Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המכשיר נקנה בארץ מחנות בארץ לאחר שבדקתי אחד כזה אצל אחות של חבר כולל קינקט.

בכל מקרה המשחק הראשון שצריך להביא זה פורזה מוטורספורט :-)!

בתור בעלים של PS3 אני יכול להגיד לך שעשית את הבחירה הנכונה לטווח הרחוק.

אז לא תשחק GT5, יש את FORZA 4 שהוא אדיר לא פחות.

פורסם

ממתי שנה זה קצת? אולי אנחנו מסתכלים על זה אחרת :-D

בוא נגיד בשנה שנה וחצי הזו, הוא ישחק ב200 משחקים שונים לעומת ה10-20 שהוא היה קונה בPS3

אני אפילו לא מדבר על החסכון הכלכלי העצום הזה

פורסם

בא נגיד שזה גניבה , וכמו שאמרתי - כל הדברים שאתה מוותר עליהם בקונסולה פרוצה - הופך את זה ללא כדאי או מעניין במיוחד.

אין בעיה לקנות יד שניה בPS3 ברוב המקרים.

לפעמים יש On Line Pass שהוא חד פעמי (כשקונים חדש מקבלים כדי לשחק אונליין , אם קנית יד שניה יעלה כ10 דולר למשחק) - אבל זה עוד נדיר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קראתי מעט בפורומים לגבי הפריצה של LT 3.0, גם קראתי על הבאן שיכולים לתת לך. בכל מקרה כרגע הזמנתי משחק מקורי (את הפורזה 4).

על פי מירב הבנתי כל עוד הצריבה היא באיכות טובה מאוד ועם תוכנות מסויימות הסיכוי לכך שמייקרוסופט יעלו על זה הוא כמעט אפסי. בכל מקרה כנראה שמשחקים שאני באמת ארצה לשחק בהם בלייב אני באמת אצטרך לקנות מקוריים על מנת להוריד את הסיכון. כל שאר הצרובים אם באמת מפחדים ניתן לסגור את ה WIFI ומה שבאמת רוצים תמיד אפשר לקנות ולא להתקמצן. סה''כ את הפריצה אני רואה כבונוס.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עובד עד כל גל עדכונים של מייקרוסופט שבו עוד מליון - שני מליון מקבלים באן ונדפקים :)

Then dying is forgetting

פורסם

אז העניין הוא לא לשחק בצרוב בלייב וזהו, עדיף כנראה גם לנתק את ה WIFI אם משחקים עם צרוב.

בפריצה של PS3 העניין היה גרוע יותר ופשוט אי אפשר היה לעדכן גרסה אחרת זה היה מוחק את הפריצה.

אני מאמין שאסתדר.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הוא מגיע פרוץ עם LT3.0 בכל מקרה ללייב אני אתקרב אבל ככל הנראה רק עם משחקים מקוריים ולא צרובים.

בכל מקרה לדעתי אתם מעט מגזימים כי מחיפושים מרובים שערכתי באינטרנט אנשים כותבים שאם הצריבה באיכות טובה אז גם אין מה לדאוג מ XBOX לייב. בכל מקרה אני אנקוט באמצעי מניעה אפילו יותר מהרשום בפורומים למרות שאני מאמין שניתן להסתמך על נסיון של מאות (אם לא אלפים או מליונים) של אנשים בעניין.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כמו שאמרתי בכל גל כאלו - מעל מליון משתמשים מאבדים לייב (או לפעמים אפילו יותר , אם תטרח לקרא על זה) גם על קונסולות שלא שיחקו במשחקים פרוצים ברשת.

אם פרצת - אל תכנס לליב , לא משנה עם איזה משחקים.

פייר? לא הייתי קונה קונסולה פרוצה בימינו.

גם ככה תשחק בעיקר ב3-4 משחקים?

כבר הכסף של הפריצה (שתשלם עוד כסף עם כל עדכון שלה) לא רחוק מזה.

קונסולה לא פרוצה אירופאית אפשר להשיג כבר ב1150 - ל250GB סלים - http://www.vgs.co.il/default.asp?catid={7D5A136E-645D-45CB-A7B7-EDE0C89AC0AC}&details_type=1&itemid={616590E7-2A58-4C74-9CB1-55F211548076}

גם ככה חוץ מפורזה - רוב החלק הטוב של ה360 זה הלייב והXBLA והמשחקים ששם / אונליין לשוטרים למי שאוהבי היילו וגירז.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

בשביל מומחה מחשבים, קונסולות ורשת שכמוך, הגיע הזמן שתלמד לתת קישורים עם קישור בתוכם! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...