Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז היה לך מזל או שניחנת באינסטינקטים טובים וניצלת מריסוק הרכב שלך.

אין כזה דבר "אינסטינקטים טובים".

נהיגה טכנית נכונה זה כמו לדעת לשחות טוב. אם אף אחד לא לימד אותך ואם אתה לא מתורגל, זה לא בא טבעי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
כיום יש לך שירוקו ?

כן.

הרגע כתבת משהו אחר ושיניתי את זה.

אז היה לך מזל או שניחנת באינסטינקטים טובים וניצלת מריסוק הרכב שלך.

וכל זה קרה בשירוקו (1.4 אני מניח). הרכבים שאתה מדבר עליהם חזקים בהרבה וסלחניים הרבה פחות.

אין שום בעיה עם זה שאתה אוהב את התחום, להפך זה מבורך.

אבל תסלח לי, שנה רישיון זה לא נקרא ניסיון.

יכל להיות שאת צודק, ישבתי בSTI מאוד חזקה משופרת אני לא נהג מטורף מהבחינה הזאת אתם יכולים להיות רגועים.

זה הולך להיות אוטו רגיל, כמו לכל אחד שלפעמים מרביץ לחיצה כך גם אני.

מי שמקדימה?, אני עובר אותו!.. מי שמאחורה? כבר עברתי ;):twisted: :twisted:

פורסם

שמעו כבר הרגתם אותי, אמרתי ואומר שוב, אני לא נהג משוגע קרה ויקרה דברים, להזכירכם גם נהגי מירוץ מתים.

אני לא הולך להגיע איתה ל200 קמש לא הולך לעשות פניות ב100 קמש גם אם הייתי יודע שלא יקרה לי כלום.

פורסם
אני קראתי, הבנתי שיש לו רתיעה מהיגויי-יתר ושהוא בחר במכונית המהירה ביותר בסכום הזה מבלי שתפחיד אותו בכישכושי זנב.

זאת לא בהכרח הבחירה המתאימה לכל חובב הגה.

יש לך בעייה קשה מאד בהבנת הנקרא או יותר נכון

---הצחקת אותי !

פורסם
שמעו כבר הרגתם אותי, אמרתי ואומר שוב, אני לא נהג משוגע קרה ויקרה דברים, להזכירכם גם נהגי מירוץ מתים.

אני לא הולך להגיע איתה ל200 קמש לא הולך לעשות פניות ב100 קמש גם אם הייתי יודע שלא יקרה לי כלום.

אז בשביל מה בכלל לקנות כזה אוטו :roll:

ההבדל ביני ובינך זה שאני כבר הייתי בן 18, שחושב שהוא יודע מה הוא עושה, עם חברים כנ"ל, ואתה עדיין לא הייתי בן 39, אחרי תאונות (שלי ושל אחרים), כמה וכמה קורסים של נהיגה מתקדמת ונהיגת מירוץ וניסיון עם כמה רכבים מעניינים.

באת לפורום ייעוץ כדי להתייעץ עם אנשים מנוסים ממך - לא?!

אז אתה באמת כזה בוגר, אז תהיה גם מספיק בוגר לקבל את העצה שלא בא לך עליה - אל תקנה אף אחד מהרכבים הנ"ל - זה לא בשבילך (עדיין).

פורסם
אז בשביל מה בכלל לקנות כזה אוטו :roll:

ההבדל ביני ובינך זה שאני כבר הייתי בן 18, שחושב שהוא יודע מה הוא עושה, עם חברים כנ"ל, ואתה עדיין לא הייתי בן 39, אחרי תאונות (שלי ושל אחרים), כמה וכמה קורסים של נהיגה מתקדמת ונהיגת מירוץ וניסיון עם כמה רכבים מעניינים.

באת לפורום ייעוץ כדי להתייעץ עם אנשים מנוסים ממך - לא?!

אז אתה באמת כזה בוגר, אז תהיה גם מספיק בוגר לקבל את העצה שלא בא לך עליה - אל תקנה אף אחד מהרכבים הנ"ל - זה לא בשבילך (עדיין).

באתי לקבל יעוץ לשאלה ששאלתי לא אם אני כשיר לנהיגה.

פורסם
אין כזה דבר "אינסטינקטים טובים".

נהיגה טכנית נכונה זה כמו לדעת לשחות טוב. אם אף אחד לא לימד אותך ואם אתה לא מתורגל, זה לא בא טבעי.

לא ראית מה כתב פותח השרשור, זה נכתב בתגובה למשפט שהוא הספיק כבר לערוך.

הפרשנות שלך שונה מכוונת המשורר, "אינסטינקט טוב" מבחינתי משול למזל, מהלך מקרי. בטח שלא לנהיגה טובה, אין וויכוח.

פורסם
באתי לקבל יעוץ לשאלה ששאלתי לא אם אני כשיר לנהיגה.

קיבלת את התשובה שלך - לא זה ולא זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...