Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שיצא לי לשחק המון אצל חברים אני חושב שזה לא יזיק לי בבית במיוחד כשהמחשב הנייד והיחידי שיש לי בבית מאוד רחוק מלהריץ משחקים.

עכשיו השאלות:

מצאתי פליסטיישן 3 320GB בשיטת NTSC אשר הבנתי כי עלולה להיות בעייתית בארץ, האם זה נכון? האם ההפרש מחיר שווה את PAL?

הערכה מגיעה בד''כ עם שלט מקורי אחד, האם ישנה בעיה לקנות שלט חלופי בסביבות ה 100-150 ש''ח? (מקוריות לא ממש מעניינת אותי).

כבל HDMI ב 50 ש''ח אמור לספק את העבודה כמו כן?

שאלה אחרונה: אולי בכלל עדיף XBOX?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לאמריקאי בps3 איו משמעות חוץ מל סרטים.

לגבי שלט - רק מקורי! שווה כל שקל הפרש. אין חלופי שמתקרב (וחלקם גם לא עובדים אחרי עדכון)

Hdmi- כל עוד הוא פועל - הכל בסדר.

זה כבל דיגיטלי - לא אנלוגי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה רבה, הכי חשוב היה לדעת לגבי הגרסאות.

300 ש''ח לשלט זה הזוי, אולי אבדוק באיביי כמה עולה שלט.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

300 שקל? מה אתה קונה בבאג?

http://www.vgs.co.il/default.asp?catid={138EC1F7-8CC8-47DC-90D5-84FEC7D64FD3}&details_type=1&itemid={4BFC63A7-A9BE-45D0-913D-A78597D56B38}

באיביי יש הרבה מזויפים.

שלט מקורי עולה סביבות ה45 - 50 דולר.

על זה תוסיף משלוח ואתה מסיים לא רחוק

Then dying is forgetting

פורסם

מחזק את Liviur בקשר לשלט המקורי.

לגבי הXBOX - אני ממליץ לך לבדוק את האופציה (של אחד פרוץ)

לי יש PS3 בערך שנתיים ואני משחק עכשיו רק בGT5, בוא נגיד שאם המשחקים לא היו עולים כסף והייתה לי אפשרות לצרוב אותם כמו בXBOX, הייתי משחק בעוד הרבה משחקים.

פורסם

הפריצה ב PS3 בהחלט לא מועילה, לחבר יש PS3 שעד לא מזמן היה פרוץ אך לא היה ניתן לעדכן גרסה כי הפריצה הייתה מתבטלת. בסופו של דבר היה עדיף לעדכן גרסה.

בכל מקרה השיקול הוא כל חודש לקנות איזה משחק, אני בעיקר גם מעוניין ב GT5 ועוד כמה משחקים לשחק עם החברה. ה XBOX למשהו פחות מדבר אליי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שאלה על PS3, כידוע אין לו עיברית באינטרנט, כנ"ל במסכים של סוני.

בדגמי 2012 הם הודיעו שבמסכים כבר יהיה עיברית, האם זה גם יהיה ל PS?

מאחר ואני מעוניין לקנות אחד בקרוב, האם כדאי לחכות ?

שאלה נוספת, יש לי מסך סוני בעל יכולת הסבת 2D ל 3D (NX710 אם זה חשוב), האם ניתן לראות את המשחקים ב 3D?

זה בכלל נראה טוב?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שאלה על PS3, כידוע אין לו עיברית באינטרנט, כנ"ל במסכים של סוני.

בדגמי 2012 הם הודיעו שבמסכים כבר יהיה עיברית, האם זה גם יהיה ל PS?

מאחר ואני מעוניין לקנות אחד בקרוב, האם כדאי לחכות ?

שאלה נוספת, יש לי מסך סוני בעל יכולת הסבת 2D ל 3D (NX710 אם זה חשוב), האם ניתן לראות את המשחקים ב 3D?

זה בכלל נראה טוב?

לגבי עיברת לPS - לא שמעתי על זה, ואני גולש קבוע בפורום PS3 בגיימר.

לגבי תלת מימד, זה מגניב למשך שעה, ואז העיניים מתעיפות ואתה מבין שזה סתם מיותר.

פורסם
לגבי עיברת לPS - לא שמעתי על זה, ואני גולש קבוע בפורום PS3 בגיימר.

לגבי תלת מימד, זה מגניב למשך שעה, ואז העיניים מתעיפות ואתה מבין שזה סתם מיותר.

1. אשמח אם תבדוק את זה עבורי בפורום ההוא.

2. לגבי ה 3D, מסכים לגמרי גם לגבי סרטים רק שאני מעריץ אותך שאתה מחזיק מעמד שעה עם ה"משקפי יולי עופר" האלה. אצלי אחרי 10 דקות הן עפות שוב למגירה.

פורסם
1. אשמח אם תבדוק את זה עבורי בפורום ההוא.

2. לגבי ה 3D, מסכים לגמרי גם לגבי סרטים רק שאני מעריץ אותך שאתה מחזיק מעמד שעה עם ה"משקפי יולי עופר" האלה. אצלי אחרי 10 דקות הן עפות שוב למגירה.

היה בחור אחד בזמנו שהצליח לעשות את זה בדרך לא רשמית כמובן, סליחה אם אסור לפרסם פורומים אחרים אבל אתה יכול לראות פה:

http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=1044642

מאז לא התקדם שום דבר, והדרך היחידה לקבל PS3 בעברית היא להתקין LINUX, אני חושב שזה ללכת רחוק מדי בשביל שום דבר.

פורסם

אותו כנ"ל לגבי מסכים רק שבדגמי 2012 כבר יש עיברית במסכים ולכן נשאלת השאלה כמה זמן יקח עד שזה יזלוג ל PS.

פורסם

ששם השיטת שידור כן משנה , וגם צריך ממיר מתח אם קונים אמריקאי (ועדיף לא לפרוץ - מאבדים את החנות והאונליין ועלולים להחסם - ואז מה בדיוק הנקודה?) וגם אין תמיכה בחנות בישראל , וגם אין דפדפן (עד שיגיע IE עם עדכון... לא שזה באמת דפדפן - מה שלא Webkit בימינו...)

למרות שאני מודה - Xbox Live Arcade כולל משחקים מעולים! אסור לוותר על משחקים מעולים כמו Shadow Complex , Fez , Super Meat Boy ועוד.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

המכשיר נקנה בארץ מחנות בארץ לאחר שבדקתי אחד כזה אצל אחות של חבר כולל קינקט.

בכל מקרה המשחק הראשון שצריך להביא זה פורזה מוטורספורט :-)!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...