Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משהו רציני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

[פנדוב,

בצוק העיתים קיימת הנטיה לחשוב שמעתה הכל שונה, אולי פחות טוב ואפילו הזכיה בבחירות הועד קלושה.

אבל אל חשש, עולם כמנהגו נוהג, שבת אחת גשומה עם חמין בבית, כשאף שכן לא יוצא ורואה את השריטות;

כאשר הבומים הם בגלל רעמים ולא בגלל נעליים מתעופפות על חתולים או אז בפתחו של שבוע חדש, תגלה דבר מופלא -

הזיכרון הוא קצר...

תוכל שוב לספר לדיירים על קשיחותך וחוסר פשרנותך וכי כל נמר פראי יאולף על ידך. ואם זה באמת מה שטבוע בDNA שלהם, הרי ששוב תוכל לקבוע את מסי הועד לשנה הקרובה.

בהצלחה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בשרשור רציני צריך המלצות רציניות אז:

למי שלא ראה או ראה מזמן- פישר קינג ביס 1. מצוין.

עוד ביס 1- כלב אדום. מוקרן מחר מוקדם בבוקר, להקליט. סרט אוסטרלי לטוב ולרע, קצת קיטש, טיפה פשטני אבל נחמד מאוד

ולי אישית הזכיר כלב וחתולים מהעבר הרחוק- חיות חצי בית חצי רחוב.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
הפוך טרונצ'ו, הפוך.

לא מזמן עסקתי כאן נבפורום בפרויקט ה30 ו..הופ אני על סף ההודעה ה300.בכל זאת, מספר סמלי- צריך לחייב כל אחד שמגיע להודעות 100, 300 ו1000 לכתוב משהו חגיגי. יום יבוא וגלעד ארדן יאכוף זאת- תוך כדי חבישת קסדת אופניים ובשיתוף עמותת אור ירוק.

אז ברור שצריך לכתוב משהו רציני, אך מה? לפתע הבנתי שאפשר להתייעץ באוף טופיק בשאלה מה לכתוב בפורום הרגיל.ובלי שזה יחשב במניין ההודעות. זה כל היופי.

תהיתי מה לכתוב ובאה המציאות וטפחה בעדינות על זנבי- קיבלתי היום המון סיוע ורצון טוב מאספסף, וגם הבנתי בזכותו מה לרשום כאן, לפני ההודעה ה300:

אז, תודה לאספסף על העזרה ובעקיפין על הרעיון.

תודה לאלו שסייעו בעצות על החתולון- בירו, יובל, ערן 26, אלעד,אמיגר ובטח באגירה ועוד רבים.

תודה לא' שמוציא אותי לטיולים בשישי ו"בדיקת" מכוניות. איפה נעלמת שישי הזה, יא....

תודה לאלפא רומאו שחוגגת יום הולדת ולכל אלו שחוגגים זאת.

לאלו שמצליחים להבין מה אני כותב, איפה נעלמת יא לוטי?

המנהלים שגילו סובלנות.

בעלי הידע הרב שחולקים אותו כאן.

חסריי הידע שגם הם חולקים אותו כאן.

בעלי הכתיבה האלימה, שגורמים לי להעריך את כל אלו שלא.

כמובן, תודה לשמעון.

תודה מראש למי שייתן עצות להודעה ה300

שתי המלצות להיום ומחר: בערוצי הסרטים של יס-"אני והחבר'ה"- סרט מצוין. וגם" מירדף חצות"- סרט חביב ביותר.

סרטים בולטים בתוך ים הכלום שמשודר כאן.

רציתי להודות לאסףאסף על הזמן הרב שהשקיע ועזרתו המסורה היום. זכרתי שכבר הודיתי לו בעבר, אז חיפשתי ומצאתי את השרשור הזה מלפני כשנתיים וראיתי שלא הרבה נשתנה בעצם. אולי קצת:

אחרי שנתיים למדתי שאספסף הוא בעצם אסף אסף.

