Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קנה לאון TSI 160 עם גג נפתח אם זה מה שחשוב לך. שתי המכוניות שציינת הן מכוניות ספורטיביות הרבה יותר הארדקוריסטיות.

בכל מקרה - בצע קורס נהיגה מתקדמת אם אתה בן 18 ורוצה לנהוג ברכב ספורטיבי. i cannot stress that enough.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
אני בן 18 ובחרתי במכוניות חזקות יחסית במחירים האלה בשביל שאני לא אצטרך לשפר ולגעת, חוץ מפורק שזה משהו שחשבתי עליו לא נראה לי אני אתחיל להתעסק עם צ'יפים וכאלה..

בקשר למגאן דברתי על הCUP אבל מבאס אותי שהיא מגיעה עם גג פנורמי שלא נפתח:-( חוץ מזה והיובש שבתא הנהג הכל טוב בה.

לא לשכוח שאני לא מתחרה במסלולים עדיין נוסע בעיר ואני כן רוצה את הפיצ'יפקס והשטיות האלקטרונים:) ועשו אוטו ב220 אלף והגג לא נפתח.?? מבאס..

המגאן זה רכב מכוון לנהיגה, לטעמי התעסקות בגג שמש זאת התעסקות בתפל.

בשביל מה צריך פורק? "שיפור" מיותר. כנ"ל לגבי ספייסר לפורק. מה אתה במהיר ועצבני?

אגב, מכוניות חזקות מאד גם בסטוק. בייחוד בעבור נהג בלי הרבה ניסיון.

פורסם
אז קנה לאון TSI 160 עם גג נפתח אם זה מה שחשוב לך. שתי המכוניות שציינת הן מכוניות ספורטיביות הרבה יותר הארדקוריסטיות.

בכל מקרה - בצע קורס נהיגה מתקדמת אם אתה בן 18 ורוצה לנהוג ברכב ספורטיבי. i cannot stress that enough.

אעשה גם זאת, עכשיו סיימתי לימודים יש לי זמן פנוי על הדרך אפשר קצת פרטים על זה, איפה, מי, מה, מו ואיך?

וגם שמעתי שיש לרנו מבצע עם 500 ליטר דלק מתנה 3 שנים טיפולי יצרן ו3 שנים ביטוח מקיף? אמיתי?.

מי שמקדימה?, אני עובר אותו!.. מי שמאחורה? כבר עברתי ;):twisted: :twisted:

פורסם
מניח שאתה מתכוון לביטוח חובה. בכל מקרה זה מגיע על חשבון הנחה ולא בנוסף.

שקלת את הגולייטה תלתן?

כן חובה, ואני לא מתחבר לאלפא

פורסם
אני בן 18 ובחרתי במכוניות חזקות יחסית במחירים האלה בשביל שאני לא אצטרך לשפר ולגעת, חוץ מפורק שזה משהו שחשבתי עליו לא נראה לי אני אתחיל להתעסק עם צ'יפים וכאלה..

מחזק את רוני, אף אחד מהרכבים הללו לא בשבילך.

תתחיל עם משהו פחות חזק עם מגבלות אחיזה יותר נמוכות.

לקנות רכב כזה חזק לנהג שעוד צריך לחשוב למי יש זכות קדימה כשהוא מגיע לצומת, זו טיפשות נטו.

אתה עוד לא נהג בליגה של המכוניות הללו (אפילו לא יודע שיש כזה דבר "נהיגה מתקדמת"...) ורכב כזה זו הזמנה לאסון.

נ.ב. במדינה מתוקנת אף אחד לא היה מבטח נהג חדש לרכב ברמת ביצועים הזו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אעשה גם זאת, עכשיו סיימתי לימודים יש לי זמן פנוי על הדרך אפשר קצת פרטים על זה, איפה, מי, מה, מו ואיך?

