Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסענו אני ועוד 2 חברים באוטו שלי והיה איתנו עוד חבר עם אופנוע CBR125 והוא הרכיב איתו עוד חבר ואסור לו, כי אין לו 18.

היה מחסום באיילון ועצרו אותי ואת חבר שלי על האופנוע.

לא יודע איך, וויתרו לחבר שלי על הדוח של ה500 שקל ועכשיו החבר המורכב לא היה לו איך לחזור, תקוע בשוליים של כביש מהיר.

השוטר אמר לי קח אותו אפילו שיש לך כבר 2, אם אומרים לך משהו תגיד אלי פינטו אישר לך.

חחחחחח

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פעם חיכיתי לגרר, תוך כדי מהשיעמום שמתי לב לאיזה לנסר אזרחית שהסתובבה פעמיים ברחוב, ואז הוא חונה בתחנת אוטובוס כמובן.

אני יושב בצד שליד הנהג עם דלת פתוחה, בא אליי הבנאדם על אזרחי, מראה תעודת שוטר ושואל אותי מי אני.

אני עונה "בעל הרכב... ?"

שוטר: אז מה אתה עושה פה?

אני: מחכה לגרר.

שוטר: אבל קודם ראיתי אותך שם (בתחנת אוטובוס).

אני: כן אבל דחפתי את האוטו לפה כדי לא לעמוד בתחנת אוטובוס.

נראה לי ביקש רשיונות. עשה סיבוב קטן ברגל, נכנס לאיזה חצר וחזר. שאלתי אותו אם צריך איזה עזרה או משהו, אמר שלא.

לא מתלונן או משהו, סתם עד היום אין לי מושג מה רצה ממני.

פורסם

גם לי קרה מקרה מרתיח כמו שציינו פה.

חברה שלי נוסעת לבד אחרי יום מפרך של לימודים ועבודה.

בדרך עוצר אותה שוטר, מבקש רשיונות, ואז לא מפסיק לפלרטט איתה.

רבעק, אין לי בעיה שיתחילו איתה, שאני לא בסביבה,סומך עליה בעיניים עצומות.

אבל ששוטר בתפקיד עוצר אותה בשביל זה, לא משחרר אותה שהדבר שהיא רוצה זה רק להגיע הביתה ולנוח, שהיא בכלל לא מבינה מיה הוא רוצה ולא מבינה אם היא יכולה לסוע או לא, זה יותר ממטריד, זה ניצול סמכות לרעה.

לא שזה קשור אבל התברר אח"כ שהיא הראתה לי אותו (בכל זאת קרית שמונה מקום פצפון...) שהוא נשוי.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אני שמעתי את המקרה הכי הזוי!

שמעתי על איזה שוטר אחד, בדרגת ניצב, שהיה אונס את השוטרות שעובדות איתו! :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מקרה לפני 4 -5 שנים , ביום הראשון שקניתי הונדה אקורד שחורה.

נסעתי לחיפה להתקין מערכת וחלונות שחורים [מאחורה רק כן? :) ]. בדרך חזרה, בצומת קרית אתא, נעמדת לידי מזדה 3 כסופה עם 4 גורילות בתוכה. פתאום ה-4 גורילות יורדים מהרכב, כל אחד עם אקדח שלוף באמצע הצומת. הייתי בטוח שמישהו הוציא עליי חוזה.

אחד מהם מזדהה בתור בלש ומסרב להראות תעודה.

כשהרמזור התחלף לירוק התחלתי לנסוע והמזדה אחריי. באיזשהו שלב חסמו אותי. הבלש מקודם התחיל להשתולל ולהאשים אותי שלא צייתתי לו וברחתי ולא יודע מה. הסברתי לו שהוא לא הזדהה מולי והוא עם אקדח שלוף אז חשבתי שהוא בא לחסל אותי.

קיצר, שחררו אותי אחרי חצי שעה של חיפושים ברכב באמצע הצומת ומסביב המולה גדולה של עוברים ושבים שחושבים שהמשטרה עצרה איזשהו סוחר סמים.

שונא גזענים !.

פורסם
אני מאותת ברמזור ימינה, איך שאני פונה מזנקת עלי שוטרת.

מה עשית? היא שואלת.

אני, :?:

למה דיברת בטלפון?

איזה טלפון? אני שואל, שני הטלפונים בתיק.

אז מה זה היא שואלת, ומצביעה לעבר הנווטן.

זה gps אני משיב.

טוב,טוב, אז תעמוד בצד.

