני שתלך רק הערה קטנה ככה מאדם פשוט כמוני לאיש ייצוגי ושומר חוק כמוך"

שוטר: "אוקיי מה?"

אני: "זה באמת ניראה לך מתאים לצאת כך מהניידת ולבקש איזשהו פרט מזהה או בכלל לעצור אותי בצד? לא היה לך מקום אפילו להחזיק את הרשיונות ביד כי הידיים שלך עמוסות בשטויות. איך אתה מצפה מאנשים שיכבדו כך שוטר בתפקיד?! אני בקלות יכולתי להתלבש עליך לצלם אותך עוד לפני שתספיק להגיד קץ וגרדג'ובה ולעשות ממך הסלב הבא של המדיה.

אח"כ מתפלאים לאן נעלמו הכבוד והרתעה של הנערים בימינו ללובשי מדים.

שוטר: "נכון אתה צודק" עם פרצוף של מישהו שבאמת הבין שמשהו כאן לא התנהל כשורה.

אני: "אוקיי, אז שיהיה לילה טוב"

לחיצת ידיים וכל אחד לדרכו.

אולי זה רק אני - אבל קצת קשה לי להאמין שהדברים הללו נאמרו בפנים לשוטר בעת מילוי תפקידו (בין אם ביצע תפקידו נאמנה או לאו)...

היה ונאמרו - קשה לי להאמין שהשוטר לחץ לך את היד?! ואמר לילה טוב בלי תגובה?...

:roll:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא היה מפריע לך גם שמנהל הבנק יעשן מולך סגריה וישתה משקאות כאלה ואחרים עם חולצה פתוחה ויד בביצים ויגיד לך , "תשמע אתה לא שילמת את המשכנתה שלך בזמן... אה סליחה, כניראה המסוף לא התעדכן". אבל בין מה שלא מפריע לך לבין התקנות החוקים והנהלים יש מרחק שמים וארץ. לצאת עם פחית XL ביד אחת וסגריה ביד השניה וללא כובע לטפל בעבריין תנועה לכאורה זו בדיחה וביזוי התפקיד. מה שלא תגיד לא תצא חכם ובטח לא צודק.

לגבי המודגש- אין קשר לדברים, לא רלוונטי לטענותיי.

אני לא מעוניין לצאת צודק או חכם, אני כותב מה שנראה לי. בניגוד אליך, אני לא יבוא בטענות ויתן ביקורת לכל אחד שלא ממלא את התפקיד שלו בדיוק כמו שהתקנות מחייבות אותו, כל עוד הוא עושה את מה שהוא צריך לעשות בלי להפריע לשום דבר. זה התפקיד של האחראים שלו, לא שלי. הלוואי וכל השוטרים היו מושלמים אבל שוטר הוא גם בן אדם, והוא לא מושלם.

אז הוא יצא אליך עם פחית וסיגריה, זה בעיניך ביזוי בדיוק כמו לגרבץ מול לקוח? נו באמת.

השוטר הזה לא צריך לקבל צל"ש, אבל מה בכלל רצית לספר פה? ש"יצאת גבר" בעימות מול השוטר, שתפסת את משטרת ישראל עם המכנסיים למטה?

החלק המודגש לא קשור לטענות שלך, זאת הדעה שלי על שוטרים שכן עושים את עבודתם.

פורסם

צומת גדרה מגיע מכיוון גדרה פניה ימינה לאשדוד, רמזור עם 2 נתיבים 23:00 בערך לפני כיומיים. פונה בנתיב השמאלי על כ-30 קמ"ש והופ! קופץ לו שוטר מורה לי לעצור. "אתה יודע על מה עצרתי אותך?" אני: "לא, אבל אני יודע שנכנסתי בנתיב שלי עם איתות ועל 30 קמ"ש".

הוא: "נכנסת בשיא המהירות. רשיוניות בבקשה".

לאחר דקה, חוזר, אומר לי לדומם מנוע ולצאת מהרכב. "מכיר את המכשיר הזה?" מסתכל, מהנהן ושוב הוא שואל "אתה מכיר?". "נו, ינשוף. ו?". "שתית אלכוהול?!" אני: "אני חוזר הרגע מהבסיס, אני נגד, באמת נראה לך ששתיתי אלכוהול? " (הייתי על אזרחי). "שתית או לא?!". אני: "לא". עושה בדיקה, עבר כמובן חלק ונקי. שואל להרשעות קודמות - אין. בקיצור הוא רצה לתפוס אותי על אלכוהול בתאכלס, והמציא לי חירטוט כלשהו. מה שחרה לי הוא בזמן שאני מבצע את הבדיקה, סדרה 5 שחורה דנדשה נכנסת בפניה שאני נכנסתי על 70+ קמ"ש, דופק פול גז, והשוטר הבור השני פשוט מסתכל ולא מגיב. לא רציתי להגיב כי הוא היה מנסה להשחיל לי משהו. חבל רק שאין לי מצלמה ברכב, אחרת הייתי מ*מבר להם את הצורה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תגידו תודה שלא עצרו אתכם לבדיקת רשיונות ואז ניסו לשדך לכם את הבן של השוטר אחרי חצי שעה של חפירות על הרכב (וולבו 850 T5R). למזלי במקרה שמתי כמה טבעות על הידיים באותו יום ופשוט זרקתי לשוטר שאני נשואה כדי שיעזוב אותי בשקט.

