Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אנשים שמבחינת הראש חייבים נתונים טובים. כאלו אנשים נסעו בחייהם בדר"כ רק במכוניות נורמטיביות לחלוטין (ראו ערך: תרבות העדר) מחפשים רכב עד יש שנייה עם ק"מ של 10-12K בשנה, היסטוריית טסטים נקייה וספר טיפולים ממורשה. זה לא הסימן לכך שהרכב טוב אבל בשבילהם זאת הנק' פתיחה האולטימטיבית.

אין בזה שום דבר פסול כמובן, זאת פשוט דרך הישראלים בדר"כ מה שמתקשים להבין בפורום רכב :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפותח השרשור, מה אתה הולך לקנות במקום?

(אני רציתי בכלל יאריס TS, יקרה יותר, חדשה יותר. חיפשתי עד 70K ש"ח. ולא היה מה לקנות - תאמין לי. כך שאם אתה קונה את הרכב של מאור - ניחא. אבל אם לא - אז תצטרך להתקרב לתקציב של 100K בשביל משהו "ראוי").

משכנתא זה קל

פורסם
חבר רכש רק בחודש שעבר קליאו ספורט דור ראשון, שעברה גם היא את ה-200K קילומטרים.

הוא ידע בדיוק מה הוא רוצה (והוא קיבל גם מעט חמוצים), אך שילם בהתאם: כ- 30K.

לכן אל נא תתייאש: הקונה יגיע.

שבוע טוב,

אלי.

בפחות מ-24 שעות נמכרה זה עתה קליאו ספורט שמורה יד שנייה עם 110K,במחירון 22 אש״ח.

לפני חצי שנה כמעט קניתי קליאו ספורט עם ק״מ ויד נמוכים ב-24K.

ימי החסד של הקליאו ספורט עברו,לא מזל ולא נעליים.

אף אחד לא ימהר לשלם מעל המחירון על רכב יד 7,או רכב עם 230K.

עכשיו תוסיף לזה (מוניטין אמינות בעייתי גם כשהייתה חדשה,אחזקה יקרה-דלק98,טיימינג פולי רצועת אביזרים יקרים מאוד,גירים שנשברים כל שני וחמישי,גומיות ציריות ותושבות מנוע וגיר שמתבלות בקצב מפחיד,דודים שנרקבים ומרעישים)

ונבין למה הסיכוי שלכם למכור אקזמפלר מרובה ידיים או ק״מ מעל המחירון שואף ל-0.

turboy

פורסם

שמע, לא יודע איך לאכול את ההודעה הזאת שלך.

מצד אחד אתה עושה רושם של כביכול מבין עניין, ומצד שני כותב הודעה שממחישה כמה אתה בור.

ימי הזוהר של הקליאו כאן, וכאן להשאר - איך שלא תנסה להפוך את זה - מדובר בתמורה הטובה למחיר (המפגש האחרון של מועדון הצרפתיות של אוטוספורט המחיש זאת בצורה טובה).

אני זוכר את השרשור שלך שרצית לקנות בזמנו קליאו, תהיה בטוח שאם כבר לפני חצי שנה היא נמכרה ב24, לא מדובר ברכב מטופח / מולחם מכל הכיוונים.

גם היום קליאו דור ראשון נמכרות בכ30k, אלה שלא (דוגמאת זאת שנמכרה תוך 24 שעות) סובלות מהיסטוריה מפוקפקת, שימים יגידו אם מדובר בהשקעה נכונה או לא.

לגבי אמינות הרכב, בוא ניקח לדוגמא את האירוע האחרון של אוטוספורט, כמה קליאוז סבלו מבעיות אמינות באירוע? וכמה במועדונים האחרים? בטח הבנת את הרמז.

אתה מוזמן לספר סיפורים עד מחר, יש סיבה טובה מאוד שהרכב הזה נמכר מעל המחירון.

פורסם

בשורה התחתונה, קליאו ספורט (דור ראשון, דור שני), הוא הרכב שנותן לך הכי הרבה במחיר שלו. הכי הרבה התנהגות, הנאה, ייחודיות, איכות ופינוק בנסיעה יומיומית (דור שני). איך שלא תהפוך את זה, זה המצב.

הבעיה היחידה של פותח השרשור היא הק"מ ההיסטרי, ותו לא. לא צריך עכשיו לבלבל בשכל על מצב השוק העגום של הבי-ספורט, כי הוא לא. אני לא רואה רכב טוב יותר (ספורטיבי) שאפשר לקנות במחיר הזה.

