Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעד או נגד: לשלם על חנייה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על שני דברים בחיים שלי לא שילמתי גרוש.

כסאות בים וחניה. זה פרנציפ אצלי ועד היום הסתדרתי פיקס.

אנא שתף וחסוך ממני כמה מאות שקלים בשנה..

לגבי הכיסאות, אתה לוקח ומצליח לא לשלם? או פשוט לא לוקח?

הרעיון שאתה צריך לשלם מס עבור שירות עירוני שמותר לך להתשמש בו, במקום שיועד לכך - הוא אבסורד. מתי נשלם מס על הליכה ברחוב?

תעשה טובה, תסתיר את התגובה הזאת שלא תעלה להם רעיונות מיותרים!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בחניה אני מסתדר כי אני לא נאלץ לבקר הרבה בת"א ברוך השם.

כשכן יוצא לי לבקר אז יש כמה נק' בעיר שיש שם חניה חינמית, כל נק' במרחק של עד 20 דק' הליכה מכל יעד בת"א שאני צריך.

יותר מזה אסור לי להרחיב, המידע מסווג ויש מס' חניות בודדות שם :wink:

בים אני בדר"כ מביא כסאות מהבית ואם קורה ולא אז אני לוקח ושם מגבת על הכסא ששייך לחוף ומכניס אותו עמוק לחול

כדי שלא יראו גם את הרגליים. עד שהסודני קולט שהכסא שלהם עוברות שעתיים ואז אני דופק פרצוף ישראלי של: "מה זה עולה כסף?!"

ואז מקסימום פורסים מגבת ונשכבים עליה ואחרי שעה חותכים הבייתה.

אני יכול להוציא אלפי שקלים על משהו אבל על כסא בים בחיים לא. עניין של עקרון, מה אני יעשה :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני לא מבינה את הדבילים האלה שמשאירים מפתחות בחניון.

הם טיפשים והם גורמים לי להראות פסיכית. :snipersmi

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
אנא שתף וחסוך ממני כמה מאות שקלים בשנה..

לגבי הכיסאות, אתה לוקח ומצליח לא לשלם? או פשוט לא לוקח?

תעשה טובה, תסתיר את התגובה הזאת שלא תעלה להם רעיונות מיותרים!

ירושלים, הדסה עין כרם היום, מחנים למעלה לפני הירידה (מחוץ לפניה מושב אורה), לוקחים אוטובוס שמגיע בתדירות של כל כמה דקות במחיר של 6 שקלים לכיוון בערך, ומצאת לך אחלה סידור חנייה :)

כמו כן חוסך מיליון סיבובים בהדסה עצמה, לא מבין למה הם מאפשרים להכניס יותר רכבים לחניון מאשר מקומות חנייה שקיימים בפועל.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

איפה כתוב שהרשות המקומית צריכה לייצר מקומות חניה ברחוב. אם היא מייצרת מקומות, מדוע לא לגבות תשלום?

בשביל מה יש ארנונה, אם לא בשביל להסדיר את רחובות העיר?

dirty old man

need love too

פורסם

"לשלם עבור חנייה זה כמו לשלם לזונה, אתה יודע שעם קצת יותר מאמץ היית מקבל את זה בחינם"

תיקנתי טיפ- טיפה.

נגד. חד משמעית נגד. איך אפשר לדרוש תשלום על משהו שהוא לרווחת כולם? כמו שיבוא מי שיבוא ויציע מס על ישיבה בבית קפה או משהו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
הרעיון שאתה צריך לשלם מס עבור שירות עירוני שמותר לך להתשמש בו, במקום שיועד לכך - הוא אבסורד. מתי נשלם מס על הליכה ברחוב?

לא הייתי רוצה לחיות במדינה, שלא גובים תשלום על מקום חנייה. אם זה אכן היה קורה במדינתנו, היית רואה אנשים מחנים את המכוניות שלהם לימים שלמים ולא מזיזים אותן, כי הם לא צריכים לשלם. יותר גרוע מזה, היו מתקיימות "פעולות מאפייה(:))" של שיתוף פעולה בין אנשים, ע"מ לשמור מקומות חנייה לאורחים/חברים וכדומה.

