Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעד או נגד: לשלם על חנייה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סקר סופה"ש בפייסבוק שלנו:

"לשלם עבור חנייה זה כמו ללכת לזונה, אתה יודע שעם קצת יותר מאמץ היית מקבל את זה בחינם" (ג'ורג' קוסטנזה, סיינפלד)

מה אתכם: בעד או נגד לשלם על חנייה? היכנסו לפייסבוק שלנו וכתבו לנו!

600339_405208512859171_1762547197_n.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצטט חבר שלי: "אין דבר שגורם לך להאמין בקארמה טובה יותר מלמצוא מדחן עם 15 דקות"

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ה"חינם" הזה ברוב המקרים יוצא יותר ביוקר - גם במקרה של חניה וגם במקרה המתואר בסיינפלד.

עדיף לשלם ולגמור עם זה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תלוי איפה ומתי,

מרכז העיר בגבעתיים בשעת צהריים-סיכוי של 70-80% למצוא בכחול לבן.

הצפון הישן תל אביב בשעת הערב המאוחרת (9-10) אתה יכול להפוך את בובליל לפרופ' פזיקיה קוואנטית לפני שתמצא חנייה-דר פור חניון(ולא זה בארלוזרוב פינת דיזינגוף 40 שקל!! גוואלט)

אתה בדייט-תגמור עם זה,כנס לחניון-ותתחיל להנות.

אני באופן אישי עושה סיבוב אחד בישביל הספורט,אם אין חנייה או לפחות חנייה קונוונציונאלית,אני אשלם בשמחה לחניון 25-30 שח,כל עוד אני לא צריך להשאיר מפתחות.

ועוד ציטוט מסיינפלד שאפשר להגיד על תל אביב-

החנייה בצפון הישן זה כמו כיסאות מוזיקאלים,מישהו יוצא כדי שמישהו אחר ייכנס,הפעם האחרונה שכולם ישבו בו זמנית היה ב1990.

Porsche 944 turbo

פורסם
בעד,אבל מקסימום 15 שקל לשעה, שעה וחצי. הכל משתלם במידה וזה במקום מאובטח, לעיני שומרים וכדומה.

"שומרים"?הפעם אחרונה שראיתי מאבטח בחניון..היה עם בירה ביד ועיניים אדומות משימוש יתר.. כמו שנאמר"מעטים הם בני עליה"

פורסם

חברים,

ממש נשמח שתשתפו את התגובות המעולות שלכם גם בעמוד הפייסבוק שלנו!

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אני תמיד מחפש חניון מסודר ולא אכפת לי לשלם 15-20 ש"ח לשעה במקום מסודר, בלי החשש המיותר של קבלת דו"ח.

לגבי חניה בכחול לבן, כרגע מתוך בחירה, אין לי סמארטפון, אבל כל הרעיון של האפליקציות, הוא פשוט מעולה והמחירים לפי מה שהבנתי, בהחלט סבירים.

פורסם
אני תמיד מחפש חניון מסודר ולא אכפת לי לשלם 15-20 ש"ח לשעה במקום מסודר, בלי החשש המיותר של קבלת דו"ח.

לגבי חניה בכחול לבן, כרגע מתוך בחירה, אין לי סמארטפון, אבל כל הרעיון של האפליקציות, הוא פשוט מעולה והמחירים לפי מה שהבנתי, בהחלט סבירים.

לא צריך סמרטפון-פשוט תעשה מנוי לפנגו : )

Porsche 944 turbo

פורסם

על שני דברים בחיים שלי לא שילמתי גרוש.

כסאות בים וחניה. זה פרנציפ אצלי ועד היום הסתדרתי פיקס.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הרעיון שאתה צריך לשלם מס עבור שירות עירוני שמותר לך להתשמש בו, במקום שיועד לכך - הוא אבסורד. מתי נשלם מס על הליכה ברחוב?

dirty old man

need love too

פורסם
בתור תושב ת"א, אם קיים חניון של 'אחוזת החוף' באזור, אני נכנס אליו בלי לחשוב פעמיים.

גם אחרי ההנחה, חניה בחניון אחוזות החוף שמתמחר לפי שעות, תמיד תהיה יקרה יותר מאשר חניה ברחוב עם איזי פארק תושב. כמובן בתנאי שיש מקום ברחוב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
הרעיון שאתה צריך לשלם מס עבור שירות עירוני שמותר לך להתשמש בו, במקום שיועד לכך - הוא אבסורד. מתי נשלם מס על הליכה ברחוב?

בערים רבות יש לתושבי העיר הנחה בחניה ברחוב או פטור מלא מתשלום. לפחות מי שאינו תושב אמור לשלם.

איפה כתוב שהרשות המקומית צריכה לייצר מקומות חניה ברחוב. אם היא מייצרת מקומות, מדוע לא לגבות תשלום?

אחת מהתוכניות שאני מכיר לגבי ת"א, היא צמצום מקומות החניה בעיר ויקור משמעותי של החניונים, באופן כזה שמי שרוצה לבוא עם רכב לעיר, יקח בחשבון שזה נטל משמעותי ואולי כדאי לחשוב על אלטרנטיבות. (המדיניות היא לגרום לכך שמספר המכוניות הנכנסות לעיר, יפחת משמעותית).

אגב, גם בעולם גובים תשלום על חניה ברחוב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...