בדיוק שבוע אחרי זה - נעצרתי על ידי אותו שוטר, באותו מקום בדיוק, באותה שעה. הפעם הוא כבר לא שאל אם אני רוצה להכיר את הבן שלו.

*למי שלא הבין - אני אישה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במציאות של ימינו, גם אם היית גבר הסיפור שלך היה לגיטימי :lol:

פורסם

אז זהו - שזה לא לגיטימי בשום צורה ששוטר כאשר הוא בתפקיד יעצור בחורות בצד כדי למצוא לבן שלו שידך...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב, על זה אי אפשר להתווכח.

פורסם
אז זהו - שזה לא לגיטימי בשום צורה ששוטר כאשר הוא בתפקיד יעצור בחורות בצד כדי למצוא לבן שלו שידך...

מסתבר שאצל סלו רייד הכל מותר. העיקר שהשוטר ביצע את תפקידו :roflmao:

אגב זה גועל נפש, זה קרה עם אשתי. שוטר עצר את המונית בה היא נסעה . וטען שהיא לא חגורה. והיא הייתה. בדיוק באה לצאת מהמונית ולהתקדם כבר ברגל. וכשדבר איתה אמר לה שניתן לפתור את זה בפגישה בערב.

רק מלחשוב על זה שהוא העמיד את אשתי בסיטואציה הזאת אני נכנס לקריז.

אולי זה רק אני - אבל קצת קשה לי להאמין שהדברים הללו נאמרו בפנים לשוטר בעת מילוי תפקידו (בין אם ביצע תפקידו נאמנה או לאו)...

היה ונאמרו - קשה לי להאמין שהשוטר לחץ לך את היד?! ואמר לילה טוב בלי תגובה?...

:roll:

זה לא רק אתה . תאמין או לא זו בחירתך. אבל צא מנקודת הנחה שמה שסיפרתי זה מה שקרה. בגלל שזה הזוי ובגלל שזה מצב מביך בכלל שמישהו צריך להעיר לו על כך. לכן העליתי את זה. ולכן השוותי את זה למנהל בנק עם יד בביצים שמתנהל מולך כאילו הכל כשורה.

אגב סלו רייד, אני בטוח שהרבה עסקים ישמחו לשרת אנשים כמוך, שאין להם שום תלונות על הופעת העובדים,צורת התנהלות, שירות וכו' כל עוד העבודה בשורה התחתונה מתבצעת. אתה נכס רק שתדע. :king:

פורסם

לפני חודשיים או שלושה יצאתי מהבית לפנות בוקר והתיישבתי באוטו. התנעתי, הדלקתי אורות, שמתי רוורס והתחלתי לצאת לאט לאט.

אני לא מספיק לצאת וכבר מגיעים שני שוטרים בניידת עם חנוכייה כחולה-כחולה (לא משטרת תנועה). צועקים לי לעצור ולשים את המפתח במושב לידי. אני מבצע. השוטר ניגש אליי ולפני שאני מספיק להגיד משהו הוא מסנוור אותי עם פנס ושואל אותי:

״איפה החשיש?״

אני עונה שאני לא מעשן. השוטר שואל אם יש לי תעודת זהות. אני אומר שכן. הוא שואל באיזה צבע ואני עונה שכחול. הוא מאחל לי בוקר טוב ונוסע מהמקום.

אני, דרך אגב, נראה סופר jew.

פורסם

זה בסדר, גם אחי נראה סופר יהודי ופשטו לו על הקורולה (לשעבר) שלו 2 בלשים, הפכו לו את האוטו כמעט הגיעו לשאסי, לא מצאו כלום, אמרו לו תהנה מהמערכת ונסעו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לפני חודשיים או שלושה יצאתי מהבית לפנות בוקר והתיישבתי באוטו. התנעתי, הדלקתי אורות, שמתי רוורס והתחלתי לצאת לאט לאט.

אני לא מספיק לצאת וכבר מגיעים שני שוטרים בניידת עם חנוכייה כחולה-כחולה (לא משטרת תנועה). צועקים לי לעצור ולשים את המפתח במושב לידי. אני מבצע. השוטר ניגש אליי ולפני שאני מספיק להגיד משהו הוא מסנוור אותי עם פנס ושואל אותי:

״איפה החשיש?״

אני עונה שאני לא מעשן. השוטר שואל אם יש לי תעודת זהות. אני אומר שכן. הוא שואל באיזה צבע ואני עונה שכחול. הוא מאחל לי בוקר טוב ונוסע מהמקום.

אני, דרך אגב, נראה סופר jew.

:lol::roflmao:

קרעת אותי!!

• תוכן חדש...