Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני עומד והמזגן עובד, והרכב על D הטורים יורדים ועולים וכמעט נראה שהמנוע נכבה.

בתחילת נסיעה, מרמזור, האוטו מגמגם בהאצה.

הבעיה קיימת פחות בלי מזגן.

 

הולחפו כבלי מצת. הבעיה נפתרה ליומיים.

מה לעשות.

פורסם

תבדוק אולי מנוע צעדים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

 

פורסם

בצע ניקוי יסודי לבית המצערת ולמנוע הצעדים שתפקידו להחזיק את הטורים יציבים בזמן עומס על מערכת החשמל ברכב. ככל הניראה הבעיה תיפתר.

פורסם

בהמשך למה שמאור 30 כתב,יש לפרק את מנוע הצעדים מהרכב ולנקות ביסודיות ולא להסתפק בניקוי "חפיף" או עם ספריי קרבורטור.

אם ללא מזגן/אורות הרכב מתפקד היטב (הטורים יציבים) והניקוי אינו עזר, יש לגשת למכון להזרקות דלק לביצוע דיאגנוזה מקיפה יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

×
×
  • תוכן חדש...