א מוציא אותי קצת פחות כי יש לו אוטו מבאס אך גם ילדה חמודה, אז הנה שינוי לטובה.

כמו לפני שנתיים"לאן נעלמת יא לוטי".הפעם שוב יש לו אלפא, עוד משהו לדאוג לו במגוריו לא רחוק מעזה.

עם החתולים אני כבר לא כ"כ צריך עצות, הם נותנים לי פקודות, התרגלתי.

תודה לדורקי על העצות הטובות וחשוב מכך על הביקור המשותף שטוב שעשינו, קצת נעלמת דורקי.

מצאתי שבהודעה 41 בשרשור הזה מלפני שנתיים, כתבתי משהו שספריאל הציע לצרף לשרשור על עזה, מסתבר שהיה כמובן שרשור על המבצע הקודם[בטח לא שווה כלום בלי ויכוח היסטורי בין יבגני למממממממ3]. אז בהזדמנות זו תודה גם למי שלחם ולמי שפיתח את הכיפה מהברזל.

לא תודה למי שהביאנו שוב, עד הלום.

באשר לשורה האחרונה, אם יש מי שמסכים איתי או חולק עלי, לא כאן בבקשה- ישנו השרשור על עזה לצורך הזה.

תודה לחתול שלי שבא לנג'ס רק אחרי שאכלתי.

פורסם

כבר כמה ימים שאני יושב ושוקד, מאמץ מחשבתי עם עצמי,

רוצה להירתם למשימת מציאת שם חדש ל "קפה טורקי עלית".

זה משהו רציני. לא כמו שאר הנושאים התפלים.

Gn'f'R

פורסם

מרא מה באמת רציני, לפחות בפורום זה בשבת זו.

חוץ מזה, וסך לך קצץ הקלדה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כבר כמה ימים שאני יושב ושוקד, מאמץ מחשבתי עם עצמי,

רוצה להירתם למשימת מציאת שם חדש ל "קפה טורקי עלית".

זה משהו רציני. לא כמו שאר הנושאים התפלים.

חבר צוות בעבודה הציע "קפה לא טורקי", טוען שזה גם מעודד את יצר הכבוד הלאומי וגם מעליב את הטורקים על הדרך.

לי הסיפור קצת מזכיר את עניין ה-French Fries / Toast במלחמת עיראק השנייה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה עם אורז פרסי, לימון פרסי, קוק פרסי וחתול פרסי?

אנחנו ואיראן צ'ילבות כבר מ79 ואף אחד לא מתלונן.

גילוי נאות: לח"מ יש שורשים באיזמיר, כך שלא בטוח שהוא אובייקטיבי

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

התגלחתי בדצמבר, אבל מתכנן לגדל שוב בקרוב. שפם פרוסי כמובן, כי טורקי לא מתקבל יפה היום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתם רוצים לשמוע משהו רציני? אז הנה:

היום קניתי צמיגים חדשים.

בצמיגיה השתמשו בידית מומנט כדי לוודא שהברגים של הגלגל סגורים במומנט הנכון.

זה רציני!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה עם אורז פרסי, לימון פרסי, קוק פרסי וחתול פרסי?

אנחנו ואיראן צ'ילבות כבר מ79 ואף אחד לא מתלונן.

גילוי נאות: לח"מ יש שורשים באיזמיר, כך שלא בטוח שהוא אובייקטיבי

פרסי זה סבבה, אם היו קוראים לזה אורז איראני, לימון איראני, קוק איראני וחתול איראני היינו בבעיה.

התגלחתי בדצמבר, אבל מתכנן לגדל שוב בקרוב. שפם פרוסי כמובן, כי טורקי לא מתקבל יפה היום.

אתה יכול לגדל שפם עות'מאני.

האמת אולי זה רעיון טוב, קפה עות'מאני.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...