אחרי שייבשו אותי כחמש דקות, ניגש אליי ממתנדב , הציק לי קצת לגבי הרישיונות ושלח אולי לדרכי

אצלי זה נגמר בבית משפט, השוטר סרב להבין שזה גיפיאס.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אתמול באמצע כיכר העצמאות בנתניה, בדרכי הבייתה מבילוי, היו הרבה הונדות וב.מ.וו ישנות שקצת עושות שטויות, גז ברמזור, קיקים איך שנהיה ירוק וכו'...

אני מגיע לאותו העיקול המרומזר, אני במאזדה 3 אפורה, אין דבר יותר שבלוני מזה, והפלא הפלא דווקא אותי המתנדב עוצר.

עצרתי בצד והוא ביקש רשיון, נתתי לו אותו והחלתי להוציא את מסמכי הרכב (רשיון, ביטוח). המתנדב אומר לי: "לא צריך תשאיר הכול", מחזיר לי את הרשיון ואומר לי סע לשלום. אני מגיב קצת ב:shock: ,אז הוא אומר לי: "אתה לא מבין למה דווקא אותך עצרתי?" וחייך.

אמרתי לו: "תשמע אתה חייב להודות שז קצת מפתיע, שאם כל מה שקורה מסביב אתה עוצר דווקא אותי".

המתנדב: "אני בודק שהנוסעים מאחורה חגורים, אתה היחיד מכל הרכבים שעברו פה שיש לו גם נוסעים מאחורה".

אני: "כל הכבוד, יוזמה מבורכת, אבל זה הדבר היחיד שאתה עוצר אנשים עליו?"

המתנדב: "לא, אבל זה ההוראה שנתנו לי היום, לעצור אנשים שלא חגורים, בדגש על יושבים מאחורה. ברור שאם מישהו יעבור באור אדום אעצור אותו, אבל ההוראות שלי הן לחפש אנשים שלא חגורים".

אני: "אוקיי הבנתי, שיהיה לילה טוב".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תשמעו משהו הזוי

בטירת הכרמל לפני איזה 10 שנים היה מתנדב במשמר האזרחי שהיה פשוט משוגע על דוחות.

פעם אחת הוא עמד מחוץ לתחנה וסימן לכל מכונית שעברה ליד לעצור בחניון של הבניין הסמוך, אחרי שאסף איזה 15 מכוניות הוא התחיל להסתובב בינהם ולחלק דוחות הזויים,(דרך אגב המון אנשים שהלכו למשפט זוכו כי הדוחות שהוא היה נותן היו לא הגיוניים ולא אמינים)

פעם הייתי בתחנת המשטרה בגללו. והוא עצר עוד איזה בחור מטירה שעצר עם האוטו בתחנת אוטובוס ואכל פלאפל, הוא עצר אותו כי הבחור אמר לו שהוא יזוז כשהוא יסיים לאכול, בקיצור המתנדב הזה עומד עם ספרון קטן של חוקים. וכל פעם מקריא משהוא משם ליומנאי ושואל אותו אם הוא יכול לרשום לו על זה דו"ח, , אחרי שהיומנאי צעק עליו שיעזוב אותו הוא התקשר לאמא של הבחור שמסתבר שהם שכנים שלו, והוא אומר לאמא המרוקאית עצבנית של הבחור שהוא לא ישחרר את הבן שלה עד שהוא יבקש ממנו סליחה על זה שהוא התחצף אליו. הבחור לא רצה והתחיל להתעצבן , המתנדב התחיל לצעוק , האמא התחילה להרביץ לבן שלה . היומנאי התחיל לצעוק על כולם , ואז מופיע מפקד התחנה כולו בעצבים וזורק את כולנו מהתחנה ,ואני בכלל לא קשור לעניין

דרך אגב המתנדב הזה היה אדם מבוגר, ואחרי כמה חודשים הוא התאבד

פורסם

לפחות מתאים לסמלון שלך!

פורסם

מקרה שהיה, יתכן שכבר פורסם בפורום.

באיזה יום ארוך, שבו לפחות פעמיים חתכו אותי מכוניות שעברו באדום, נסעתי עם אמא שלי ושני ילדים (בני 4 ושנה) לקניון. התינוק הקיא עלי, וכך, כאשר אני מדיף את "ניחוח" ההקאה נהגתי הביתה. חצי קילומטר לפני הבית עומד שוטר ומורה לי לעצור. לא רק לי - אני הייתי רביעי או חמישי בשורת העצורים. השוטר החזיק אותי במקום לפחות 15 דקות עד שבדק את רישיונותיהם של הנהגים שנעצרו לפני. כאשר החזיר לי את הרישיונות שאלתי אות אם לא עדיף לעמוד במרחק 100 מ' ולעצור נהגים שעוברים באדום. תשובתו היתה דומה לזו של השוטר של ניקו פ.: זו המשימה שהוטלה עלי היום.

