Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, שמעתי שהשוק בתקופה האחרונה קשה.

למי שלא יודע, אני מנסה למכור קליאו ספורט, עם קילומטרז' קצת גבוה (234000. נכון שבממוצע שנתי זה לא כזה נורא - 22000 לשנה. אבל עדיין זה מרתיע).

אולי אנשים נרתעים מהטיפולים היקרים - אבל אני עשיתי את כולם! הרכב מטופל כמו שצריך, אחרי כל הטיפולים הגדולים. בטיימינג עשיתי גם פולי, מותח רצועת אביזרים. האוטו מתנהג מדהים - יש עליו R1R במצב מצוין. כמובן שלדה נקיה. ויש אפילו מערכת לא רעה כלולה במחיר.

25,000 זה לא מחיר הוגן? מתחת לזה זה כבר מחיר זנות...

מה דעתכם?

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היו מספר עסקאות לא מבוטל של קליאו ספורט בשנה שאתה מנסה למכור, חלקן נמכרו במחירים גבוהים וחלקן לא.

יש לך בעיית ק"מ שמרתיעה את הרוב המוחלט של האנשים ובשביל למכור רכב עם כזה ק"מ אתה צריך המון מזל וגם שיגיע האדם הנכון ואחרי שהוא יגיע אתם תצטרכו להסכים על המחיר הנכון.

פורסם

דעתי היא שתהיה קצת סבלני עד שיצוץ לך הקונה המיוחל שמכיר את הרכב הנ"ל בעל פה (לא שלך ספציפית כמובן), יבדוק שלדה גיר מנוע ויסע לשלום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה פשוט פיספסת את הרכבת. שיאו של גל הקליאו ספורט עבר לפני שנתיים-שלוש וכיום הרכב במין תקופת ביניים יבשה.

מצד אחד, הוא לא מספיק זול כדי להיות "רכב ספורט לצעירים תפרנים".

מצד שני, הוא לא מספיק יקר כדי למשוך את חובבי הנהיגה שהממון בכיסם. אלו כבר עברו לצעצועים יקרים יותר.

תוסיף לזה את העובדה שאתה תקוע עם רכב שעבר את מחסום הקילומטראז' הפסיכולוגי של 200 אלף קילומטרים.

כל זה מוביל אותך לרכב עם סחירות בעייתית, שכמות הרוכשים הפוטנציאלית שלו נמוכה. אני מניח שעם קצת סבלנות יבוא הקונה שיסכים לקנות ממך את הרכב הזה במחיר סביר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רק נקודה קטנה: לא פספסתי שום רכבת ולא נתקעתי עם שום רכב.

מדובר במכונת נהיגה מדהימה שנהניתי מכל שניה איתה.

מנוע גמיש לשימוש יומיומי, ביצועים מצוינים כשרוצים להתגרזן, צריכת דלק מעולה!. ביטוח מקיף נמוך בצורה מחרידה (1850 למקיף!!)

אה... שכחתי. ההתנהגות: מדובר ברכב שברגע שמכירים את המגבלות שלו, ניתן לנהוג אותו בדיוק כמו סכין מנתחים. בניגוד לסטיגמה, האיבוד אחיזה מאוד צפוי ונשלט - כמובן למי שמכיר את האוטו.

נו, טוב. נחכה בסבלנות...

פורסם

חבר רכש רק בחודש שעבר קליאו ספורט דור ראשון, שעברה גם היא את ה-200K קילומטרים.

הוא ידע בדיוק מה הוא רוצה (והוא קיבל גם מעט חמוצים), אך שילם בהתאם: כ- 30K.

לכן אל נא תתייאש: הקונה יגיע.

שבוע טוב,

אלי.

פורסם

מאסטרו, מהם הדגמים ש"החליפו" את הקליאו כספורטיבית פופולרית בכמה עשרות אלפי שקלים?