וגם הדיבורים האלה (gt3rs) על חוסר אמינות מלמדים שכנראה נפלת על רכב שלא תוחזק כמו שצריך. אני כבר למעלה מחצי שנה עם דור 2 ועדיין לא ראיתי תקלה אחת(!). הרכב אמין כמו סובארו DL. למה? תחזוקה טובה לאורך השנים כנראה.

172

פורסם

אין כמעט רכב ספורטיבי שלא סובל מבעיות כאלו או אחרות.כל רכב והבלאי שלו עכב שימוש כזה או אחר או עכב היותו ספורטיבי.

לראיה:

אימפרזות ששוברות גירים ומנועים

איבואים עם בעיות ראש ודיפרנצאלים.

ככה שלא חסר דוגמאות.

סה"כ

אפשר לומר שהקליאו'ז כן מפגינות אמינות לא רעה יחסית בהתאם לרכב ספורטיבי.

אגב חריגה מבחינת אמינות זאת בטח ה-TS שלא שמעתי שום דבר רע לגביה,מצד שני היא חלושה יחסית למתחרות.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם
יש אנשים שמבחינת הראש חייבים נתונים טובים. כאלו אנשים נסעו בחייהם בדר"כ רק במכוניות נורמטיביות לחלוטין (ראו ערך: תרבות העדר) מחפשים רכב עד יש שנייה עם ק"מ של 10-12K בשנה, היסטוריית טסטים נקייה וספר טיפולים ממורשה. זה לא הסימן לכך שהרכב טוב אבל בשבילהם זאת הנק' פתיחה האולטימטיבית.

אין בזה שום דבר פסול כמובן, זאת פשוט דרך הישראלים בדר"כ מה שמתקשים להבין בפורום רכב :lol:

אני מסכים. מבחינת הראש (מנטלית?:)), אני בטוח לא אהנה מקניית מכונית יד 4 + ונעזוב את עניין המחיר. ההרגשה שלי תהייה הרגשה לא נעימה.

אני בעד תרבות העדר :). אני יותר מאשמח למכונית שלא תמשוך תשומת לב ותראה כמו חברותיה על הכביש, אבל זה רק אני :).

אתה מוזמן לספר סיפורים עד מחר, יש סיבה טובה מאוד שהרכב הזה נמכר מעל המחירון.

כשתמכור את המכונית שלך מעל המחירון, אני מבקש שתשלח לי הודעה פרטית, ע"מ לברך אותך (וזה לא נכתב בציניות). אחרי שראיתי את הפרטים שלה על הנייר בלבד, קשה לי להאמין בזה, אבל צריך לדעת גם לפרגן מדי פעם :).

פורסם

שוק הרכב היום קשה,בלי קשר לדגם שנמכר.

מחירי השוק רחוקים ברוב הדגמים ממחירי המחירון,והקונים הפוטנציאלים יותר בררנים.

לדוגמה:לפני 2-3 שנים, רכבים כמו טויוטה קורולה או הונדה סיויק שנמצאים 4-7 שנים על הכביש, נמכרו די מהר, ובמחיר קרוב למחירון.היום יש היצע גדול והמחירים יורדים.

גם רכבים ישנים קשה היום למכור.

וכשמדובר ברכב שהביקוש אליו קטן (בכל זאת, הנאה מנהיגה לא עומדת בראש סדר העדיפויות של הישראלי הממוצע), ועוד עם נתונים מספריים לא מבריקים (234,000 ק"מ), חייבים להתגמש מאוד כדי למכור.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
אני מסכים. מבחינת הראש (מנטלית?:)), אני בטוח לא אהנה מקניית מכונית יד 4 + ונעזוב את עניין המחיר. ההרגשה שלי תהייה הרגשה לא נעימה.

אני בעד תרבות העדר :). אני יותר מאשמח למכונית שלא תמשוך תשומת לב ותראה כמו חברותיה על הכביש, אבל זה רק אני :).

כשתמכור את המכונית שלך מעל המחירון, אני מבקש שתשלח לי הודעה פרטית, ע"מ לברך אותך (וזה לא נכתב בציניות). אחרי שראיתי את הפרטים שלה על הנייר בלבד, קשה לי להאמין בזה, אבל צריך לדעת גם לפרגן מדי פעם :).

בוקר טוב,

שמע, על הנייר בלבד אתה חיי בין לבנון מצרים וירדן, והשכנים שלך סעודים, אירנים ועירקים.

לא נשמע כמו משהו ששווה לשלם עבורו מליון שקלים וחצי (במקרה הטוב) על מנת לחיות שם.

אלי.

• תוכן חדש...