תתחיל באמת בלראות אם המכוניות הללו מתאימות לך בכלל. בדוק אם יש חברת ביטוח שבכלל תבטח אותך מקיף וכמה זה יעלה.

הייתי ממליץ לך לחסוך קצת כסף להורים, לקנות משהו קצת פחות קיצוני בתור התחלה ולהשתפשף עליו. חבל להרוס מכונית ספורטיבית יקרה. ותאמין לי, אתה תעשה איתה שטויות.

דוגמא טובה היא למשל יונדאי ולוסטר חדשה, שהיא מאוד מיוחדת למראה וגם נוסעת לא רע. לחילופין קנה איזו סופרמיני חצי ספורטיבית ב-120-130 אלף ותהנה ממנה כמה שנים. כך תלמד גם לנהוג טוב יותר בשביל ליהנות יותר ממכונית ספורטיבית אמיתית.

פרטים על קורס נהיגה מתקדמת - בצע חיפוש בפורום.

אגב, מה עם צבא?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תתחיל באמת בלראות אם המכוניות הללו מתאימות לך בכלל. בדוק אם יש חברת ביטוח שבכלל תבטח אותך מקיף וכמה זה יעלה.

הייתי ממליץ לך לחסוך קצת כסף להורים, לקנות משהו קצת פחות קיצוני בתור התחלה ולהשתפשף עליו. חבל להרוס מכונית ספורטיבית יקרה. ותאמין לי, אתה תעשה איתה שטויות.

דוגמא טובה היא למשל יונדאי ולוסטר חדשה, שהיא מאוד מיוחדת למראה וגם נוסעת לא רע. לחילופין קנה איזו סופרמיני חצי ספורטיבית ב-120-130 אלף ותהנה ממנה כמה שנים. כך תלמד גם לנהוג טוב יותר בשביל ליהנות יותר ממכונית ספורטיבית אמיתית.

פרטים על קורס נהיגה מתקדמת - בצע חיפוש בפורום.

אגב, מה עם צבא?

יש זמן עד הגיוס אבל זה אוטו שלי, אני לא מאלה שלוחצים כמו מפגרים, יש לי שיקול דעת מאוד גדול.

פורסם

בהנחה ולא עברת קורס נהיגה מתקדמת, הדברים שאתה כותב פשוט מפחידים.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
בהנחה ולא עברת קורס נהיגה מתקדמת, הדברים שאתה כותב פשוט מפחידים.

מחקתי אני מעדיף לא לכתוב ולהכנס לזה. יש לי נסיון, מגיל קטן אני אוהב את התחום.

אין טעם להכנס לזה אם כדאי או לא כדאי לי לנהוג על רכב כזה.

אנחנו לא מדברים על ניסאן GTR

פורסם

הרגע כתבת משהו אחר ושיניתי את זה.

אז היה לך מזל או שניחנת באינסטינקטים טובים וניצלת מריסוק הרכב שלך.

וכל זה קרה בשירוקו (1.4 אני מניח). הרכבים שאתה מדבר עליהם חזקים בהרבה וסלחניים הרבה פחות.

אין שום בעיה עם זה שאתה אוהב את התחום, להפך זה מבורך.

אבל תסלח לי, שנה רישיון זה לא נקרא ניסיון.

פורסם

אתה בן 18 שלא יודע מהי "נהיגה מתקדמת".

ההודעה שמחקת גם מראה שאתה חושב שהמסוגלות שלך היא הרבה מעבר למה שהיא באמת. מה לעשות, אתה גם חסר ניסיון, גם חסר יידע וגם צעיר.

תישאר עם הרכב הנוכחי שלך, לפחות עד שתרכוש מיומנות נהיגה טכנית בסיסית. אם יש כסף במשפחה, קורס נהיגה מתקדמת מקיף בחו"ל זו הוצאה ה-רבה יותר חכמה (ומהנה) מלשפוך אותו על רכב, שבמקרה הטוב לא תנצל את יכולתיו, ובמקרה הרע יהרוג אותך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...