וכמובן, היו אותם מקרים שבהם חזרתי בשעה 22:00 עם אחד או שני ילדים במכונית והשוטרים שהיו מוצבים דרך קבע מול ביתי בסופי שבוע עצרו אותי לבדיקת רשיונות, והתאכזבו מאוד למצוא ברכב אבא לא כל כך צעיר עם שניים או שלושה ילדים (תלוי כמה הובלתי באותו יום) ובלי כל סימן לשתית אלכוהול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תשמעו משהו הזוי

בטירת הכרמל לפני איזה 10 שנים היה מתנדב במשמר האזרחי שהיה פשוט משוגע על דוחות.

פעם אחת הוא עמד מחוץ לתחנה וסימן לכל מכונית שעברה ליד לעצור בחניון של הבניין הסמוך, אחרי שאסף איזה 15 מכוניות הוא התחיל להסתובב בינהם ולחלק דוחות הזויים,(דרך אגב המון אנשים שהלכו למשפט זוכו כי הדוחות שהוא היה נותן היו לא הגיוניים ולא אמינים)

פעם הייתי בתחנת המשטרה בגללו. והוא עצר עוד איזה בחור מטירה שעצר עם האוטו בתחנת אוטובוס ואכל פלאפל, הוא עצר אותו כי הבחור אמר לו שהוא יזוז כשהוא יסיים לאכול, בקיצור המתנדב הזה עומד עם ספרון קטן של חוקים. וכל פעם מקריא משהוא משם ליומנאי ושואל אותו אם הוא יכול לרשום לו על זה דו"ח, , אחרי שהיומנאי צעק עליו שיעזוב אותו הוא התקשר לאמא של הבחור שמסתבר שהם שכנים שלו, והוא אומר לאמא המרוקאית עצבנית של הבחור שהוא לא ישחרר את הבן שלה עד שהוא יבקש ממנו סליחה על זה שהוא התחצף אליו. הבחור לא רצה והתחיל להתעצבן , המתנדב התחיל לצעוק , האמא התחילה להרביץ לבן שלה . היומנאי התחיל לצעוק על כולם , ואז מופיע מפקד התחנה כולו בעצבים וזורק את כולנו מהתחנה ,ואני בכלל לא קשור לעניין

דרך אגב המתנדב הזה היה אדם מבוגר, ואחרי כמה חודשים הוא התאבד

רק לי זה נשמע כמו סצנה שהורידו בעריכה מהסרט "בוראט"? :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חוזר ממסיבה בלילה עם עוד 3 חברים שתויים למוות ברכב- היינו במוסד בת"א, אלכוהול ישראלי חינם.

בכניסה לרמלה עוצר אותי שוטר שרואה את שלושת החברים שלי שפוכים ברכב, ומחליט שגם אני שתיתי.לגיטימי.

מוציא אותי מהרכב ומבקש שאגש איתו לניידת.

עושה לי פעמיים בדיקת אלכוהול עם הפרש זמן של 10 דקות ביניהם. ביקשתי ללכת לכבות את המנוע, כי המנוע דולק, והדלק לא בחינם. אך הוא אמר לי לא לזוז. ניסיתי להעיר מישהו מהחברים בצעקות לא עבד.

הבנאדם עיכב אותי 40 דקות עם רכב מונע! אחרי שהוא הזמין עוד ניידת עם ינשוף אחר, כי הוא לא הבין איך לא שתיתי כלום וברכב שלי 3 חברים שפוכים מאלכוהול.

לצורך הפרוטוקול, בחיים לא שתיתי אלכוהול =) רק בקידוש.

עוד מקרה, ברחוב המסגר. חבר שלי לקח רכב של אביו והתחיל לעשות שטויות שם.סוואנה ענקית טסה לעברנו מאחורה לא היה לנו לאן לברוח והיא חסמה אותנו בפינה. קופצים משהו כמו 8 בלשים/סמויים/שוטרים. מוציאים אותנו באלימות החוצה ומבקשים תעודות. למזלנו חבר שלי היה קצין קרבי ואני חייל קרבי (תעודות לוחם), הם עשו לנו נו נו נו ושיחררו אותנו.

פורסם

אתה שם חבל תליה בסמלון ואני חולה נפש! :lol:

• תוכן חדש...