אא, שוק המשומשות והחדשות אכן קשה מאוד. מזה זמן אני מנסה למכור דגמים מוקטנים של אלפות, לנציות פיאט ומאזרטי כאן בפורום, ללא הצלחה. בדרך כלל שואלים אם יש דגם שכתבתי שיש, אחר כך שואלים על הצבע. במקרה הצבע מתאים , אז שואלים על המחיר[שכתוב בהודעה] שואלים אם הדגם שלם, אני עונה שהוא חדש בקופסה.אחרי עוד כמה שאלות אומרים שייצרו קשר. עד כדי כך הגיעו הדברים, שנאלצתי לכתוב"לרציניים בלבד" במודעה של דגמים, קצת אבסורדי.

אני יכול רק לתאר מה אתה עובר ואיזה שאלות אתה נשאל.

אל דאגה, בסוף ימכר. פרסם גם במקום עבודה או לימודים ודרך חברים. בהצלחה.

פורסם

השוק חרבנה אין מה לעשות...

לא קשור לשלב ביינים ולא נעליים.

שוקי רכבי ה-60K היום שולט וישלוט,אנשים פשוט יעדיפו להוסיף כסף בהלוואות או לא ולרכוש חדש.

גם אצלי הבעיה מהכיוון ההפוך,מנסה למכור קליאו חדישה והיא לכאורה יקרה לרוב הרוכשים..

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

יש לך יתרון קטן על רוב הקליאו שנמצאות כרגע ביד2-כולן עם קצה שלדה.

הק״מ הגבוה מרתיע ואין מה לעשות,אני עם רכב משנת 2008 שעשה 150 אלף,ומנסה למכור כבר חצי שנה.

אנשים מתארים לעצמם שרכב שעשה 200 אלף ק״מ ויותר,במיוחד ספורטיביות שננהגו באגרסיביות כנראה שהגיר,המנוע ושאר המכלולים היקרים יתחילו לזייף בקרוב וזה יעלה לא מעט.

נכון או לא,זה כבר סיפור אחר...

פורסם

פותח השרשור, אתה מקבל טלפונים ואנשים נרתעים או שאף אחד לא מתקשר?

כשהאלפא שלי היתה למכירה, היו טלפונים אבל רובם ניסו להוריד במחיר סכומים משמעותיים עוד לפני שראו את הרכב. בגלל שהיו טלפונים, ידעתי לפחות שיש עיניין ברכב וצריך להמתין לקונה רציני.

מאור, לגבי הקליאו שלך, אני מצטער להגיד לך אבל אם באמת היית רוצה למכור, היא כבר היתה נמכרת.

emotion of motion

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הנתונים מאוד בעייתיים לא משנה איך נהפוך את זה - הבנאדם שיקנה ממך את הרכב כנראה יהיה הבעלים האחרון שלו או שימכור אותו במחיר שחיטה, ולכן אנשים לא מוכנים לקחת את הסיכון.

אני הייתי חותך במחיר בשביל למכור עכשיו, גם ככה עוד רגע יש לך טסט שבכל מקרה יורידו לך אותו במחיר או שתשלם אותו בעצמך.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

למה עוד רגע טסט? יש לחצי שנה...

בכל אופן - נראה לי שאתגמש עוד טיפה. ואם לא יהיו הצעות קונקרטיות - נשאיר אותה אצלי.

יש לי חלום להטיס אותה לקפריסין יום אחד למסלול אמיתי (כי אני רוצה לעלות למסלול עם הרכב שלי שאני מכיר אותו כבר 3.5 שנים ויודע לשלוט בו מעולה, לא עם רכב שכור שיש לי כמה הקפות ללמוד) - אולי הוא באמת יתגשם.

פורסם

מראש אתה יודע שהשוק שאתה פונה אליו הוא מאוד קטן, ככה זה במכוניות ספורט.

אם החלטת למכור ויהיה מה תוריד דרסטית את המחיר- תזכור שכרגע אתה מפסיד פעמיים.

😈Seat Leon Cupra 280😈

• חברי המעגל הראשון
פורסם
למה עוד רגע טסט? יש לחצי שנה...

עוד רגע הכוונה שאם לא תמכור בקרוב יתחילו להתחשבן איתך על הטסט במכירה, ולכן עדיף כבר עכשיו להוריד במחיר.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...