בקיצור, גם אני פעם חשבתי שכל תושב עיר זכאי לחנות באותה עיר, בה הוא גר, בחינם. כשלקחתי את המחשבה הזו, צעד אחד קדימה, הבנתי שזה אחד הרעיונות היותר טיפשיים, שחשבתי עליהם.

פורסם
בשביל מה יש ארנונה, אם לא בשביל להסדיר את רחובות העיר?

איפה כתוב שארנונה חייבת לכלול הסדרת מקומות חניה ?

איך תסביר את המגמה של לבטל מקומות חניה בת"א בכדי שיהיה יותר קשה לחנות ותוותר על הרכב?

למיטב זכרוני, קיים היטל סלילת כביש והוא נועד גם למדרכות, תיעול, תאורה, ניקוז וגינון.

מכאן נובע, שהארנונה לא מיועדת להקמת כבישים, מדרכות וחניות.

אם כבר יש את כל הנ"ל, אזי התיחזוק השוטף נעשה באמצעות הארנונה, אבל לא עצם ההקמה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

נוהל חניה:

- סיבוב חיפוש באיזור. אם לא לחוץ, אז עוד אחד...

- כניסה לחניון.

- עסקים שאני פוקד אותם באופן חוזר ונותנים תלוש הנחה לחניה או פטור מתשלום - משפרים את הסיכוי לנאמנותי.

- חניונים שנותנים רבע שעה ראשונה חינם (או כל זמן אחר בחינם) - מרוויחים ממני יותר...

- מאוד אוהב חניונים אוטמאטים אשר בהם יש מצלמה שמזהה את המספר של הרכב ולא צריך לפתוח חלון ביציאה להתחיל לקוות שהכנסתי את הכרטיס בכיוון הנכון.

- מאוד אוהב חניונים שמספקים גם צל.

- שונא חניונים שבהם צריך לחפש חניה...

- כל הכבוד לחניונים שבהם יש סימון עילי פנס ירוק/אדום לסימון חניה תפוסה/פנויה, כך שאפשר מרחוק לזהות הזדמנויות.

- כמובן בעד הנחות גדולות ל"תושב". כך צריך להיות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
גם אחרי ההנחה, חניה בחניון אחוזות החוף שמתמחר לפי שעות, תמיד תהיה יקרה יותר מאשר חניה ברחוב עם איזי פארק תושב. כמובן בתנאי שיש מקום ברחוב.

.

חניה ברחוב, במיוחד באזורים צפופים, עלולה להסתיים במפח נפש כי אנשים לא יודעים לחנות ולא יודעים לתת כבוד לרכוש של האחר.

אני עושה סיבוב בשביל הספורט ואז נכנס לחניון ושם חונה בסוף העולם בצורה שמפחיתה למינימום את הסיכוי שיפתחו עלי דלתות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא הייתי רוצה לחיות במדינה, שלא גובים תשלום על מקום חנייה.

היית רואה אנשים מחנים את המכוניות שלהם לימים שלמים ולא מזיזים אותן, כי הם לא צריכים לשלם. יותר גרוע מזה, היו מתקיימות "פעולות מאפייה(:))" של שיתוף פעולה בין אנשים, ע"מ לשמור מקומות חנייה לאורחים/חברים וכדומה.

שמע, לא יודע מה לגביך, אבל אני לא הייתי רוצה לחיות במדינה שבה תהיה מאפיית חנייה ודברים כאלה, הרבה יותר גרוע מחנייה בתשלום.

מקווה שהסברתי את הפואנטה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בתור תושב ת"א, אני משתדל לא לצאת בעיר עם האוטו בכלל. אם זה כבר קורה, נכנס לחניון וחונה במקום נידח. חלק מהחניונים פסולים בגלל הצפיפות בהם.

אני מעדיף לשלם על חניון מאשר לנסוע על רכב חבוט (שזה מה שיקרה אם אחנה בת"א ברחוב) או להוציא המון כסף על תיקונים.

מחוץ לעיר לא יוצא לי לחנות כמעט, אבל אותו רעיון. תמיד אחפש את המקום הבטוח ביותר, גם אם הוא בתשלום.

emotion of motion

• תוכן חדש...